Mr.Cornflakes Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Τα παγωτα του Da Vinci στο Μοναστηρακι το δοκιμασατε; Νομιζω οτι ειναι δικα τους. Εμενα μου αρεσαν πολυ τις δυο τρεις φορες που εχω παρει απο κει. 1
LittyMeek Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 55 λεπτά πριν, Anthony3091 είπε Ναι ας πουμε κατι χιλιοπαιγμενες γευσεις τυπου μπουενο cookies κτλ οπου να τις φας ειναι ιδιες Για να καταλαβεις αν ειναι καλο το παγωτο αρκει να δοκιμασεις βανιλια και για μενα το φυστικι που ειναι πολυ χαρακτηριστικο. Ολοι εσανς βαζουν, πραγματικο φυστικι ελαχιστοι εως κανενας οντως καμια φορα κατι γευσεις malteser bueno μπισκοτο κτλπ ειναι η ιδια ακριβως γευση με αλλο χρωμα, δηλαδη βανιλια εν ολιγοις αντε με λιγα κοματια απο οτι υποτιθεται εχει μεσα, προτιμω αφου θα κανω που θα κανω την αμαρτια τουλαχιστον να φαω κατι ουσιωδες και οχι μισο κιλο παγωτο βανιλια
Paralizer Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Επισκεφτείτε το και μετά ελάτε να μου πείτε αν έχετε φάει άλλο τέτοιο παγωτό.
skiabox Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 5 ώρες πριν, ThReSh είπε Καλά στα περίπτερα απλά για γέλια και για κλάματα οι τιμές. Σε supermarket προμήθεια Ben n Jerry's για τον πόλεμο, μόνο όταν παίζει έκπτωση. Εχω δοκιμάσει και δεν μου άρεσε. Τίποτα το ιδιαίτερο τελικά. Μόνο hype λόγω τιμής. Πολύ καλό παγωτό και πολύ φθηνό είναι το οικογενειακό σοκολάτα του Γαλαξία!
di maria kun Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 ΚΑΣΑΤΟ απο ΚΡΙΚΡΙ ρε γατακια,απο γενια σε γενια 2
greengr21 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν μπορώ να καταλάβω σε ποιο κοινό απευθύνονται πλέον τα παγωτά του ψυγείου, πηρα πριν μερικές εβδομάδες ενα μικρό σκατουλι χωνάκι lacta 2,5 ή 2,8.Όταν απο ζαχαροπλαστεια η παγωτατζιδικα η μπάλα με μπισκότο χωνάκι έχει απο 1,8 εως 2,2 που ειναι σαφώς πιο φρέσκο και σχεδόν πάντα πιο γευστικό.Μόνο αν πέσεις στην ανάγκη και δεν έχεις μαγαζί και ανάγκαζεσαι να πας απο μινι μάρκετ η περίπτερο. Επεξ/σία 17 Μαΐου 2019 από greengr21
tsofras Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, Mr.Cornflakes είπε Τα παγωτα του Da Vinci στο Μοναστηρακι το δοκιμασατε; Νομιζω οτι ειναι δικα τους. Εμενα μου αρεσαν πολυ τις δυο τρεις φορες που εχω παρει απο κει. Έφαγα την προηγούμενη εβδομάδα , απίστευτο παγωτό , πολλές γεύσεις σε χωνάκια και 3ε ενώ είναι τούμπανο. Στεναχωρήθηκα που τα παιδιά μου έσκασαν και δεν κατάφεραν να φάνε το χωνάκι. Χρόνια είχα να φάω τόσο ωραίο παγωτό
ignome4 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Ενθουσιάστηκα με τα παγωτά Kinder - αλλα είναι κάπως ακριβά θεωρώ - και τώρα ψάχνω να δοκιμάσω τα Milka και Κρι Κρι Rodeo Nucrema!! 🤤
thomasG4 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 4 ώρες πριν, Anthony3091 είπε Για να καταλαβεις αν ειναι καλο το παγωτο αρκει να δοκιμασεις βανιλια και για μενα το φυστικι που ειναι πολυ χαρακτηριστικο. Ολοι εσανς βαζουν, πραγματικο φυστικι ελαχιστοι εως κανενας This Στο φιστίκι το 99% χρησιμοποιούν χρωστικές για να δώσουν τη γεύση και έτσι δεν καταλαβαίνεις καλό παγωτό. Πολύ καλό παγωτό φιστίκι έχω δοκιμάσει μόνο σε Ιταλία, Τουρκία και Ρουμανία.
telis Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 9 ώρες πριν, Anthony3091 είπε 9 στα 10 ζαχαροπλαστεια χρησιμοποιουν σκονες τοσο στα γλυκα οσο και στα παγωτα, για τους γνωστους λογους. Επισης τα περισσοτερα εξ αυτων το παιρνουν ετοιμο απο εταιριες χονδρικης. Υπαρχουν ομως διαφορετικης ποιοτητας σκονες, μπορεις να φας ενα αξιολογο παγωτο απο σκονη. Μεχρι εκει ομως. Ποτε δε θα ειναι κατι το εξαιρετικο. Απο τα ελαχιστα που χρησιμοποιουν κανονικες πρωτες υλες 3 πραγματα παιζουν ρολο 1) ποιοτητα πρωτων υλων. Δεν εχει καμια σχεση η valhrona και η callebaut με τη βουλγαρικη ταδε 2) εξοπλισμος. Υπαρχουν μηχανηματα 1000€ και μηχανηματα 10000€. Και αντιστοιχα ανθρωποι που ξερουν να τα χειριζονται και οχι 3) ειδος παγωτου. Κατι που ο περισσοτερις κοσμος αγνοει ειναι το τι παγωτο θες να φτιαξεις. Υφη, ποσοστο διογκωσης, λιπαροτητα κτλ κτλ. Αυτα που βλεπετε σε ζαχαροπλαστεια που ξεχειλιζουν οι βασκες ειναι παγωτα μεγαλης διογκωσης. Εκει να ειστε υποψιασμενοι οτι δε θα φατε κατι τρομερο. Οποιος θελει θα χαρω να του προτεινω σημεια για καλο παγωτο 😁 Για λέγε....
tounion Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, greengr21 είπε Δεν μπορώ να καταλάβω σε ποιο κοινό απευθύνονται πλέον τα παγωτά του ψυγείου, πηρα πριν μερικές εβδομάδες ενα μικρό σκατουλι χωνάκι lacta 2,5 ή 2,8.Όταν απο ζαχαροπλαστεια η παγωτατζιδικα η μπάλα με μπισκότο χωνάκι έχει απο 1,8 εως 2,2 που ειναι σαφώς πιο φρέσκο και σχεδόν πάντα πιο γευστικό.Μόνο αν πέσεις στην ανάγκη και δεν έχεις μαγαζί και ανάγκαζεσαι να πας απο μινι μάρκετ η περίπτερο. Σε ποια περιοχή της Ελλάδας είσαι? 2€ έχει το πυραυλακι το lacta στο περίπτερο στην Αθήνα μια μπάλα με χωνακι από χυμα παγωτό δεν ειναι μεγαλύτερο από το lacta
lek88 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 23 ώρες πριν, MikeJ είπε Εγώ πήρα το ίδιο αλλά σε salted caramel. Εντάξει καλό ήταν αν και γενικότερα έχω καταλήξει πλέον ότι όλα τα συσκευασμένα του εμπορίου φτάνουν μέχρι ενός σημείου, δε γίνεται σε ξετρελανουν όπως ένα καλό χύμα. Παραδόξως φοβερό ήταν το salted caramel του Παρλιάρου που το έχουν σταματήσει. Και γω δοκίμασα σήμερα το salted caramel και μου άρεσε πολύ.
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 4 ώρες πριν, thomasG4 είπε This Στο φιστίκι το 99% χρησιμοποιούν χρωστικές για να δώσουν τη γεύση και έτσι δεν καταλαβαίνεις καλό παγωτό. Πολύ καλό παγωτό φιστίκι έχω δοκιμάσει μόνο σε Ιταλία, Τουρκία και Ρουμανία. Στο Dicky Dee εχω φαει εκπληκτικο φυστικι. Α και το Le Greche εχει πολυ καλα εκει διπλα. Απο παγωτα ψυγειου λατρευα μια περιοδο το Unfaithfull chocolate απο Νirvana νομιζω? Αλλα το σταματησαν. Anyway δεν ειμαι και ιδιαιτερα fan των παγωτων γενικα to begin with. 1
melodicpunk Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Μονο lidl. Ποικιλια γευσεων και καλη ποιοτητα. Ειδικα salted caramel και στρατσιατελα απο τα του λιτρου και τα τοστακια τα 8 τεμαχιων τα σπανε. Μπουενο παντως θελω να παρω κι εγω καποια στιγμη, οταν κερδισω κανα τζοκερ ισως. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα