Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γυναικολόγο..πήρα σε μια ακόμη και μου είπε τα ίδια επίσκεψη 60 ευρώ . Και πήρα σε μια τρίτη και λέει ναι είμαι συμβεβλημένη με εοππυ άρα φαντάζομαι δε θα πληρώσω. 

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, μπιπ μπιπ είπε

Γυναικολόγο..πήρα σε μια ακόμη και μου είπε τα ίδια επίσκεψη 60 ευρώ . Και πήρα σε μια τρίτη και λέει ναι είμαι συμβεβλημένη με εοππυ άρα φαντάζομαι δε θα πληρώσω. 

Άρα βρήκες τελικά κάποια να πας χωρίς να πληρώσεις ;;  

Δημοσ.
3 ώρες πριν, μπιπ μπιπ είπε

Καλυτερα να παίρνεις στην αρχή του μήνα. Αν συμπληρώσει τα 200 ραντεβού στο μήνα δεν δέχονται. Αλλά και πάλι εξαρτάται. Κλασικά ελλαδισταν. Δήλ ορισμένοι (σαν αυτός που πήρες) παρόλο που ανήκει στον εοπυ ρίχνει άκυρο και παίρνει μόνο από ραντεβού (καθώς πιθανόν έχει δουλειά) ώστε να παίρνει τα μαύρα 50 ευρα ακατέβατο και ακούραστα. Ακόμη και μην έχει πιάσει το όριο των 50. Εν ολιγης κάνουν ότι θέλουν. Έχει 3-4 γνωστούς ορθοπαιδικους στην Θεσσαλονίκη που ακόμη και πρώτη πρώτου νέου έτους να πάρεις σου λένε μέσω εοππυ είναι γεμάτοι. (εκτός φυσικά αν δεν είσαι κοινός θνητος και λέγεσαι παπασταθοπουλος και παίζεις στην αρσεναλ). 

Υπάρχει βέβαια και το αντίστροφο σενάριο έχει κάτι ξεχασμένους και τελευταία μέρα του μήνα να πάρεις σου λέει πέρνα μια βόλτα τώρα. Εξαρτάται φυσικά από ειδικότητα ζήτηση αριθμό γιατρών κτλ. 

• Like 1
Δημοσ.

18 λεπτά πριν, di maria kun είπε

Καλυτερα να παίρνεις στην αρχή του μήνα. Αν συμπληρώσει τα 200 ραντεβού στο μήνα δεν δέχονται. Αλλά και πάλι εξαρτάται. Κλασικά ελλαδισταν. Δήλ ορισμένοι (σαν αυτός που πήρες) παρόλο που ανήκει στον εοπυ ρίχνει άκυρο και παίρνει μόνο από ραντεβού (καθώς πιθανόν έχει δουλειά) ώστε να παίρνει τα μαύρα 50 ευρα ακατέβατο και ακούραστα. Ακόμη και μην έχει πιάσει το όριο των 50. Εν ολιγης κάνουν ότι θέλουν. Έχει 3-4 γνωστούς ορθοπαιδικους στην Θεσσαλονίκη που ακόμη και πρώτη πρώτου νέου έτους να πάρεις σου λένε μέσω εοππυ είναι γεμάτοι. (εκτός φυσικά αν δεν είσαι κοινός θνητος και λέγεσαι παπασταθοπουλος και παίζεις στην αρσεναλ). 

Υπάρχει βέβαια και το αντίστροφο σενάριο έχει κάτι ξεχασμένους και τελευταία μέρα του μήνα να πάρεις σου λέει πέρνα μια βόλτα τώρα. Εξαρτάται φυσικά από ειδικότητα ζήτηση αριθμό γιατρών κτλ. 

Κυρίως αυτό που λες γίνεται, ο καθένας χειρίζεται τα ραντεβού εοπυυ, όπως θέλει.

Δημοσ.

Ναι αλλά δεν θα πρέπει να αφαιρεθεί το όνομα τους από τη σελίδα του ΙΚΑ;   Γιατί δεν φροντίζουν για αυτό οι ίδιοι ; Ώστε να μην τους ενοχλούν και στα τηλέφωνα;

Δημοσ.

Μα στο σύστημα σαν συμβεβλημένοι είναι αλλά χρησιμοποιούν αυτά τα ραντεβού (τα δωρεάν) μόνο εάν κάποιος πάει να γράψει φάρμακα· όταν κάποιος θέλει εξέταση τον χρεώνουν ιδιωτικά (σαν δικαιολογία χρησιμοποιούν ότι οι αμοιβές του εοπυυ είναι πολύ χαμηλές που όντως έτσι είναι αλλά δεν τους υποχρέωσε κανείς να κάνουν σύμβαση)

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι αλλά εγώ αν θέλω να κάνω επισκέψεις δωρεάν ( τι το πληρώνω τότε το αναθεματισμενο το ΙΚΑ;) θα κάνω την Πυθία;

Επεξ/σία από μπιπ μπιπ
Δημοσ.

(Δίκιο έχεις) αλλά προσπαθείς να σκεφτείς με λογική σύχγρονου ευρωπαϊκού κράτους στην Ελλάδα.

Αν μένεις Αττική ή Θεσσαλονίκη μπορείς να τσεκάρεις το doctoranytime· λέει για κάποιους γιατρούς που είναι μέσω εοπυυ πόσο χρεώνουν ιδιωτικά και πόσο μέσω εοπυυ.

Δημοσ.

Θα παιρνεις τηλ και θα λες οτι βλεπω στο ιντερνετ οτι δεν εχετε συμπληρωσει τα ραντεβου. Δεν μπορει να σου αρνηθει. Και ειδικα αν ειναι προς το τελος του μηνα!

Το εχουν ξεφτιλισει με την αντιμετωπιση που σου δειχνουν για κατι που δικαιουσαι.

οσοι αναγκαζονται, εχουν κατεβασμενα μουτρα σαν να κανουν χαρη.

τους αρκει η πελατεια απο τα μπαρμπακια που μηνας μπαινει μηνας βγαινει γραφουν τα φαρμακα τους και τους αφηνουν κ κανενα 10ρικακι μαυρο στην τσεπη.

Το doctoranytime πιστευω κανει δουλεια διοτι σου δινει την δυνατοτητα να κρινεις τις υπηρεσιες που σου παρειχαν και ετσι τον κακο τον πεταει ο κοσμος απο μονος του.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, bjj-p είπε

Θα παιρνεις τηλ και θα λες οτι βλεπω στο ιντερνετ οτι δεν εχετε συμπληρωσει τα ραντεβου. Δεν μπορει να σου αρνηθει. Και ειδικα αν ειναι προς το τελος του μηνα!

Το εχουν ξεφτιλισει με την αντιμετωπιση που σου δειχνουν για κατι που δικαιουσαι.

οσοι αναγκαζονται, εχουν κατεβασμενα μουτρα σαν να κανουν χαρη.

τους αρκει η πελατεια απο τα μπαρμπακια που μηνας μπαινει μηνας βγαινει γραφουν τα φαρμακα τους και τους αφηνουν κ κανενα 10ρικακι μαυρο στην τσεπη.

Το doctoranytime πιστευω κανει δουλεια διοτι σου δινει την δυνατοτητα να κρινεις τις υπηρεσιες που σου παρειχαν και ετσι τον κακο τον πεταει ο κοσμος απο μονος του.

To χειρότερο είναι οτι πρέπει να παίρνεις και να μαλώνεις για κάτι που είναι αυτονόητο. 

Δημοσ.

Και οι 2 γιατροί που δεν με δέχτηκαν είχαν 200/200 ραντεβού άρα κανένας δεν εκλεισε ραντεβου σε αυτούς . Που μπορώ να ζητήσω να αφαιρεθούν τα ονόματα τους από την λίστα του ΙΚΑ;

Δημοσ.

Ένα ακόμα που με ενοχλούσε ιδιαίτερα όταν έπαιρνα για ραντεβού μέσω εοπυυ ήταν ο τρόπος που σε αντιμετώπιζαν. Είχαν ύφος "χάρη σου κάνω και άμα θες" που το "άμα θες" μου το έχουν πει στα μούτρα μου. Μετά από κάποιο καιρό ένιωθα άσχημα να λέω ότι είμαι από εοπυυ γιατί ήξερα την αντιμετώπισή τους. Επίσης με εοπυυ η εξέταση που σου κάνουν είναι για κλάματα.

Αν πας ιδιωτικά θα δεις πόσο διαφορετική αντιμετώπιση θα έχεις.

Εν ολίγοις το ΙΚΑ το πληρώνεις για τα δημόσια νοσοκομεία και την συνταγογράφηση.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Xvipes είπε

Ένα ακόμα που με ενοχλούσε ιδιαίτερα όταν έπαιρνα για ραντεβού μέσω εοπυυ ήταν ο τρόπος που σε αντιμετώπιζαν. Είχαν ύφος "χάρη σου κάνω και άμα θες" που το "άμα θες" μου το έχουν πει στα μούτρα μου. Μετά από κάποιο καιρό ένιωθα άσχημα να λέω ότι είμαι από εοπυυ γιατί ήξερα την αντιμετώπισή τους. Επίσης με εοπυυ η εξέταση που σου κάνουν είναι για κλάματα.

Αν πας ιδιωτικά θα δεις πόσο διαφορετική αντιμετώπιση θα έχεις.

Εν ολίγοις το ΙΚΑ το πληρώνεις για τα δημόσια νοσοκομεία και την συνταγογράφηση.

Ε πες τους και τι εξεταση πρεπει να σου κανουν. Ακομα καλυτερα, καντην μονος σου, βγαλε και διαγνωση παρε και θεραπεία! 

Γιατι να τρεχεις τωρα? 😂😂

Υ.Γ. Ξεχνατε πως σε καθε ιατρειο υπαρχουν μονιμοι ασθενεις που πολλες φορες ειναι και οι μονοι που στηριζουν ενα Ιατρείο. Δεν το βλεπω παραλογο να γίνεται καποια εξυπηρετηση και απο μέρους του ιατρού σε αυτους.

• Confused 1
Δημοσ.

Μην το ψάχνετε...είναι τραγική η κατάσταση στον ΕΟΠΥΥ. Όσοι είναι συμβεβλημένοι όλο και κάτι έξτρα καταφέρνουν να τσεπώσουν από τον ασφαλισμένο και παίρνουν και χρήματα από τον ΕΟΠΥΥ. Και στα τοπικά ιατρεία του ΕΟΠΥΥ η κατάσταση είναι για κλάματα. Ιατροί που βαριούνται που ζούνε και κοιμούνται όρθιοι, αλλά με το που πάνε στο ιδιωτικό τους ιατρείο ξαφνικά ανασταίνονται. Θύμα ο ασθενής.

Για παράδειγμα ο ΕΟΠΥΥ δεν έχει σύμβαση με Περιοδοντολόγους και ούτε έχει και δικούς του στα Τοπικά Ιατρεία. Αρχικά έκλεισα ραντεβού σε Οδοντίατρο σε τοπικό ιατρείο. Καθώς κοίταζε την πανοραμική του έκανα ερώτηση σχετικά με ένα δόντι, όταν προσπάθησε να εντοπίσει το δόντι στην πανοραμική, συνειδοτοποίησε οτι την κοιτούσε ανάποδα! Και η λύση που πρότεινε ήταν θέρισμα με το δρεπάνι σε όλα τα δόντια και μασελάκια. Ότι ήταν πιο εύκολο δηλαδή για αυτόν (απλές εξαγωγές) αντί για προσθήκες, σφραγίσματα ή οτιδήποτε άλλο πιο ζόρικο σαν εργασία, (μπορεί και ο ΕΟΠΥΥ να μην διαθέτει αυτά).

Δράμα.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...