Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 minutes ago, phanispal said:

Εξαρτάται τι εννοείς all time classic, γιατί πλέον βλέπω παντού κάτι bueno και κάτι maltesers.

Ειδικά η γεύση bueno έχει γίνει θρησκεία, τη συναντάς παντού. Στα διάλα πια.

Εννοώ τις κλασικές που υπάρχουν πριν από το 2000. 😛

Σταθερή αξία δεν λέω, αλλά πόσες δεκαετίες να τις τρώμε πια?

Επεξ/σία από ThReSh
  • Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμένα προσωπικά μου αρέσουν τα παγωτά του εμπορίου περισσότερο από το χύμα.

Όμως και τα χύμα με σκόνες φτιάχνονται!!! Λίγα είναι πραγματικά καλά που φτιάχνονται με γάλα :)

Όντως οι τιμές πάντως έχουν ξεφύγει και δεν είναι μόνο αυτό , αλλά έχουν μικρύνει και τις συσκευασίες!!!

Δημοσ.
25 minutes ago, 26ska said:

Ωραία τα παγωτά της,αλλά από ποσότητα παγωτου στο εκμέκ σπέσιαλ ή σικαγο τραγικά λίγη,τίγκα στη σαντιγί και οι τιμές στο θεό.Και από απόδειξη σφυρανε κλέφτικα,μεγάλο αρπακτικό ο κυριουλης, ιδιοκτήτης στο ταμείο.

Ααα δεν παίρνω αυτά που λες γιατί θέλω μόνο καθαρή ποσότητα παγωτού. Ούτε μπισκότα από πάνω, ούτε σαντιγι, ούτε τίποτα έξτρα. Καλά ο ιδιοκτήτης στο ταμείο παίζει να μην μού'χει δώσει ούτε μία φορά απόδειξη από μόνος του, πάντα ζητάω εγώ :P 

Scandal_4x4_Gran_55eb6aba9f0c8.jpg

Υπάρχει ακόμα αυτό; Το τεράστιο 4Χ4, αυτό μάλιστα! Το απολάμβανες για ώωωωρα!

  • Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Iliemp είπε

Εμένα προσωπικά μου αρέσουν τα παγωτά του εμπορίου περισσότερο από το χύμα.

Όμως και τα χύμα με σκόνες φτιάχνονται!!! Λίγα είναι πραγματικά καλά που φτιάχνονται με γάλα :)

Όντως οι τιμές πάντως έχουν ξεφύγει και δεν είναι μόνο αυτό , αλλά έχουν μικρύνει και τις συσκευασίες!!!

Υπάρχουν και παγωτά από ζαχαροπλαστεία που φτιάχνονται με τον παραδοσιακό τρόπο,γάλα κτλ,αλλά θέλει ψάξιμο.Αυτα συνήθως έχουν μια πιο βαριά γεύση,που ξενίζει λίγο στην αρχη, εφόσον έχουμε τόσα χρόνια να τρώμε τα ψεύτικα.Πηγαινε μια βόλτα στο συντριβάνι στη Φιλαδέλφεια και θα δεις αυτό που σου λέω.

  • Like 2
Δημοσ.

Eδώ και χρόνια έχω σταματήσει να παίρνω τυποποιημένα παγωτά .

Έχω βρει ένα δυο μαγαζιά στο κέντρο με πολύ καλό gelato και παίρνω απο εκεί .

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, LittyMeek είπε

Τα παγωτά είναι περιττά ακριβά, 100 φορές χύμα δυστυχώς, αν είναι το Hagen daaz να κοστίσει 16 ευρώ το κιλο

Γιατί 100 φορες χύμα δυστυχώς;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, 26ska είπε

Γιατί 100 φορες χύμα δυστυχώς;

Γιατί δεν έχει την ίδια ποικιλία με αυτά της αγοράς, το χύμα συνήθως είναι απλά η ίδια γεύση σε bulk, άντε να βάλεις 2 γεύσεις, εκεί πάει το δυστυχώς. Βέβαια και από χύμα και από hagen daaz άνετα τρώω έναν κουβα

Δημοσ.

9 στα 10 ζαχαροπλαστεια χρησιμοποιουν σκονες τοσο στα γλυκα οσο και στα παγωτα, για τους γνωστους λογους. Επισης τα περισσοτερα εξ αυτων το παιρνουν ετοιμο απο εταιριες χονδρικης. Υπαρχουν ομως διαφορετικης ποιοτητας σκονες, μπορεις να φας ενα αξιολογο παγωτο απο σκονη. Μεχρι εκει ομως. Ποτε δε θα ειναι κατι το εξαιρετικο. Απο τα ελαχιστα που χρησιμοποιουν κανονικες πρωτες υλες 3 πραγματα παιζουν ρολο

1) ποιοτητα πρωτων υλων. Δεν εχει καμια σχεση η valhrona και η callebaut με τη βουλγαρικη ταδε

2) εξοπλισμος. Υπαρχουν μηχανηματα 1000€ και μηχανηματα 10000€. Και αντιστοιχα ανθρωποι που ξερουν να τα χειριζονται και οχι

3) ειδος παγωτου. Κατι που ο περισσοτερις κοσμος αγνοει ειναι το τι παγωτο θες να φτιαξεις. Υφη, ποσοστο διογκωσης, λιπαροτητα κτλ κτλ. Αυτα που βλεπετε σε ζαχαροπλαστεια που ξεχειλιζουν οι βασκες ειναι παγωτα μεγαλης διογκωσης. Εκει να ειστε υποψιασμενοι οτι δε θα φατε κατι τρομερο.

Οποιος θελει θα χαρω να του προτεινω σημεια για καλο παγωτο 😁

  • Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Anthony3091 είπε

9 στα 10 ζαχαροπλαστεια χρησιμοποιουν σκονες τοσο στα γλυκα οσο και στα παγωτα, για τους γνωστους λογους. Επισης τα περισσοτερα εξ αυτων το παιρνουν ετοιμο απο εταιριες χονδρικης. Υπαρχουν ομως διαφορετικης ποιοτητας σκονες, μπορεις να φας ενα αξιολογο παγωτο απο σκονη. Μεχρι εκει ομως. Ποτε δε θα ειναι κατι το εξαιρετικο. Απο τα ελαχιστα που χρησιμοποιουν κανονικες πρωτες υλες 3 πραγματα παιζουν ρολο

1) ποιοτητα πρωτων υλων. Δεν εχει καμια σχεση η valhrona και η callebaut με τη βουλγαρικη ταδε

2) εξοπλισμος. Υπαρχουν μηχανηματα 1000€ και μηχανηματα 10000€. Και αντιστοιχα ανθρωποι που ξερουν να τα χειριζονται και οχι

3) ειδος παγωτου. Κατι που ο περισσοτερις κοσμος αγνοει ειναι το τι παγωτο θες να φτιαξεις. Υφη, ποσοστο διογκωσης, λιπαροτητα κτλ κτλ. Αυτα που βλεπετε σε ζαχαροπλαστεια που ξεχειλιζουν οι βασκες ειναι παγωτα μεγαλης διογκωσης. Εκει να ειστε υποψιασμενοι οτι δε θα φατε κατι τρομερο.

Οποιος θελει θα χαρω να του προτεινω σημεια για καλο παγωτο 😁

Το διογκοτικο είναι το πιο σπαστικό, άσε που όλες οι γεύσεις είναι πάνω κάτω ίδιες στο ζαχαροπλαστείο

  • Like 1
Δημοσ.

Εκτός από κάποιες περιπτώσεις, τα του ζαχαροπλαστείου είναι πιο φρέσκα και πιο φθηνά από του περιπτέρου, οπότε εκτός απ' την περίπτωση που κάποιος δεν καλύπτεται από άποψη γεύσεων, γιατί να πάρει του περιπτέρου;

1 λεπτό πριν, LittyMeek είπε

άσε που όλες οι γεύσεις είναι πάνω κάτω ίδιες στο ζαχαροπλαστείο

Εγώ πάντως αυτό το έχω παρατηρήσει στην Παγωτομανια και σε άλλες παρόμοιες αλυσίδες.

Δημοσ.

Ναι ας πουμε κατι χιλιοπαιγμενες γευσεις τυπου μπουενο cookies κτλ οπου να τις φας ειναι ιδιες

Για να καταλαβεις αν ειναι καλο το παγωτο αρκει να δοκιμασεις βανιλια και για μενα το φυστικι που ειναι πολυ χαρακτηριστικο. Ολοι εσανς βαζουν, πραγματικο φυστικι ελαχιστοι εως κανενας

  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...