Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όλα τα συσκεβασμενα παγωτα είναι από "γαλα" , ο θεος να το κανει, σκονη. Εχουν μεσα όλα τα γραμματα της αλφαβητου από συντηρητικα κτλ. Ασε που τα πρωτα παγωτα κάθε χρονου είναι παραγωγης προηγουμενου ετους. 

Καλυτερα χειροποιητο φρεσκο παγωτο.

• Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 ώρες πριν, GBorb είπε

Όλα τα συσκεβασμενα παγωτα είναι από "γαλα" , ο θεος να το κανει, σκονη. Εχουν μεσα όλα τα γραμματα της αλφαβητου από συντηρητικα κτλ. Ασε που τα πρωτα παγωτα κάθε χρονου είναι παραγωγης προηγουμενου ετους. 

Καλυτερα χειροποιητο φρεσκο παγωτο.

Στο δικό μου σπιτικό πάντως έβαλα κρέμα γάλακτος και ζαχαρούχο και εννοείται βγήκε κλάσεις ανώτερο από οτιδήποτε έχω γευτεί φέτος αν και οπτικά υστερεί :lol: (νταξ θα το βελτιώσω και αυτό στην πορεία).

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
40 minutes ago, chill said:

Στο δικό μου σπιτικό πάντως έβαλα κρέμα γάλακτος και ζαχαρούχο και εννοείται βγήκε κλάσεις ανώτερο από οτιδήποτε έχω γευτεί φέτος αν και οπτικά υστερεί :lol: (νταξ θα το βελτιώσω και αυτό στην πορεία).

Μπετώνει στην κατάψυξη?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Μπετώνει στην κατάψυξη?

Εννοείται!!! Χτες έριξα τη σοκολάτα και έγινε ΆΛΛΟ πράγμα!!! Πολύ εύκολη διαδικασία παρασκευής, μόνο υπομονή με την κατάψυξη.

Ιδού η συνταγή! 

• Super Moderators
Δημοσ.
Just now, chill said:

Εννοείται!!! Χτες έριξα τη σοκολάτα και έγινε ΆΛΛΟ πράγμα!!! Πολύ εύκολη διαδικασία παρασκευής, μόνο υπομονή με την κατάψυξη.

Ιδού η συνταγή! 

Σπάσιμο αυτό. Δεν λέω να μην σκληραίνει/πήζει αρκετά, αλλά όταν γίνεται τελείως μπετό μου δεν μου αρέσει γιατί πρέπει να περιμένω αφού το βγάλω... :(

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Μπετώνει στην κατάψυξη?

Νομίζω όλα τα παγωτά στους μείον 12 με 16 που έχουμε στα σπίτια μας μπετωνουν.

• Super Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, StormGr said:

Νομίζω όλα τα παγωτά στους μείον 12 με 16 που έχουμε στα σπίτια μας μπετωνουν.

Όχι, αν δεις τα μουφοπαγωτά (φτηνά 2λιτρα) δεν σκληραίνουν τόσο. Ακόμα και τα Ben n Jerry's ή τα Haagen δεν γίνονται τελείως μπετό, μπορείς με μια δυσκολία να βάλεις κουτάλι και να φας...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ThReSh είπε

Σπάσιμο αυτό. Δεν λέω να μην σκληραίνει/πήζει αρκετά, αλλά όταν γίνεται τελείως μπετό μου δεν μου αρέσει γιατί πρέπει να περιμένω αφού το βγάλω... :(

Το συγκεκριμένο δεν έγινε μπετό. Πριν χύσω (sic) τη σοκολάτα, το έβγαλα μετά από μισή μέρα και το τεμάχισα με το μαχαίρι. Κόπηκε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία*.

*Εννοείται ότι το 1/4 τουλάχιστον φαγώθηκε κατά το κόψιμο χωρίς σοκολάτα!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...