Vassilis_24 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 9 ώρες πριν, ThReSh είπε Άνοιξε! Τέλεια, θα περάσω να δοκιμάσω. Όλο το έλεγα για την Αθήνα και ποτέ δεν πήγα.
Speculoos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Ιεροσυλία να μπαίνει το παραπάνω σε νήμα για παγωτά αλλά all things considered ήταν μια ακόμα ευχάριστη έκπληξη. Συνήθως τα vegan "παγωτά" είναι σαν παγωμένα κομμάτια ζαχαρόνερου που λιώνουν στο στόμα, εδώ δεν έχουμε κάτι τέτοιο. Θέλει λίγο χρόνο παραπάνω εκτός κατάψυξης, είναι αρκετά γλυκό και δεν έχει τη διάρκεια που θα σου δινε η κρέμα του κανονικού παγωτού αλλά έχει μπόλικα inclusions (καραμέλα, σοκολάτα, cookies) και η κρέμα δε λιώνει σαν παγάκι και έχει σχετικά ικανοποιητική υφή. Παρόλο που ήταν δωρεάν, το δοκίμασα με καχυποψία αλλά πρόκειται τελικά για καλή εναλλακτική.
skiabox Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Λάρισα Haagen Daaz βρήκα τελικά στον Μασούτη στην τρίγωνη πλατεία. Χύμα πάντως δεν έχω βρει κάπου αξιοπρεπές. Ολα τρισάθλια είναι.
Koeman Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στους συνπαγωτατζήδες της παρέας. Ίσως έχει αναφερθεί, λυπάμαι δεν έχω χρόνο να διαβάσω αυτή την στιγμή (θα το κάνω!), αλλά για χύμα παγωτό δοκιμάστε τα γαλακτοπωλεία ΣΤΑΜΟΥ. Δεν ξέρω πώς μου είχε ξεφύγει, απίστευτη ποιότητα παγωτού, απίστευτη απόδοση γεύσεων, δοκιμάστε έστω με κουταλάκι πριν αγοράσετε και θα με θυμηθείτε. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2019 από Koeman 2
xgol Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Στις 1/6/2019 στις 4:13 ΜΜ, skiabox είπε Ξέρει κανείς που θα βρούμε haagen daaz στη Λάρισα; Βασιλόπουλος στο ποτάμι ειχε. 22 λεπτά πριν, skiabox είπε Λάρισα Haagen Daaz βρήκα τελικά στον Μασούτη στην τρίγωνη πλατεία. Χύμα πάντως δεν έχω βρει κάπου αξιοπρεπές. Ολα τρισάθλια είναι. Κατα γενική ομολογία ο Κωνσταντινιδης έχει πολύ καλό, για κλασικές γεύσεις το special και για σορμπε αλλά και διαφορες άλλες γεύσεις, ένα απέναντι απο τη νομαρχία. Ολα χειροποίητα εννοείται.
skiabox Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 55 λεπτά πριν, xgol είπε Βασιλόπουλος στο ποτάμι ειχε. Κατα γενική ομολογία ο Κωνσταντινιδης έχει πολύ καλό, για κλασικές γεύσεις το special και για σορμπε αλλά και διαφορες άλλες γεύσεις, ένα απέναντι απο τη νομαρχία. Ολα χειροποίητα εννοείται. Νομαρχία έχω δοκιμάσει ένα σοκολάτα με στέβια και δεν μου άρεσε καθόλου. Κωνσταντινίδη πέρασα σήμερα και δεν είχε καν κακάο παρά μόνο ferero. Απλά έχει και ένα άλλο που λέγεται nociola (σαν μερέντα) αλλά ήταν το μόνο που έλειπε. Το σπέσιαλ είναι το πιο τραγικό από όλα μιας και το κακάο του είναι αυτό το πολύ ανοιχτόχρομο, σχεδόν ανύπαρκτο δηλαδή.
beatshooter Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Συγγρού δίπλα στον Κωνσταντίνιδη είναι ο Δεληολανης. Έχει δοκιμάσει κάποιος;
xgol Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 5 ώρες πριν, skiabox είπε Νομαρχία έχω δοκιμάσει ένα σοκολάτα με στέβια και δεν μου άρεσε καθόλου. Κωνσταντινίδη πέρασα σήμερα και δεν είχε καν κακάο παρά μόνο ferero. Απλά έχει και ένα άλλο που λέγεται nociola (σαν μερέντα) αλλά ήταν το μόνο που έλειπε. Το σπέσιαλ είναι το πιο τραγικό από όλα μιας και το κακάο του είναι αυτό το πολύ ανοιχτόχρομο, σχεδόν ανύπαρκτο δηλαδή. Εχεις ιδιαίτερα γούστα..
Vassilis_24 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 8 ώρες πριν, Speculoos είπε Ιεροσυλία να μπαίνει το παραπάνω σε νήμα για παγωτά αλλά all things considered ήταν μια ακόμα ευχάριστη έκπληξη. Συνήθως τα vegan "παγωτά" είναι σαν παγωμένα κομμάτια ζαχαρόνερου που λιώνουν στο στόμα, εδώ δεν έχουμε κάτι τέτοιο. Θέλει λίγο χρόνο παραπάνω εκτός κατάψυξης, είναι αρκετά γλυκό και δεν έχει τη διάρκεια που θα σου δινε η κρέμα του κανονικού παγωτού αλλά έχει μπόλικα inclusions (καραμέλα, σοκολάτα, cookies) και η κρέμα δε λιώνει σαν παγάκι και έχει σχετικά ικανοποιητική υφή. Παρόλο που ήταν δωρεάν, το δοκίμασα με καχυποψία αλλά πρόκειται τελικά για καλή εναλλακτική. Πού το βρήκες;
skiabox Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δοκίμασα και το παγωτό σοκολάτα σε μωβ κυπελάκι που έχει 300 θερμίδες και είναι πραγματικά πολύ καλό για light παγωτό. Από εδώ και πέρα μόνο αυτό θα τρώω. Btw στο κέντρο της Λάρισας δεν έχει φθάσει ακόμα σε κανένα σούπερ μάρκετ. Το έφαγα στο Βόλο και αγοράστηκε από Βασιλόπουλο.
chill Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Πολύ ωραία και τα παγωτάκια της kinder!!! Αλλά το κόστος τους ασύμφορο. Διαστάσεις από παγωτίνι και τιμή Χάγκεν Νταζ 1
Pigasos89 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Και γω πιστεύω ότι σαν τα χύμα παγωτά δεν έχει αλλά, υπάρχουν και εξαιρετικά παγωτά εμπορίου. Αυτά είναι : - Choco almond and liquer(παλιό chocolate and kalua) από Nirvana - The parfait story από Παρλιάρο - Σοκολατόπιτα από κρι-κρι ("τα γλυκά της μαμάς"- για όσους αρέσει η πικρή σοκολάτα) - Snickers από κρι-κρι (η αντίστοιχη σοκολάτα σε παγωτό) - The magic cone από algida - παλιό αλλά καλό! P.s : Και όπως λέει ο @koeman δοκιμάστε χύμα παγωτό από ΣΤΑΜΟΥ!! Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2019 από Pigasos89
Voyaller Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω αυθεντικό καϊμάκι; Αυτό που έχει και την τσιχλό υφή. Πήρα απ' το Σκλαβενίτη μια τρολία και είναι σα να τρώω βανίλια με γεύση μαστίχας.
phanispal Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Αν είσαι από ή σε φέρνει ο δρόμος προς νότια προάστια, δοκίμασε το καϊμάκι του Μπακογιάννη στην Ηλιούπολη, αν τον προλάβεις ανοιχτό, γιατί κλείνει το καλοκαίρι. https://www.lifo.gr/team/u34535/48404 1
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Στις 12/6/2019 στις 5:35 ΜΜ, skiabox είπε Νομαρχία έχω δοκιμάσει ένα σοκολάτα με στέβια και δεν μου άρεσε καθόλου. Κωνσταντινίδη πέρασα σήμερα και δεν είχε καν κακάο παρά μόνο ferero. Απλά έχει και ένα άλλο που λέγεται nociola (σαν μερέντα) αλλά ήταν το μόνο που έλειπε. Το σπέσιαλ είναι το πιο τραγικό από όλα μιας και το κακάο του είναι αυτό το πολύ ανοιχτόχρομο, σχεδόν ανύπαρκτο δηλαδή. btw, * Ferrero * Nocciola
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα