Glikos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, mecanomecano είπε Δεν θελω να ειμαι αρνητικός αλλα η Zoe Kravitz για Catwoman? Αυτη ειναι ενα πενηντα με σκαμνακι και εχει τις καμπυλες 13χρονου αγοριου.Εχω βαρεθει να την βρισκω συνεχεια μπροστα μου High Fidelity Big Little Lies X-Men Mad Max.Σοβαρα τωρα αν δεν ειχε διασημους γονεις ποιος θα την ήξερε αυτην? Στις συνεντευξεις "κλαίγεται" για το οτι επρεπε να πηγαινει γυμναστηριο καθε μερα για τον ρολο της Selina Kyle-τσεπώνοντας μερικα εκατομμυριακια.Τι λες βρε παιδι μου δραμα . Η ταινια της Halle Berry ηταν αποτυχια αλλα η ιδια ειχε και σωμα και αθλητικοτητα και να παιξει μπορουσε.Η Michelle βεβαια θεα. Ούτε εγώ την συμπαθώ σαν ηθοποιό. Την βρίσκω ατάλαντη. Να'ναι καλά ο μπαμπάκας της. Και σαν γυναίκα δεν μου κάνει κλικ. Η Michelle Pfeiffer δεν το συζητώ, απίστευτη. Είμαι hype για τον Colin Farrell πάντως στον ρόλο του penguin. Επίσης θα προτιμούσα να το είχαν R-rated. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2022 από Glikos 1
golden33 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 167 λεπτά χωρίς τους τίτλους τέλους. https://roxx.gr/latest/batman-runtime-horror-movie/
tritonas00 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, golden33 είπε 167 λεπτά χωρίς τους τίτλους τέλους. Αιμα Επος: Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2022 από tritonas00 2
Dakonblackblade Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Το πρώτο πόστερ είναι για κλάματα. 1 1
Speculoos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 16 λεπτά πριν, Dakonblackblade είπε Το πρώτο πόστερ είναι για κλάματα. Bad boys vibes
Dakonblackblade Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, Speculoos είπε Bad boys vibes Φαντάσου τα bad boys με κοστούμι νυχτερίδας. Κάτι τέτοιο αποπνέει το πόστερ.
mecanomecano Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 21/1/2022 στις 5:57 ΠΜ, golden33 είπε 167 λεπτά χωρίς τους τίτλους τέλους. https://roxx.gr/latest/batman-runtime-horror-movie/ Αν κοψουνε το μερος που δειχνει πως σκοτώθηκαν οι γονεις του θα παει 120-130 λεπτα η ταινια.Το εχουμε δει εκατο φορες αυτο δεν νομιζω να λείψει σε κανεναν 😀 Σορρυ για το σποιλερ Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2022 από mecanomecano
Glikos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Προσωπικά την ήθελα R-rated. Υ.Γ. Η σερνικοθύλα/tom boy/ non binary ηθοποιός που παίζει την catwoman τέρμα αχώνευτη. 4 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Glikos είπε Προσωπικά την ήθελα R-rated. Υ.Γ. Η σερνικοθύλα/tom boy/ non binary ηθοποιός που παίζει την catwoman τέρμα αχώνευτη. Jesus δεν φτάναν το ένα εκατομμύριο καθυστερημένα new pronouns τώρα θα τα έχουμε και σε μετάφραση?! 😵 Συμφωνώ πάντως, ούτε εμενα μου αρέσει και πολύ κρίμα που δεν είναι R. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2022 από {TDi}Dj2k..infc 3
tritonas00 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αναφορά σε κείμενο Damn there's a lot in this scene, Bruce seeming to related to the kid because he lost his parents, his detective skills at overhearing important conversation and seeing the riddler, not being able to blend into the society as Wayne (looking weirdly at the officers and not panicking when others are.) And his desire to protect people when he save the kid. Μεσα σε μια σκηνη απεδωσε ολα οσα δεν καταφερε να αποδωσει ο νολαν σε ολοκληρη την τριλογια, και χωρις να πει κουβεντα ο Πατ, lmao Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2022 από tritonas00 3
7nisiotis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Στις 21/1/2022 στις 12:57 ΜΜ, golden33 είπε 167 λεπτά χωρίς τους τίτλους τέλους. https://roxx.gr/latest/batman-runtime-horror-movie/ Λένε ότι στις πρώτες δοκιμαστικές προβολές της δοκίμασαν ένα 4 ωρών cut. Ίσως βγει extended αργότερα σε blu ray κλπ 3
tritonas00 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) it can be cruel poetic or blind but when it's denied its your violence you may find Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2022 από tritonas00
panther_512 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Στις 20/1/2022 στις 7:42 ΜΜ, mecanomecano είπε Εχουν βγει και αυτα τα ποστερ Πάντως φιλική συμβουλή στον Μπάτμαν να μήν βγάζει φωτογραφίες αμέσως μετά το φαγητό, γιατί το στομάχι είναι φουσκωμένο και φαίνεται. Τώρα θα μου πείς και αυτός άνθρωπος είναι, πρέπει κάποτε να φάει. ΟΚ, δεκτό. Το android δίπλα του αρκετά συμπαθητικό.
Glikos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Τι εμετός αυτό το αγοροκόριτσο ρε γαμώτο. Τόσες γυναικάρες και ταλεντάρες, αυτό το τρωκτικό βρήκαν? Και τι φάση με το κοντό μαλλί? Α ρε Michelle Pfeiffer, μετά από σένα το χάος. (Αν και η Anne Hathaway ήταν συμπαθητική).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα