Nikos Chatzoglou Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 10 ώρες πριν, insomnia888 είπε Μην το ψάχνετε...είναι τραγική η κατάσταση στον ΕΟΠΥΥ. Όσοι είναι συμβεβλημένοι όλο και κάτι έξτρα καταφέρνουν να τσεπώσουν από τον ασφαλισμένο και παίρνουν και χρήματα από τον ΕΟΠΥΥ. Και στα τοπικά ιατρεία του ΕΟΠΥΥ η κατάσταση είναι για κλάματα. Ιατροί που βαριούνται που ζούνε και κοιμούνται όρθιοι, αλλά με το που πάνε στο ιδιωτικό τους ιατρείο ξαφνικά ανασταίνονται. Θύμα ο ασθενής. Για παράδειγμα ο ΕΟΠΥΥ δεν έχει σύμβαση με Περιοδοντολόγους και ούτε έχει και δικούς του στα Τοπικά Ιατρεία. Αρχικά έκλεισα ραντεβού σε Οδοντίατρο σε τοπικό ιατρείο. Καθώς κοίταζε την πανοραμική του έκανα ερώτηση σχετικά με ένα δόντι, όταν προσπάθησε να εντοπίσει το δόντι στην πανοραμική, συνειδοτοποίησε οτι την κοιτούσε ανάποδα! Και η λύση που πρότεινε ήταν θέρισμα με το δρεπάνι σε όλα τα δόντια και μασελάκια. Ότι ήταν πιο εύκολο δηλαδή για αυτόν (απλές εξαγωγές) αντί για προσθήκες, σφραγίσματα ή οτιδήποτε άλλο πιο ζόρικο σαν εργασία, (μπορεί και ο ΕΟΠΥΥ να μην διαθέτει αυτά). Δράμα..... Η Υγεία στην Ελλάδα λειτουργεί, όπως λειτουργούν και όλα τα υπόλοιπα. Πραγματικά δεν θέλω να αρχίσω να απαριθμώ, διότι είναι μια αέναη κατάσταση δίχως τελειωμό.
insomnia888 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 8 ώρες πριν, Nikos Chatzoglou είπε Η Υγεία στην Ελλάδα λειτουργεί, όπως λειτουργούν και όλα τα υπόλοιπα. Πραγματικά δεν θέλω να αρχίσω να απαριθμώ, διότι είναι μια αέναη κατάσταση δίχως τελειωμό. Ωραία, πες μου σε παρακαλώ λοιπόν πού θα βρω μέσω ΕΟΠΥΥ/δημόσιας υγείας Περιοδοντολογο.
nikko_ Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 2 hours ago, insomnia888 said: Ωραία, πες μου σε παρακαλώ λοιπόν πού θα βρω μέσω ΕΟΠΥΥ/δημόσιας υγείας Περιοδοντολογο. πουθενά 1
christakos07 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Γιατί νομίζω πως πλέον πρέπει να σε στείλει ο γενικός ιατρός, στην κατάλληλη ειδικότητα; Το παλιό σύστημα έπαψε να ισχύει. Το κακό στο νέο σύστημα είναι η μη ύπαρξη πολλών συμβεμβλημένων γενικών ιατρών/παθολόγων.
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 9 λεπτά πριν, christakos07 είπε Γιατί νομίζω πως πλέον πρέπει να σε στείλει ο γενικός ιατρός, στην κατάλληλη ειδικότητα; Το παλιό σύστημα έπαψε να ισχύει. Το κακό στο νέο σύστημα είναι η μη ύπαρξη πολλών συμβεμβλημένων γενικών ιατρών/παθολόγων. Δεν ισχυει ακομα αυτο ...Ηταν να ισχυσει απο 1/1 1
μπιπ μπιπ Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Οι γιατροί στο ΙΚΑ διαμαρτύρονται για αυτόν τον θεσμό και αρνούνται να γίνουν οικογενειακοί γιατροί. Τι είναι αυτό πάλι, ιδέα δεν έχω. Επεξ/σία 23 Μαΐου 2019 από μπιπ μπιπ
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Στις 23/5/2019 στις 7:23 ΠΜ, insomnia888 είπε Ωραία, πες μου σε παρακαλώ λοιπόν πού θα βρω μέσω ΕΟΠΥΥ/δημόσιας υγείας Περιοδοντολογο. Το μόνο που έχω να σου προτείνω είναι την οδοντιατρική σχολή του ΕΚΠΑ (ή του ΑΠΘ αν μένεις Θεσσαλονίκη) 1
insomnia888 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, Nikos Chatzoglou είπε Το μόνο που έχω να σου προτείνω είναι την οδοντιατρική σχολή του ΕΚΠΑ (ή του ΑΠΘ αν μένεις Θεσσαλονίκη) Είναι ολα κλεισμένα για το 2019. Από 2020. Αυτό εννοείς όταν λες ότι η δημόσια υγεία λειτουργεί?
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, insomnia888 είπε Είναι ολα κλεισμένα για το 2019. Από 2020. Αυτό εννοείς όταν λες ότι η δημόσια υγεία λειτουργεί? Τώρα κατάλαβα τι παρεξήγησες· δεν έγραψα "Η δημόσια υγεία λειτουργεί" αλλά "Η δημόσια υγεία λειτουργεί, όπως λειτουργούν όλα τα υπόλοιπα" που πάει να πει ότι με τον τρόπο που λειτουργούν εφορίες, τράπεζες, δήμοι (κουτσά στραβά) , ε έτσι λειτουργεί και η υγεία
xgol Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 7 λεπτά πριν, Nikos Chatzoglou είπε Τώρα κατάλαβα τι παρεξήγησες· δεν έγραψα "Η δημόσια υγεία λειτουργεί" αλλά "Η δημόσια υγεία λειτουργεί, όπως λειτουργούν όλα τα υπόλοιπα" που πάει να πει ότι με τον τρόπο που λειτουργούν εφορίες, τράπεζες, δήμοι (κουτσά στραβά) , ε έτσι λειτουργεί και η υγεία Κανεις τεραστιο λαθος σε αυτό. Η υγεία λειτουργεί οσο λειτουργεί μονο χάρη στις υπερανθρωπες προσπάθειες που γίνονται απο το ιατρικό και το παραϊατρικό προσωπικο. Οι πρωτοι δε, αναλογικά με τις σπουδες και την ευθύνη που φέρουν, δουλεύουν σε συνθηκες γαλερας. Οποτε καμια σχεση με τους Δήμους, τις τραπεζες κτλ. 1
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 5 λεπτά πριν, xgol είπε Κανεις τεραστιο λαθος σε αυτό. Η υγεία λειτουργεί οσο λειτουργεί μονο χάρη στις υπερανθρωπες προσπάθειες που γίνονται απο το ιατρικό και το παραϊατρικό προσωπικο. Οι πρωτοι δε, αναλογικά με τις σπουδες και την ευθύνη που φέρουν, δουλεύουν σε συνθηκες γαλερας. Οποτε καμια σχεση με τους Δήμους, τις τραπεζες κτλ. Αλλού ήταν η ουσία, ότι η "δημόσια υγεία" δυστυχώς δεν σε καλύπτει. Από εκεί και πέρα υπάρχουν άτομα που υπερπροσπαθούν και άλλα που κοιτάν απλώς να σε ξεπετάξουν. Δεν έχει νόημα να κάνουμε παράθεση επιχειρημάτων πάνω σ' αυτό, διότι ο καθένας έχει άλλη άποψη, η οποία βασίζεται στο πόση εαφή είχε μέχρι σήμερα με τις υπηρεσίες του ΕΣΥ και σε τι περιπτώσεις έχει πέσει. 1
xgol Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, Nikos Chatzoglou είπε Αλλού ήταν η ουσία, ότι η "δημόσια υγεία" δυστυχώς δεν σε καλύπτει. Από εκεί και πέρα υπάρχουν άτομα που υπερπροσπαθούν και άλλα που κοιτάν απλώς να σε ξεπετάξουν. Δεν έχει νόημα να κάνουμε παράθεση επιχειρημάτων πάνω σ' αυτό, διότι ο καθένας έχει άλλη άποψη, η οποία βασίζεται στο πόση εαφή είχε μέχρι σήμερα με τις υπηρεσίες του ΕΣΥ και σε τι περιπτώσεις έχει πέσει. Πιστεψε με, παραπανω επαφη απο εμενα δυσκολο να έχεις. Η Δημοσια Υγεία λειτουργεί σε τρομακτικα καλο βαθμό αναφορικα με τις ελλειψεις και τις συνθηκες που υπάρχουν. Είναι ντροπη να μπαινει στην ιδια προταση με το δημοσιο, τις δεκο κτλ.
elpaso1 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Εχει κατι αλλαξει με τους γιατρους ΕΟΠΠΥ και πλεον δινεις και 5-20 ευρω για την επισκεψη; Δεν εχω παει, αλλα ετσι γραφει στο doctoranytime.
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, elpaso1 είπε Εχει κατι αλλαξει με τους γιατρους ΕΟΠΠΥ και πλεον δινεις και 5-20 ευρω για την επισκεψη; Δεν εχω παει, αλλα ετσι γραφει στο doctoranytime. Οχι δεν υπαρχει κοστος. 1
The_Judas Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Θεωρητικά δεν υπάρχει κόστος σύμφωνα με τη σύμβαση του ΕΟΠΥΥ. Πρακτικά οι περισσότεροι χρεώνουν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα