DsLmAnIaC Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) EVGA GeForce RTX 2060 XC Black Gaming Edition 353,47 ευρώ Τελική τιμή με μεταφορικα Ελλάδα από 399 ευρώ συν μεταφορικά συν παράδοση ποιος ξέρει πότε (4-10 ημέρες ή 1-3 τα πρώτα δύο καταστήματα) Ενδεικτικά οι φθηνότερες 2060 ξεκινούν από τα 330 ευρώ συν μεταφορικά. Edit: EVGA GeForce RTX 2060 XC Gaming, 6GB GDDR6, HDB Fan 06G-P4-2063-KR 368 ευρώ (Ελλάδα 396 συν μεταφορικά) EVGA GeForce RTX 2060 6GB XC Ultra Gaming (06G-P4-2167-KR) dual fan 387 ευρώ τελική (Ελλάδα 439 συν μεταφορικά) Spoiler Spoiler Επεξ/σία 17 Μαΐου 2019 από DsLmAnIaC 2
7nisiotis Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Καλή τιμούλα λόγω της εγγύησης περισσότερο. Εναλλακτικά - σε θέμα ψύξης περισσότερο - εκεί γύρω παίζει η Palit GamingPro OC με 2πλα φανακια. Βέβαια όπως προαναφέραμε σε θέμα εγγύησης EVGA > Palit
billeiros Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Είναι και το step up της evga αλλα και η εγγυηση αμαζον/evga. Πολυ τίμια προταση. Αλλά το ένα φανακι με προβληματίζει...
DsLmAnIaC Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, billeiros είπε Είναι και το step up της evga αλλα και η εγγυηση αμαζον/evga. Πολυ τίμια προταση. Αλλά το ένα φανακι με προβληματίζει... Νομίζω δε θα έχεις θέμα. Ποιότητα Evga και οι κριτικές της συγκεκριμένης είναι άψογες. Δες και κανένα review και αποφασίζεις. Αλλιώς πας σε καλύτερη υλοποίηση αλλά με αυξημένο κόστος και για εμένα στα 400 ευρώ δεν αξίζει σαν αγορά.
cpgr Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Αφού με τα ίδια χρηματα πέρνεις ζοτακ με 2 φαν γιατι αυτη εδω ειναι καλυτερη? Επεξ/σία 16 Μαΐου 2019 από cpgr 1
billeiros Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, DsLmAnIaC είπε Νομίζω δε θα έχεις θέμα. Ποιότητα Evga και οι κριτικές της συγκεκριμένης είναι άψογες. Δες και κανένα review και αποφασίζεις. Αλλιώς πας σε καλύτερη υλοποίηση αλλά με αυξημένο κόστος και για εμένα στα 400 ευρώ δεν αξίζει σαν αγορά. Περιμένουμε navi κ αποφασιζουμε. Ψιλό νεκρή περίοδος τώρα εκτός αν κάποιος καίγεται για πισι 2
DsLmAnIaC Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, billeiros είπε Περιμένουμε navi κ αποφασιζουμε. Ψιλό νεκρή περίοδος τώρα εκτός αν κάποιος καίγεται για πισι Συμφωνώ. Πάντως η συγκεκριμένη είναι καλή επιλογή για όποιον θέλει green team.
billeiros Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, cpgr είπε Αφού με τα ίδια χρηματα πέρνεις ζοτακ με 2 φαν γιατι αυτη ειναι καλυτερη? Έχω διαβάσει τα καλύτερα για την amp. Πολύ καλό power limit και ποιοτητα
DsLmAnIaC Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 7 λεπτά πριν, cpgr είπε Αφού με τα ίδια χρηματα πέρνεις ζοτακ με 2 φαν γιατι αυτη εδω ειναι καλυτερη? PNY & Zotac: Cheaper build materials, underpowered, up to 20% lower performing cards than reference, more noisy, smaller cards tend to overheat. MSI: Good quality build, smaller cards with smaller fans tend to overheat, good performance. ASUS: More expensive, good quality build, exceeds performance, lower noise levels and temperatures compared to other cards. EVGA: Better price than ASUS, but near to same build quality and performance, exceeding MSI's performance, lower temperatures, higher clock rates. EVGA cards are generally identical priced to PNY or Zotac; but offer superior performance, customer service (in USA), and longevity. EVGA generally is a 10-15% better bargain than most other cards. for 24/7 usage, choose between the more expensive ASUS, EVGA, or the slightly less performing MSI, and not bother with PNY or Zotac. Περίπου για αυτούς τους λόγους. Κριτικές πελατών από amazon.com και κριτικές για τη Zotac GeForce RTX 2060 6GB (ZT-T20600F-10M) 3 2
billeiros Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 9 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε Συμφωνώ. Πάντως η συγκεκριμένη είναι καλή επιλογή για όποιον θέλει green team. Ναι. Αλλά με την έλευση των navi μπορεί να πέσει 50 ευρω ξέρω γω. Οπότε κ πάλι αξίζει να περιμένει κάποιος....
DsLmAnIaC Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, billeiros είπε Ναι. Αλλά με την έλευση των navi μπορεί να πέσει 50 ευρω ξέρω γω. Οπότε κ πάλι αξίζει να περιμένει κάποιος.... Μαζί σου αλλά το θέμα είναι πότε θα είναι διαθέσιμες στην αγορά. Αν τις παρουσιάσουν αρχές με μέσα Ιουνίου και τις λανσάρουν άμεσα τότε οκ. Αλλιώς πας για Σεπτέμβρη. 1
billeiros Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, DsLmAnIaC είπε Μαζί σου αλλά το θέμα είναι πότε θα είναι διαθέσιμες στην αγορά. Αν τις παρουσιάσουν αρχές με μέσα Ιουνίου και τις λανσάρουν άμεσα τότε οκ. Αλλιώς πας για Σεπτέμβρη. Όντως.... Αυτό θα κάνουν. Και μέχρι να βγουν custom κιόλας και να στρώσει λίγο η τιμή τους..... Καλό οκτωβρη-νοεμβρη Απλα θα τις ανακοινώσουν από τώρα για να κόψουν πωλήσεις από την πρασινη. Έχω καλό προαίσθημα πάντως.. Θα ναι δυνατές... 1
cpgr Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε PNY & Zotac: Cheaper build materials, underpowered, up to 20% lower performing cards than reference, more noisy, smaller cards tend to overheat. MSI: Good quality build, smaller cards with smaller fans tend to overheat, good performance. ASUS: More expensive, good quality build, exceeds performance, lower noise levels and temperatures compared to other cards. EVGA: Better price than ASUS, but near to same build quality and performance, exceeding MSI's performance, lower temperatures, higher clock rates. EVGA cards are generally identical priced to PNY or Zotac; but offer superior performance, customer service (in USA), and longevity. EVGA generally is a 10-15% better bargain than most other cards. for 24/7 usage, choose between the more expensive ASUS, EVGA, or the slightly less performing MSI, and not bother with PNY or Zotac. Περίπου για αυτούς τους λόγους. Κριτικές πελατών από amazon.com και κριτικές για τη Zotac GeForce RTX 2060 6GB (ZT-T20600F-10M) Nαι +φωνω απλα το -20% μου φένεται πολυ μεγαλο ποσοστό..πιστεύω ολες οι καρτες αντεχουν λιγο oc για να ξεπερασουν ευκολα τις reference + οτι η ποιοτητα κατασκευης στα components αξιζει.. ολα τα υπολοιπα (φανακια, λεντακια, ποσοστα με μεγαλα πορτακαλι γραμματα κλπ) ειναι απλα μαρκετινγκ...Επισης δεν αξιζει να δωσεις πανω απο ενα +20% απο τη φθηνοτερη υλοποιηση, για αυτα τα 2...παρε το ποιο πανω μοντελο..Στο τελος το μονο που περνεις απο τη καρτα ειναι τα fps με ολα τα αλλα συμβιβαζεσαι λιγο η πολυ... Επεξ/σία 17 Μαΐου 2019 από cpgr
DsLmAnIaC Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 21 λεπτά πριν, billeiros είπε Όντως.... Αυτό θα κάνουν. Και μέχρι να βγουν custom κιόλας και να στρώσει λίγο η τιμή τους..... Καλό οκτωβρη-νοεμβρη Απλα θα τις ανακοινώσουν από τώρα για να κόψουν πωλήσεις από την πρασινη. Έχω καλό προαίσθημα πάντως.. Θα ναι δυνατές... Μακάρι. Και οι άλλοι θα αντιδράσουν άμεσα και πολύ εύκολα να ξέρεις με νέα μοντέλα ή αλλαγές τιμών. Έλα και με δύο fan EVGA GeForce RTX 2060 6GB XC Ultra Gaming (06G-P4-2167-KR) dual fan 387 ευρώ τελική (Ελλάδα 439 συν μεταφορικά). Εκεί μπαίνει στα χωράφια της Vega 64 όμως, αλλά είναι καλές λύσεις. 2 2
DsLmAnIaC Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχουν πεσει οι τιμές και άλλο λ και στις 3 υλοποιήσεις. 333 Black (Skroutz 392) 338 XC Gaming (Skroutz 397) 369,80 η XC Ultra Gaming. (skroutz 422) Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2019 από DsLmAnIaC
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα