Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα απανταχού gamers.

Χρειάζομαι την βοηθειά σας.
Ψαχνω για μια entry level pro τιμονιερα και είμαι ανάμεσα στην thrustmaster TMX FORCE FEEDBACK PRO και στην G920 της LOGITECH.

Οι τιμες είναι πολύ κοντά και στις 2.

Εάν έχετε και εμπειρία με τα παρπάνω hardware θα εκτιμηθεί δεόντος!!

Με εκτίμηση ,

Καμένος SIM RACER 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ φιλε μου έχω την t300rs gt edition και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Και μιλάμε για πολύ κάψιμο πολλές ώρες.Την έχω και στο pc και στο ps4pro.Την g920 την έχουν 2 φίλοι μου έχω παίξει και με αυτήν καλή αλλά πολύ θόρυβο.Δεν με ενθουσίασε.thrustmaster εγγύηση.Η g920 πολύ πλαστικό.Η t300 έχει μεταλλικά pads πιο ήσυχη και τρελό feedback.

Επεξ/σία από Tegosg
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε δέν ξέρω αν αγόρασες αλλα έχει πολύ καλές ευκαιρίες σε t500rs στο forum . Οι περισσότεροι πάνε σε αναβάθμιση γιατό και ξεπουλάνε .Οι sim racer είμαστε απο τους πιό απαράδεκτους καταναλωτές😁 ΟΡΜΑ 

Επεξ/σία από danaosR21
Δημοσ.

η G920 ειναι καλη αλλά θορυβωδης και με μετριο FFB. Δεν ξερω για την ΤΜΧ που αναφερεις (κι εγω εχω T300rs και είναι εκπληκτικη), ομως βλεπω οτι εχει 210e minimum. θα σου προτεινα να πας στην Τ300rs με ενα 50άρικο παραπάνω. Δεν θα το μετανιωσεις. 

Συγκριτικα η G920  είναι παιχνιδάκι (σε ποιότητα κατασκευής, θόρυβο, μοτέρ και ΕΙΔΙΚΑ στο FFB) μπροστά στην T300rs  

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...