toyo73 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 13 ώρες πριν, gia_nnis είπε Λες με τον κινητηρα 1.33? Το εχω οδηγησει και δεν ηταν προθυμο απο τα χαμηλα.. Το 1 yaris πηγαινε καλυτερα... Εμενα τα yaris δεν μου αρεσουν.. Σου δινουν την αισθηση οτι οδηγας βανακι..!!! Φερετρα με ροδες ολα μπορουν να αποδειχθουν αναλογα την περιπτωση..! Μιλαω για το για την δευτερη γενια pro facelift.Mε τα 87 αλογα.Το εχω και ειναι αρκετα τιμιο αυτοκινητο.Απροβληματιστο-οικονομικο, αρκετα ανετο στην πολη.Το τιμονι "κοβει" αρκετα και μπορεις να πας και παραπερα. Ενα ταξιδακι π.χ 150-200 χιλιομετρων, να βαλεις ας πουμε 3-4 ατομα με air το καλοκαιρι και να κινηται και οχι να σερνεται.Κατι που με το cuore πρεπει να εισαι βουδιστης μοναχος.
Joshua21 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 14 ώρες πριν, gia_nnis είπε Εδω παρατηρειστε πως μαζεψε ο κωλος του starlet! Αναμενόμενο αν σκεφτείς πως ένα volvo v60 1600-1700 κιλών έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο συγκεκριμένο 35ετίας starlet των ~700 κιλών.
gia_nnis Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, toyo73 είπε Μιλαω για το για την δευτερη γενια pro facelift.Mε τα 87 αλογα.Το εχω και ειναι αρκετα τιμιο αυτοκινητο.Απροβληματιστο-οικονομικο, αρκετα ανετο στην πολη.Το τιμονι "κοβει" αρκετα και μπορεις να πας και παραπερα. Ενα ταξιδακι π.χ 150-200 χιλιομετρων, να βαλεις ας πουμε 3-4 ατομα με air το καλοκαιρι και να κινηται και οχι να σερνεται.Κατι που με το cuore πρεπει να εισαι βουδιστης μοναχος. Εμενα ηταν με τα 101hp του 11. Με λιγα χιλιομετρα και αριστα συντηρημενο.. Σε ολο το φασμα ανοιγε γραμμικα.. Με νορμαλ οδηγηση χωρις βαρος ο υπολογιστης επαιζε συνεχεια απο 7.8-8.4λ!!! Στην εθνικη την εριχνα στα 5.5λ. Το πατησα και καποιες φορες μηπως ηταν μπουκωμενο αλλα και παλι ετσι πηγαινε.. Και δεν ειχε προβλημα το συγκεκριμενο γιατι οδηγησα το ιδιο σε test d. και πηγαινε και αυτο ετσι!
VonLoutsos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Επαναφορά. Θέλει φίλη στην Αθήνα να δει για μεταχειρισμένο. Που αλλού εκτός από spotawheel προτείνεται;
NickTG Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 1 hour ago, VonLoutsos said: Επαναφορά. Θέλει φίλη στην Αθήνα να δει για μεταχειρισμένο. Που αλλού εκτός από spotawheel προτείνεται; Έχουμε μείνει ικανοποιημένοι και έχω ακούσει και από άλλους καλά λόγια για τα Stock Center. Ρίξε μια ματιά. Φυσικά έλεγχος χρειάζεται από όπου και να το πάρεις.
nik0laus Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Βελμαρ stock -center είναι μια καλή επιλογή. Ισως λίγο ακριβότεροι από άλλους αλλά αξιοπρεπείς ... Επίσης όταν έψαχνα για εμένα, καλή εντύπωση μου είχε κάνει και η autopolis στη Γλυφάδα (δεν αγόρασα τελικά από εκεί..)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα