skiabox Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δοκίμασα σήμερα το Algida Magic Κύπελλο Double Chocolate αλλά δεν ενθουσιάστηκα. Το παγωτό είναι αυτό : Τις επόμενες μέρες λέω να δοκιμάσω αυτό : https://www.sharehappy.gr/brands/Breyers/breyers-creamy-chocolate.html
MikeJ Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Εγώ πήρα το ίδιο αλλά σε salted caramel. Εντάξει καλό ήταν αν και γενικότερα έχω καταλήξει πλέον ότι όλα τα συσκευασμένα του εμπορίου φτάνουν μέχρι ενός σημείου, δε γίνεται σε ξετρελανουν όπως ένα καλό χύμα. Παραδόξως φοβερό ήταν το salted caramel του Παρλιάρου που το έχουν σταματήσει. 2 2
slk200gr Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 7 λεπτά πριν, MikeJ είπε Εγώ πήρα το ίδιο αλλά σε salted caramel. Εντάξει καλό ήταν αν και γενικότερα έχω καταλήξει πλέον ότι όλα τα συσκευασμένα του εμπορίου φτάνουν μέχρι ενός σημείου, δε γίνεται σε ξετρελανουν όπως ένα καλό χύμα. Παραδόξως φοβερό ήταν το salted caramel του Παρλιάρου που το έχουν σταματήσει. True ,έφαγα παγωτό στην Ταϊλάνδη χύμα και θυμήθηκα τι παγωτό έτρωγα όταν ήμουν πιτσιρικάς 1
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 29 λεπτά πριν, skiabox είπε Τις επόμενες μέρες λέω να δοκιμάσω αυτό : https://www.sharehappy.gr/brands/Breyers/breyers-creamy-chocolate.html Στη philadelphia (u.s.a) το συγκεκριμένο brand το είχαν όλα σχεδόν τα supermarkets. Πολύ φθηνό (τιμές lidl στα παγωτά φάση) σε σύγκριση με τα άλλα. Τίποτα το φοβερό να ξέρεις. Βέβαια, μπορεί ευρώπη να το παρασκευαζουν διαφορετικά (αμφιβάλω).
TriLoBiTe Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Είδα τα παγωτά της algida για το 2019 και μ' έπιασε θλίψη. Βανίλια σοκολάτα, σοκολάτα βανίλια... Νισάφι πια! 👿 Ειχαν βγάλει ένα φοβερό cornetto λεμόνι και το σταμάτησαν οι αρκουδέηδες και έχουν τώρα 15 ίδια cornetto... Eπίσης υπήρχε ένα πολύ ωραίο σάντουιτς που περιείχε τη φοβερή κρέμα zabaione και το σταμάτησαν και αυτό... Σιχαμάλτζιντα 👿👿😅 Μόνο χύμα πλέον για να βάλουν μυαλό 😋 Επεξ/σία 17 Μαΐου 2019 από TriLoBiTe 2
james01gr Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Τα παγωτά στην Ελλάδα είναι τουλάχιστον υπερτιμημένα και πανάκριβα. Ακόμα θυμάμαι το παγωτατζιδικο πίσω από την piazza de Spagna στην Ρώμη και με πιάνει μελαγχολια 3 1
TechnoState Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 6 λεπτά πριν, james01gr είπε Τα παγωτά στην Ελλάδα είναι τουλάχιστον υπερτιμημένα και πανάκριβα. Ακόμα θυμάμαι το παγωτατζιδικο πίσω από την piazza de Spagna στην Ρώμη και με πιάνει μελαγχολια ....πφφφφ αν λές εκείνο το "gelato italiana"κάτι... με τους καταρράκτες σοκολάτας στην βιτρίνα...με κάνεις να μου τρέχουν τα σάλια τώρα! 1
HALF EVIL Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Ε γω πάντως προτιμώ τα Κρι Κρι. Πάστα Φλώρα και κρέμα καραμελε 1
costacurta Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Σας προτείνω fregio γεύση τζισκεικ. Αν γίνεται ζητήστε να σας βάλει από την πλευρά του μπισκότου θα με θυμηθείτε. Τώρα για συσκευασμένα και άπο ζαχαροπλαστεια γειτονιάς τα αποφεύγω. 2-3 φορες αν φάω θα με κάνουν να σταματήσω να θέλω να φάω παγωτό.Απόλυτη μετριότητα 1
skiabox Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Ε γω πάντως προτιμώ τα Κρι Κρι. Πάστα Φλώρα και κρέμα καραμελε Τα Κρι Κρι όντως έχουν ανέβει πάρα πολύ! Πλάκα πλάκα δεν πρέπει να έχω δοκιμάσει τα δύο που αναφέρεις! Αξίζουν; Επεξ/σία 17 Μαΐου 2019 από skiabox
tounion Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 17 Μαΐου 2019 από tounion 13
beatshooter Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Γνώμη μου τα κρι Κρι είναι τα καλύτερα παγωτά πλέον. Πάντα μιλάμε από τα τυποποιημένα. Έχει δοκιμάσει κάποιος κάτι νέα πχ ξυλάκι maltesers ή mms ? 2
skiabox Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 3 λεπτά πριν, 4saken είπε Μαgnum καραμπολα και τιποτα αλλο. Παιδιά δίνετε και εταιρεία για να ξέρουμε που να ψάχνουμε! Επίσης μιας και είμαστε ακόμα στην 1η σελίδα του thread, να αναφέρω ότι πιστεύω ότι ανώτερο όλων των παγωτών είναι το Haagen Daaz Belgian Choc.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα