naruto14 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Στις 17/5/2019 στις 12:09 ΠΜ, DsLmAnIaC είπε PNY & Zotac: Cheaper build materials, underpowered, up to 20% lower performing cards than reference, more noisy, smaller cards tend to overheat. Τέρμα για πέρα λάθος δήλωση. Έχω την Twin Fan, μόνιμα με OC και ακόμα και τώρα με τη ζέστη χτυπάει max 70 βαθμούς. Χωρίς OC είναι καμιά 3-4 βαθμούς κάτω. Και υπερβολικά ήσυχη κάρτα. Πολύ προτιμότερη από την single fan EVGA. Και η Zotac δίνει +3 χρόνια εγγύηση με register στο site τους. (5 δηλαδή σύνολο).
Mhlogiatros Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Εντύπωση μου οι evga είναι πάντα κάπως overpriced ;
Jimys2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Απόλυτα λογικό, με τέτοιο καταπληκτικό after sales support. Κατά καιρούς πάντως βγάζει καλές προσφορές.
dimidi Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Στις 2/6/2019 στις 3:19 ΠΜ, DsLmAnIaC είπε Έχουν πεσει οι τιμές και άλλο λ και στις 3 υλοποιήσεις. 333 Black (Skroutz 392) 338 XC Gaming (Skroutz 397) 369,80 η XC Ultra Gaming. (skroutz 422) Οι τιμες εχουν μειωθει επιπλεον 15% !
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δεν βάζουν backplate όμως και δεν καταλαβαίνω το γιατί, ειδικά σε τέτοιες τιμές..
thetiesthatbind Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Στις 3/6/2019 στις 1:22 ΠΜ, Mhlogiatros είπε Εντύπωση μου οι evga είναι πάντα κάπως overpriced ; Ό,τι δίνεις παίρνεις. Έτσι και αλλιώς τα προϊόντα της EVGA δεν απευθύνονται σε απλούς χρήστες άλλα σε enthusiasts & overclockers. Είναι από τις πιο ποιοτικές εταιρίες στους τομείς που δραστηριοποιείται (GPUs, MOBOs, PSUs) και γενικότερα είναι μια premium εταιρία (ας μου επιτραπεί ο όρος) που όπως είπα απευθύνεται σε enthusiasts, overclockers χωρίς βέβαια να εξαιρείται ο μέσος χρήστης. Στην Αμερική είναι #1 εταιρία, στην Ελλάδα δε τη γνωρίζουν πολλοί, σιγούρα όχι mainstream χρήστες και για αυτό βρίσκεις πιο δύσκολα προϊόντα της.
Mhlogiatros Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Καποια στιγμη εψαξα PSU και τρωνε τοσο καπελο απο eshop και συναφη που βολευτηκα με αλλη φιρμα . Στο θεμα δε με χαλαει καθολου το backplate αναρωτιεμαι αν ανεβαζει και λιγο ακομα τη θερμοκρασια τωρα . Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2019 από Mhlogiatros
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα