Προς το περιεχόμενο

The Batman - Matt Reeves new movie

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι πάλι μιρλα και σε αυτό το νήμα... Έχετε χαλάσει κάθε πιθανό και απίθανο νήμα εδώ μέσα , αφήστε το αυτό τουλάχιστον να μιλάμε ήσυχα και ωραία!

• Confused 2
  • Απαντ. 564
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 ώρες πριν, _linuslost_ είπε

Όχι πάλι μιρλα και σε αυτό το νήμα... Έχετε χαλάσει κάθε πιθανό και απίθανο νήμα εδώ μέσα , αφήστε το αυτό τουλάχιστον να μιλάμε ήσυχα και ωραία!

Ήσυχος είναι, δεν φωνάζει

18032021.jpg?v=20210318215820

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Μου φάνηκε ότι έδειξαν πολλά στο trailer, παρόλα αυτά μου αρέσει που επιτέλους φαίνεται να κάνει proper detective work ο Bats. Επίσης τα fights scene δεν φαίνονται άσχημα, τουλάχιστον όσο έδειξε. Δεν είχε καθόλου Penguin στο trailer για κάποιο λόγο.

• Like 1
Δημοσ.

Κλεμμένη μουσικούλα τα trailer, γιατί έτσι?

Δεν προλάβαιναν και είπαν "Ποιά επιβλητική φιγούρα με μαύρη στολή, κράνος και μπέρτα έχουμε κατά νου για να πειράξουμε το theme του?"?

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Κλεμμένη μουσικούλα τα trailer, γιατί έτσι?

Δεν προλάβαιναν και είπαν "Ποιά επιβλητική φιγούρα με μαύρη στολή, κράνος και μπέρτα έχουμε κατά νου για να πειράξουμε το theme του?"?

Από το πρώτο teaser το χρησιμοποιούν 

Δημοσ.

I’m just here to unmask the truth about this cesspool we call a city

lol

15 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Δεν είχε καθόλου Penguin στο trailer για κάποιο λόγο

Ειχε

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

blind-doctor.gif

Penguin είχε όντως αλλά τι περιμένετε 9 λεπτά θα παίξει σε όλη την ταινία πόσο να βάλουν στο trailer 😁

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν θελω να ειμαι αρνητικός αλλα η Zoe Kravitz για Catwoman?:rolleyes: Αυτη ειναι ενα πενηντα με σκαμνακι και εχει τις καμπυλες 13χρονου αγοριου.Εχω βαρεθει να την βρισκω συνεχεια μπροστα μου High Fidelity Big Little Lies X-Men Mad Max.Σοβαρα τωρα αν δεν ειχε διασημους γονεις ποιος θα την ήξερε αυτην? Στις συνεντευξεις "κλαίγεται" για το οτι επρεπε να πηγαινει γυμναστηριο καθε μερα για τον ρολο της Selina Kyle-τσεπώνοντας μερικα εκατομμυριακια.Τι λες βρε παιδι μου δραμα :lol:.

Η ταινια της Halle Berry ηταν αποτυχια αλλα η ιδια ειχε και σωμα και αθλητικοτητα και να παιξει μπορουσε.Η Michelle βεβαια θεα.

Επεξ/σία από mecanomecano
  • Like 1
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...