GBorb Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Όλα τα συσκεβασμενα παγωτα είναι από "γαλα" , ο θεος να το κανει, σκονη. Εχουν μεσα όλα τα γραμματα της αλφαβητου από συντηρητικα κτλ. Ασε που τα πρωτα παγωτα κάθε χρονου είναι παραγωγης προηγουμενου ετους. Καλυτερα χειροποιητο φρεσκο παγωτο.
chill Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 12 ώρες πριν, GBorb είπε Όλα τα συσκεβασμενα παγωτα είναι από "γαλα" , ο θεος να το κανει, σκονη. Εχουν μεσα όλα τα γραμματα της αλφαβητου από συντηρητικα κτλ. Ασε που τα πρωτα παγωτα κάθε χρονου είναι παραγωγης προηγουμενου ετους. Καλυτερα χειροποιητο φρεσκο παγωτο. Στο δικό μου σπιτικό πάντως έβαλα κρέμα γάλακτος και ζαχαρούχο και εννοείται βγήκε κλάσεις ανώτερο από οτιδήποτε έχω γευτεί φέτος αν και οπτικά υστερεί (νταξ θα το βελτιώσω και αυτό στην πορεία). 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 40 minutes ago, chill said: Στο δικό μου σπιτικό πάντως έβαλα κρέμα γάλακτος και ζαχαρούχο και εννοείται βγήκε κλάσεις ανώτερο από οτιδήποτε έχω γευτεί φέτος αν και οπτικά υστερεί (νταξ θα το βελτιώσω και αυτό στην πορεία). Μπετώνει στην κατάψυξη?
chill Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, ThReSh είπε Μπετώνει στην κατάψυξη? Εννοείται!!! Χτες έριξα τη σοκολάτα και έγινε ΆΛΛΟ πράγμα!!! Πολύ εύκολη διαδικασία παρασκευής, μόνο υπομονή με την κατάψυξη. Ιδού η συνταγή!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Just now, chill said: Εννοείται!!! Χτες έριξα τη σοκολάτα και έγινε ΆΛΛΟ πράγμα!!! Πολύ εύκολη διαδικασία παρασκευής, μόνο υπομονή με την κατάψυξη. Ιδού η συνταγή! Σπάσιμο αυτό. Δεν λέω να μην σκληραίνει/πήζει αρκετά, αλλά όταν γίνεται τελείως μπετό μου δεν μου αρέσει γιατί πρέπει να περιμένω αφού το βγάλω...
StormGr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 39 λεπτά πριν, ThReSh είπε Μπετώνει στην κατάψυξη? Νομίζω όλα τα παγωτά στους μείον 12 με 16 που έχουμε στα σπίτια μας μπετωνουν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 3 minutes ago, StormGr said: Νομίζω όλα τα παγωτά στους μείον 12 με 16 που έχουμε στα σπίτια μας μπετωνουν. Όχι, αν δεις τα μουφοπαγωτά (φτηνά 2λιτρα) δεν σκληραίνουν τόσο. Ακόμα και τα Ben n Jerry's ή τα Haagen δεν γίνονται τελείως μπετό, μπορείς με μια δυσκολία να βάλεις κουτάλι και να φας...
Dark_son20 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 μια λύση είναι να μπει λάδι καρύδας στη συνταγή ώστε να μην σκληραίνει (μπετό)
chill Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, ThReSh είπε Σπάσιμο αυτό. Δεν λέω να μην σκληραίνει/πήζει αρκετά, αλλά όταν γίνεται τελείως μπετό μου δεν μου αρέσει γιατί πρέπει να περιμένω αφού το βγάλω... Το συγκεκριμένο δεν έγινε μπετό. Πριν χύσω (sic) τη σοκολάτα, το έβγαλα μετά από μισή μέρα και το τεμάχισα με το μαχαίρι. Κόπηκε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία*. *Εννοείται ότι το 1/4 τουλάχιστον φαγώθηκε κατά το κόψιμο χωρίς σοκολάτα!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα