Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα πήρα τηλέφωνο να κλείσω ένα ραντεβού σε γιατρό από τη λίστα του https://apps.ika.gr/eFindDoctor/.

Το σηκώνει η γραμματεας και μου λέει εοππυ; Τι εννοείται; Μόνο συνταγογράφηση μέσω ΕΟΠΥΥ κάνει η γιατρός .η επίσκεψη κοστίζει 80 ευρώ....

Α οκ ευχαριστώ λέω και μου το κλείνει στη μάπα. .

Δηλαδή έπρεπε να μυρίσω τα δάχτυλα μου; Για ποιον λόγο εμφανίζονται γιατροί στις λίστες του ΕΟΠΥΥ που δεν είναι του εοππυ ;

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν υπάρχει ΕΟΠΥΥ πλέον τα τελευταία χρόνια. Είναι τελείως εικονική η λεγόμενη "δωρεάν" υγεία.

Οι γιατροί βέβαια κατηγορούν τον ΕΟΠΥΥ αλλά δεν καταγγέλουν την σύμβαση γιατί τους παρέχει δωρεάν διαφήμιση. τι πάει να πει συνταγογράφηση μόνο με ΕΟΠΥΥ ; eshop είναι να παραγγείλεις φάρματα χωρίς να σε εξετάσει;

Δοκίμασε να πάρεις και άλλα τηλέφωνα μήπως και βρεις κάποιον που τηρεί πραγματικά την σύμβασή του...

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ.
1 ώρα πριν, μπιπ μπιπ είπε

Σήμερα πήρα τηλέφωνο να κλείσω ένα ραντεβού σε γιατρό από τη λίστα του https://apps.ika.gr/eFindDoctor/.

Το σηκώνει η γραμματεας και μου λέει εοππυ; Τι εννοείται; Μόνο συνταγογράφηση μέσω ΕΟΠΥΥ κάνει η γιατρός .η επίσκεψη κοστίζει 80 ευρώ....

Δηλαδή έπρεπε να μυρίσω τα δάχτυλα μου; Για ποιον λόγο εμφανίζονται γιατροί στις λίστες του ΕΟΠΥΥ που δεν είναι του εοππυ ;

Μαν λογικά θα ετυχες σε γιατρό εκτός. Αν τό ψάξεις λίγο προσεκτικα στο Google θα σου βγάλει ποιοι δέχονται και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, The_Judas είπε

Δεν υπάρχει ΕΟΠΥΥ πλέον τα τελευταία χρόνια. Είναι τελείως εικονική η λεγόμενη "δωρεάν" υγεία.

Οι γιατροί βέβαια κατηγορούν τον ΕΟΠΥΥ αλλά δεν καταγγέλουν την σύμβαση γιατί τους παρέχει δωρεάν διαφήμιση. τι πάει να πει συνταγογράφηση μόνο με ΕΟΠΥΥ ; eshop είναι να παραγγείλεις φάρματα χωρίς να σε εξετάσει;

Δοκίμασε να πάρεις και άλλα τηλέφωνα μήπως και βρεις κάποιον που τηρεί πραγματικά την σύμβασή του...

Δωρεάν υγεία/επίσκεψη σε γιατρό έχεις στα νοσοκομεία εφόσον βέβαια περιμένεις στην επί μήνες αναμονή και δεν έχουν γεμίσει οι λίστες των ραντεβού....   

Για ΕΟΠΥΥ δεν ξέρω τι γίνεται.

Επεξ/σία από Βασίλης_29
Δημοσ.

Φίλε μπιπ μπιπ μόνο συνταγογράφηση υφίσταται σε όσους ιδιώτες γιατρούς είναι συμβεβλημένοι μέσω του ΕΟΠΥΥ, την επίσκεψη και την εξέταση την πληρώνεις κανονικά ανάλογα την ταρίφα του δόκτωρα. Αν χρειαστείς επανεξέταση τότε ή τη χρεώνουν πολύ λιγότερο από την συνήθη τους ταρίφα, ή δεν τη χρεώνουν καθόλου αν γίνεις μόνιμος ασθενής τους. Δωρεάν επίσκεψη μόνο στα νοσοκομεία κι αυτό μετά από μήνες αναλόγως την ειδικότητα. Θεωρητικά τη συνταγογράφηση την πληρώνεις 10 ευρώ, αλλά ποτέ δεν είναι τόσο πάντα σου λέει ο γιατρός ότι έχει κλείσει με τον αριθμό των ασθενών και πληρώνεις το 20ρικο και λες κι ευχαριστώ.

Trust me, χρόνιος ασθενής επί δεκαετία με ανίατη νόσο το έχω μάθει καλά το μάθημά μου. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Βασίλης_29 είπε

Δωρεάν υγεία/επίσκεψη σε γιατρό έχεις στα νοσοκομεία εφόσον βέβαια περιμένεις στην επί μήνες αναμονή και δεν έχουν γεμίσει οι λίστες των ραντεβού....   

Για ΕΟΠΥΥ δεν ξέρω τι γίνεται.

στο πεδυ βρισκεις πολυ γρηγορα ραντεβου

Δημοσ.

Η πιο καλη λυση είναι ο Οικογενειακος γιατρος ...

Πηγαινω με εξαταζει αν χρειαστεί , μου γραφει φαρμακα και παραπεμπτικα για εξετασεις και όλα δωρεαν

Το οτι του δινω 10ευρω είναι δικια μου επιλογή .

Βεβαια σταθηκα τυχερος που είναι πολύ κοντα μου δυο τετράγωνα υποθεση .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χμμμ.  Πότε άλλαξε αυτό; Γιατί μέχρι πέρσι σε όποιον γιατρό ιδιώτη του εοππυ πήγαινα δεν πλήρωνα τίποτα.

Επεξ/σία από μπιπ μπιπ
Δημοσ.

Συνταγογραφηση 10 ευρώ. Συνήθως βρίσκεις έναν παθολόγο που τον έχεις πιο κοντά και σου γράφει εξετάσεις και φάρμακα. Αν πας χύμα στο κύμα, ειδικά σε ειδικότητες, θα πληρώσεις... Για τον οικογενειακό γιατρό, εάν είσαι σε μεγάλη πόλη και βρεις οκ. Λύνεις προβλήματα. Στην Ελευσίνα που είμαι εγώ δεν υπάρχει ούτε ενας. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kronos73 είπε

Μπορείς να κλείσεις ηλεκτρονικά ραντεβού εδώ:

http://www.idika.gr/pfy/ηλεκτρονικα-ραντεβου.html

κάνεις σύνδεση με κωδικούς taxisnet

Δοκίμασέ το, εγώ έχω εξυπηρετηθεί κάποιες φορές

Εγω απο εκει κλεινω για Οικογενειακο γιατρο .Εχει και για αλλους ?

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Εγω απο εκει κλεινω για Οικογενειακο γιατρο .Εχει και για αλλους ?

Θεωρητικά, έχει όλες τις ειδικότητες. Τώρα διαθεσιμότητα για ραντεβού θα σε γελάσω. Εγώ πάντως έχω κλείσει 4 φορές για καρδιολόγο, μου έχει τύχει για την συγκεκριμένη να βρω και για την επόμενη μέρα. Φαντάζομαι το ζόρι είναι να βρεις σύντομα για παθολόγο

• Like 1
Δημοσ.

Οι παθολόγοι-γενικοί ιατροί και παιδίατροι, έγιναν οικογενειακοί ιατροί.

Οσοι δεν έγιναν σταμάτησαν να έχουν σύμβαση με ΕΟΠΥΥ. Δηλαδή δεν υπάρχει πλέον συμβεβλημένος ΕΟΠΥΥ των πιο πάνω ειδικοτήτων.

Οπότε αν δεν έχεις δηλώσει οικογενειακό ιατρό, μάλλον το σύστημα σε οδηγεί φαντάζομαι σε δομές ΙΚΑ-ΠΕΔΥ κλπ.

• Like 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Οι παθολόγοι-γενικοί ιατροί και παιδίατροι, έγιναν οικογενειακοί ιατροί.

Οσοι δεν έγιναν σταμάτησαν να έχουν σύμβαση με ΕΟΠΥΥ. Δηλαδή δεν υπάρχει πλέον συμβεβλημένος ΕΟΠΥΥ των πιο πάνω ειδικοτήτων.

Οπότε αν δεν έχεις δηλώσει οικογενειακό ιατρό, μάλλον το σύστημα σε οδηγεί φαντάζομαι σε δομές ΙΚΑ-ΠΕΔΥ κλπ.

Ετσι ακριβως....Εχω δηλωσειι απο περυσι τον Αυγουστο .Το κακο ειναι οτι δεν ανεβαζει ραντεβου σε internet και θελει τηλεφωνο

Δημοσ.
Στις 16/5/2019 στις 8:23 ΜΜ, μπιπ μπιπ είπε

Συνήθως έτσι κάνουν. Θεωρητικά τα πρώτα 200 ραντεβού είναι γιαβλέπουν ασθενείς δωρεάν αλλά οι περισσότεροι τα χρησιμοποιούν μόνο για να κάνουν συνταγογραφήσεις και όταν θέλει κάποιος εξέταση πληρώνει κανονικά την επίσκεψη.

Το λινκ που σου έδωσαν πιο πάνω είναι για γιατρούς στα πεδυ (πρώην ικα δλδ), όχι για ιδιώτες.  Αν θέλεις κάποια παραπάνω πληροφορία, πες για τι ειδικότητα ενδιαφέρεσαι μήπως μπορέσω να σου δώσω κάποια άλλη πληροφορία.

Στις 16/5/2019 στις 10:05 ΜΜ, costacurta είπε

Μαν λογικά θα ετυχες σε γιατρό εκτός. Αν τό ψάξεις λίγο προσεκτικα στο Google θα σου βγάλει ποιοι δέχονται και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. 

Σε εντός πήρε τηλ αλλά ο συγκεκριμένος χρησιμοποιούσε τα ραντεβού εοπυυ μόνο για να γράφει συνταγές (είναι τακτική που την εφαρμόζουν πολλόι, δεν βγάζεις άκρη).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...