Προς το περιεχόμενο

The Batman - Matt Reeves new movie

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 564
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

The full official synopsis can be read below:

THE BATMAN is an edgy, action-packed thriller that depicts Batman in his early years, struggling to balance rage with righteousness as he investigates a disturbing mystery that has terrorized Gotham. Robert Pattinson delivers a raw, intense portrayal of Batman as a disillusioned, desperate vigilante awakened by the realization that the anger consuming him makes him no better than the ruthless serial killer he’s hunting.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω παρακολουθήσει όλες τις ταινίες Batman που κυκλοφόρησαν από το 1989 και μετά, άλλα έχω ξενερώσει από τότε που άκουσα ποιος θα πρωταγωνιστεί στη καινούργια. Ο Robert Pattinson που έγινε γνωστός από το Twillight… Αν έβαζαν και τη Kristen Stewart στο ρόλο της Catwoman σίγουρα θα είχε ενδιαφέρον σαν παρωδία. 🥱

Επεξ/σία από Mister-V
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Mister-V είπε

Έχω παρακολουθήσει όλες τις ταινίες Batman που κυκλοφόρησαν από το 1989 και μετά, άλλα έχω ξενερώσει από τότε που άκουσα ποιος θα πρωταγωνιστεί στη καινούργια. Ο Robert Pattinson που έγινε γνωστός από το Twillight… Αν έβαζαν και τη Kristen Stewart στο ρόλο της Catwoman σίγουρα θα είχε σίγουρα ενδιαφέρον σαν παρωδία. 🥱

Μαλλον όμως δεν έχεις παρακολουθήσει καθόλου την πορεία του Πάτινσον..

Επεξ/σία από _linuslost_
  • Like 3
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Mister-V είπε

Έχω παρακολουθήσει όλες τις ταινίες Batman που κυκλοφόρησαν από το 1989 και μετά, άλλα έχω ξενερώσει από τότε που άκουσα ποιος θα πρωταγωνιστεί στη καινούργια. Ο Robert Pattinson που έγινε γνωστός από το Twillight… Αν έβαζαν και τη Kristen Stewart στο ρόλο της Catwoman σίγουρα θα είχε σίγουρα ενδιαφέρον σαν παρωδία. 🥱

Σωστα, γιατι ο Pattinson εχει παιξει μονο στο Twilight...

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, tritonas00 είπε

Σωστα, γιατι ο Pattinson εχει παιξει μονο στο Twilight...

Εντάξει, για να λέμε του στραβού το δίκιο, συνεχώς τον επιλέγουν για ελαφριά teenage dramas.

Ειδικά το Lighthouse έβριθε από teenager-ίλα.

Δημοσ.

ναι ειναι ολιγον κοντοστουπα. αλλα οκ, παλιοτερα ειχαμε και την Eartha Kitt. το θεμα ειναι αν θα εχει χημεια με το ξυλαγγουρο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...