panagiotis54 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 The full official synopsis can be read below: THE BATMAN is an edgy, action-packed thriller that depicts Batman in his early years, struggling to balance rage with righteousness as he investigates a disturbing mystery that has terrorized Gotham. Robert Pattinson delivers a raw, intense portrayal of Batman as a disillusioned, desperate vigilante awakened by the realization that the anger consuming him makes him no better than the ruthless serial killer he’s hunting.
Mister-V Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Έχω παρακολουθήσει όλες τις ταινίες Batman που κυκλοφόρησαν από το 1989 και μετά, άλλα έχω ξενερώσει από τότε που άκουσα ποιος θα πρωταγωνιστεί στη καινούργια. Ο Robert Pattinson που έγινε γνωστός από το Twillight… Αν έβαζαν και τη Kristen Stewart στο ρόλο της Catwoman σίγουρα θα είχε ενδιαφέρον σαν παρωδία. 🥱 Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2021 από Mister-V 1
_linuslost_ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Mister-V είπε Έχω παρακολουθήσει όλες τις ταινίες Batman που κυκλοφόρησαν από το 1989 και μετά, άλλα έχω ξενερώσει από τότε που άκουσα ποιος θα πρωταγωνιστεί στη καινούργια. Ο Robert Pattinson που έγινε γνωστός από το Twillight… Αν έβαζαν και τη Kristen Stewart στο ρόλο της Catwoman σίγουρα θα είχε σίγουρα ενδιαφέρον σαν παρωδία. 🥱 Μαλλον όμως δεν έχεις παρακολουθήσει καθόλου την πορεία του Πάτινσον.. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2021 από _linuslost_ 3
tritonas00 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 12 ώρες πριν, Mister-V είπε Έχω παρακολουθήσει όλες τις ταινίες Batman που κυκλοφόρησαν από το 1989 και μετά, άλλα έχω ξενερώσει από τότε που άκουσα ποιος θα πρωταγωνιστεί στη καινούργια. Ο Robert Pattinson που έγινε γνωστός από το Twillight… Αν έβαζαν και τη Kristen Stewart στο ρόλο της Catwoman σίγουρα θα είχε σίγουρα ενδιαφέρον σαν παρωδία. 🥱 Σωστα, γιατι ο Pattinson εχει παιξει μονο στο Twilight... 1
panther_512 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, tritonas00 είπε Σωστα, γιατι ο Pattinson εχει παιξει μονο στο Twilight... Εντάξει, για να λέμε του στραβού το δίκιο, συνεχώς τον επιλέγουν για ελαφριά teenage dramas. Ειδικά το Lighthouse έβριθε από teenager-ίλα.
snake_plissken2112 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 20 ώρες πριν, Mister-V είπε Ο Robert Pattinson που έγινε γνωστός από το Twillight… το 2010 χτυπάει την πόρτα, θέλει τα σχόλιά του πίσω...
tritonas00 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 https://www.lifo.gr/now/world/batman-o-rolos-toy-rompert-patinson-einai-empneysmenos-apo-ton-kurt-cobain
KilliK Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 μονο εμενα με εχει ξενερωσει ο Riddler; περιμενα κατι καλυτερο. αυτος μοιαζει με αμαλγαμα Τζοκερ και Βane. 1
tritonas00 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 ενω η κατ γουμαν που ειναι σαν π***α στην πλατεια αμερικης... 1 1
KilliK Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 ναι ειναι ολιγον κοντοστουπα. αλλα οκ, παλιοτερα ειχαμε και την Eartha Kitt. το θεμα ειναι αν θα εχει χημεια με το ξυλαγγουρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα