Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 hours ago, Speculoos said:

Προσωπικά δε βρίσκω κάτι το μεμπτό στο "σκόνες και σταθεροποιητές" από τη στιγμή που το τελικό προϊόν χρησιμοποιεί νόμιμα υλικά, δεν μου πουλάει στην κυριολεξία αέρα κοπανιστό, δεν προσπαθεί να με παραπλανήσει (να λέει πχ ότι είναι βανίλια χωρίς να χρησιμοποιεί βανίλια) και έχει καλή σχέση τιμής/γεύσης.

Στα μαζικής παραγωγής παγωτά τα B&J παίζουν σε άλλη κατηγορία παραδοσιακά τα αγαπημένα μου παραμένουν τα Chocolate Fudge Brownie και Half Baked ενώ πέρυσι είχα ενθουσιαστεί με το επετειακό Birthday Cake.

Φέτος η ευχάριστη έκπληξη μαζικού παγωτού είναι το ξυλάκι white chocolate and cookies του Magnum (γνωστό ως Magic στην Ελλάδα), το έχω τιμήσει αρκετά από τότε που λανσαρίστηκε.

Image result for magnum cookies and cream

Πήρα το παραπάνω σε κυπελακι. Αυτό που κάνει κρακ!

Ένα κρακ ένιωσα μέσα μου! Είναι απλά τέλειο. Κορυφαίο. Λιγωτικο.  Πεντανόστιμο. Τρέχουν σάλια αυτή τη στιγμή.........

• Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μαραμπου

στο Παγκράτι

πρέπει να έχει γίνει διάσημο και στο νετ, γιατί είδα και μπόλικο κόσμο και τουρίστες

καλή αλμυρή καραμέλα ;-)

• Super Moderators
Δημοσ.

Μόλις βλέπω να διαφημίζουν θερμίδες, κοιτάω αλλού...

• Like 1
Δημοσ.
Στις 17/5/2019 στις 3:55 ΠΜ, *nenya* είπε

Απο τη 'Χαρα' παιρνω παρφε σοκολατα και βουταω στην ευτυχια. Ειναι αδυνατον να το συγκρινω με τα παγωτά του περιπτέρου/σουπερμαρκετ.

Έτσι ακριβώς!!!Χαρά και Κωνσταντινίδης άλλη ποιότητα!!

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, stavros_developer είπε

Αυτό εδώ

https://www.sharehappy.gr/brands/Breyers/breyers-creamy-chocolate.html

τελικά δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα στην αγορά.

Μόνο τις άλλες δύο γεύσεις έχω βρει και έχω μιλήσει και με προμηθευτή σουπερ μάρκετ.

Δεν ξέρω για την Ελλάδα, εδώ το έχω δει από το περσινό καλοκαίρι, αν δεν έχεις κάποιο ιδιαίτερο λόγο να το πάρεις τότε μη χαλάσεις τα λεφτά σου.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Lews είπε

Ο κωνσταντινιδης δουλεύει φουλ μείγματα, δεν είμαι σίγουρος για το παγωτό. 

Δημοσ.
22 ώρες πριν, di maria kun είπε

Πω πω ούτε τα ήξερα αυτά για τις σκόνες τους σταθεροποιητες και τις πατέντες. Από Θεσσαλονίκη ρε γκαις έχετε να προτείνεται κάτι??? 

(Περισσότερο αναφέρομαι σε ποιότητα και καλά προϊόντα όχι σε περίεργες γεύσεις) 

Τα φατζιο βλέπω έχουν πολύ κίνηση και αυτά σκόνες έχουν 

Στη Θεσσαλονίκη, καταπληκτικό παγωτό και γλυκά είχε ο Χατζής στη Βενιζέλου πάνω από την Εγνατία.

Αλλά λείπω χρόνια από Θεσσαλονίκη οπότε δεν ξέρω αν η ποιότητά του παραμένει ίδια.

Βλέπω άνοιξε και στην Μητροπόλεως.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, d_gkal είπε

Παλιά έκαναν κρακ. Τώρα κάνουν κρατς

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, costacurta said:

Παλιά έκαναν κρακ. Τώρα κάνουν κρατς

Τι κράτησαν?

Δημοσ.
7 ώρες πριν, d_gkal είπε

Ένα κρακ ένιωσα μέσα μου! Είναι απλά τέλειο. Κορυφαίο. Λιγωτικο.  Πεντανόστιμο. Τρέχουν σάλια αυτή τη στιγμή.........

Με περιμένει σπίτι ένα double salted caramel να δω τι λέει και αυτό. Τις προάλλες έφαγα αυτό με το double chocolate, γάμαγε.

• Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Τι κράτησαν?

Ε τα κράτησαν λίγο παραπάνω.

Btw, Θεσσαλονίκη, Freggio, Εστία (όχι όλα), Gelateria Likyliky είναι άνω του μετρίου, έως πολύ καλά θα έλεγα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Lews είπε

Για να πω την αλήθεια τα θεωρώ άθλια και τα 2.. :P  Η Χαρά που είναι και δίπλα μου συγκεκριμένα έχει μείνει σε άλλες δεκαετίες εντελώς και σε θέμα ποιότητας και εξυπηρέτησης.

Bufala gelato στη γλυφάδα ήταν ίσως το καλύτερο παγωτό που έφαγα τελευταία.

Επεξ/σία από ADHD
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 16/5/2019 στις 11:59 ΜΜ, HALF EVIL είπε

Ε γω πάντως προτιμώ τα Κρι  Κρι. 

Πάστα Φλώρα και κρέμα  καραμελε 

Καλό και το χύμα παγωτό κρι-κρι αν του βρείτε πουθενά. Είναι και πολύ φθηνό συνήθως. Ειδικά τα "καϊμακοειδή" τους είναι πολύ καλά (με βύσσινο, σύκο, σκέτο καϊμάκι)

Το freggio επίσης πολύ καλό. Το solo gelato από τα καλύτερα.

Ο παράδεισος βέβαια του οπαδού των παγωτών είναι η Ιταλία!

Επεξ/σία από The_Judas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...