Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Θα ήθελα την γνώμη σας έχω μια παλιά τηλεόραση Samsung 32'' HD Ready και θα ήθελα να κάνω μια αναβάθμιση εως 50'' λόγω περιορισμού του επίπλου.

Το budget είναι μέχρι 500 ή 600 € η απόσταση είναι κοντά στα 4m απο το έπιπλο ως το καναπέ.

Θα την ήθελα για ταινίες-σειρές κυρίως και κάποιες φορές για μπάλα.

Έχω και πισί συνδεδεμένο στην ήδη υπάρχουσα τηλεόραση οπότε δεν με πολυ νοιάζει οι smart επιλογές απο την tv και βλέπω ταινίες-σειρές μέσω torrent-popcorn κτλ και κάποιες φορές παίζω και κανά παιχνίδι στο pc έχει την gtx1660 .

Κάποιος φίλος μου πρότεινε να πάρω και full hd είτε και κάποια μεταχειρισμένη plasma αφου δεν θα χρησιμοποιω και τις smart δυνατότητες.

ΥΓ1 : αν γνωρίζει κάποιος κάποιο live stream κανάλι για αθλητικά με χαμηλή συνδρομή.

ΥΓ2 :  έχω τα ηχεία τα logitech  z506 και σκέφτομαι αναβάθμιση σε logitech z906 αξίζουν ή να πάρεις κάτι άλλο σε πιο φθηνά home cinema με τα ίδια λεφτά.

Δημοσ.

Θα σου πρότεινα να μην πας σε μεταχειρισμένη εκτός αν ξέρεις ποιός τη είχε πρίν και πως την έχει μεταχειριστεί και να είναι και έμπιστος. Οι τηλεοράσεις αυτές κρύβουν πολλά. 

Για αγορά καινούριας θα σου πρότεινα την LG 50UK6950 που είναι στα λεφτά που ψάχνεις και έχει direct led και VA panel. Full HD μην πάρεις γιατί οι μισές ταινίες και σειρές στο Netflix βγαίνουν σε 4Κ, άσε που ακόμα και αν βρεις full hd θα είναι ληστρικά ακριβή για αυτά που θα σου προσφέρει με τα δεδομένα του σήμερα. 

Πάντως αν θες δες και την LG 49SK8500 που πάει γύρω στα 750 ευρώ αυτή τη στιγμή και ίσως πέσει. Εϊναι μια κατηγορία ανώτερη από την πρώτη που σου πρότεινα.

• Thanks 1
Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου , γενικα ενω οι LG κυριως για τις τηλεορασεις με IPS πανελ λενε πολλα οτι δεν ειναι πραγματικο 4Κ και οτι δεν προσφερουν καλο μαυρο, αλλα πιστευω αυτες που ειναι με τεχνολογια nano cell ειναι πολυ καλυτερες απο τις προηγουμενες απλες IPS  τωρα επειδη θα ειναι σε ευθεια που θα βλεπω τηλεοραση πιστευω VA πανελ ειναι προτιμοτερη λυση απο οτι στις nanocell IPS.

Γενικα η σειρα LG49SK8***  ξεχωριζει με διαφορα η 8500 που ειναι ανωτερη και η LG49SK7900 πρεπει να ειναι καλη αλλα λιγακι υστερει απο την σειρα 8.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tsoukos87 είπε

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου , γενικα ενω οι LG κυριως για τις τηλεορασεις με IPS πανελ λενε πολλα οτι δεν ειναι πραγματικο 4Κ και οτι δεν προσφερουν καλο μαυρο, αλλα πιστευω αυτες που ειναι με τεχνολογια nano cell ειναι πολυ καλυτερες απο τις προηγουμενες απλες IPS  τωρα επειδη θα ειναι σε ευθεια που θα βλεπω τηλεοραση πιστευω VA πανελ ειναι προτιμοτερη λυση απο οτι στις nanocell IPS.

Γενικα η σειρα LG49SK8***  ξεχωριζει με διαφορα η 8500 που ειναι ανωτερη και η LG49SK7900 πρεπει να ειναι καλη αλλα λιγακι υστερει απο την σειρα 8.

Η διαφορά χρημάτων 7900 με 8500, είναι 90 ευρώ, ενώ οι διαφορές σε απόδοση μεγάλες. Και μόνο το full array panel σε σχέση με το edge led να συγκρίνεις, φτάνει.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...