Avada Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, Giannakos83 είπε Σωστόςςςς..... Σε πραγματικά γεγονότα και όχι στημένα βιντεάκια. 1 1
Giannakos83 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Πόση ώρα το έψαχνες ???? Και ποιος είπε οτι είναι στημένο ???? Βασικά βλέπεις τι δείχνουν τα βίντεο ???? Ηταν επίσημη παρουσίαση ... ήταν κ ο τύπος εκεί.... ομως εσένα το μυαλό σου μάλλον ταξιδεύει αλλού οπως και τα φορτηγά που μας δείχνεις τώρα.... αρχηγέ μου ????? Σύνελθε !!! ( και επίσης ετσι για την ιστορία στο συγκεκριμένο βίντεο το οποίο βιάστηκες να μας δείξεις για να αντιδράσεις σε μένα και στον άλλο φίλο που συμφωνούμε οτι το σύστημα της volvo ήταν στις αρχές για τα μπάζα αντέδρασε άμεσα το πόδι του οδηγού και οχι το σύστημα της volvo ... αντε γιατί ολα τα έμαθες πια ... ) Επεξ/σία 17 Μαΐου 2019 από Giannakos83 1
cp5120 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, Avada είπε Σε πραγματικά γεγονότα και όχι στημένα βιντεάκια. Φαντάζομαι ότι εάν το παιδί κατέληγε (και όσες φορές έχουν καταλήξει) κάτω από τη νταλίκα ΔΕΝ θα μπορούσες να βρεις το βίντεο. Αλλά, από την άλλη, εφόσον έχεις τυφλή εμπιστοσύνη στην AI, καληνύχτα και καλή τύχη... 1
palawiaris Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Πιο πολύ θα περιπλέξει τις καταστάσεις αντί να τα διευκολύνει πιστεύω. Από μία μικρή εμπειρία με ατύχημα που είχα με το σκούτερ μου πριν κάνα δίμηνο.Έπεσε ένας με το αμάξι του πάνω μου.Έφταιγε αυτός. Τέλος πάντων ο δικηγόρος μου,μου το τόνισε κάνα δυο φορές,δεν θα έδινα εγώ καμία πληροφορία στη ασφάλεια του υπαίτιου, ούτε θα απαντούσα σε γράμματά τους , απλά να έστελνα σε αυτόν τα γράμματα. Θα τα κανόνιζε όλα αυτός. Σε 5 βδομάδες πήρα τα λεφτά μου.Ολική αποζημίωση για το σκούτερ και τώρα ήδη ξεκίνησε διαδικασία για ψυχική οδύνη. Το δίδαγμα είναι να έχεις το κατάλληλο άτομο να σε καθοδηγήσει,έστω και με το αζημίωτο. Με Apps κτλ,άσε....απλά την πάτησες και θα σε φάνε λάχανο οι καλοί δικηγόροι. 1
lazlo1992 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 11 ώρες πριν, palawiaris είπε Πιο πολύ θα περιπλέξει τις καταστάσεις αντί να τα διευκολύνει πιστεύω. Από μία μικρή εμπειρία με ατύχημα που είχα με το σκούτερ μου πριν κάνα δίμηνο.Έπεσε ένας με το αμάξι του πάνω μου.Έφταιγε αυτός. Τέλος πάντων ο δικηγόρος μου,μου το τόνισε κάνα δυο φορές,δεν θα έδινα εγώ καμία πληροφορία στη ασφάλεια του υπαίτιου, ούτε θα απαντούσα σε γράμματά τους , απλά να έστελνα σε αυτόν τα γράμματα. Θα τα κανόνιζε όλα αυτός. Σε 5 βδομάδες πήρα τα λεφτά μου.Ολική αποζημίωση για το σκούτερ και τώρα ήδη ξεκίνησε διαδικασία για ψυχική οδύνη. Το δίδαγμα είναι να έχεις το κατάλληλο άτομο να σε καθοδηγήσει,έστω και με το αζημίωτο. Με Apps κτλ,άσε....απλά την πάτησες και θα σε φάνε λάχανο οι καλοί δικηγόροι. Εντάξει για Ελλάδα μιλάμε τώρα. Αυτά έξω δεν υπάρχουν οι ασφάλειες εκτός ότι είναι πανάκριβες τουλάχιστον σε καλύπτουν άμα γίνει κάτι. Τώρα άμα καλεί για να απαντήσεις είναι σχετικά καλό γιατί προφανώς θα διαπιστώσει άμα έχεις τις αισθήσεις σου και εάν όχι να καλέσει άμεσα βοήθεια. Δεν το βρίσκω κακό δηλαδή. Γιατί πάνω από όλα είναι να βγεις ζωντανός από ένα ατύχημα και μετά έρχεται η αποζημίωση σου. 1
Bluedive Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, JcD είπε Και εδώ θα το ξέχασαν μάλλον!😁 Παρομοια περιστατικα εχουν συμβει σε ολες τις μαρκες. Πιο παλια σε επισημη παρουσιαση Mercedes το νεο τοτε feature park pilot πηρε μαζι του οποιον βρηκε. Καλο το χιουμορ αλλα να μην χανεται η μπαλα. Η Volvo ειναι μια μαρκα που εχει παραδοση στην ασφαλεια αλλα για αξιοπιστια διατηρω επιφυλαξεις συμφωνα με οσα διαβαζω αν και σκεφτομαι σοβαρα ενα XC40 που θεωρω πιο ομορφο και value for money σε σχεση με τα υπολοιπα πλυν Χ2. Επεξ/σία 17 Μαΐου 2019 από Bluedive 2
Giorgos241 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, Bluedive είπε Παρομοια περιστατικα εχουν συμβει σε ολες τις μαρκες. Πιο παλια σε επισημη παρουσιαση Mercedes το νεο τοτε feature park pilot πηρε μαζι του οποιον βρηκε. Καλο το χιουμορ αλλα να μην χανεται η μπαλα. Η Volvo ειναι μια μαρκα που εχει παραδοση στην ασφαλεια αλλα για αξιοπιστια διατηρω επιφυλαξεις συμφωνα με οσα διαβαζω αν και σκεφτομαι σοβαρα ενα XC40 που θεωρω πιο ομορφο και value for money σε σχεση με τα υπολοιπα πλυν Χ2. Συμφωνώ και εγώ με τα παραπάνω. Δεν ξέρω τι σας πιάνει μερικούς και δείχνετε έως μίσος για την Volvo, αλλά από στατιστικές (δεν είμαι σε πισί, δεν έχω πρόχειρο το λινκ) που είχανε γίνει είχανε βγάλει αποτέλεσμα ότι η Volvo έχει πολύ καλή κατασκευαστική ηθική και τα αμάξια της σχεδόν ποτέ δεν έχουν και η από το εργοστάσιο (άλλες γνωστές μάρκες είχανε και μάλιστα αρκετά). Επίσης, θεωρώ σωστό να υπάρχουν βιντεάκια που να δείχνουν τις επιτυχίες αλλά και αποτυχίες. Στην τελική, βοηθήματα είναι όλα αυτά, ο οδηγός λειτουργεί το αμάξι. 1
G.G2002 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Στις 16/5/2019 στις 7:14 ΜΜ, Giannakos83 είπε Αυτό αφιερωμένο για τον fan φίλο που πιστεύει οτι η volvo είναι best of στα θέματα ασφαλειας ! Με βάσει ένα άρθρο που διάβασα, η Volvo Cars αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο ατύχημα πριν μερικά χρόνια όπου εξήγησε πως το συγκεκριμένο μοντέλο στο βίντεο δεν είχε το πακέτο που συμπεριλάμβανε αυτόματο φρενάρισμα για τους πεζούς. Όποτε, με βάσει τα παραπάνω δεν έκανε κάποιο λάθος το όχημα το ίδιο.
palawiaris Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, lazlo1992 είπε Εντάξει για Ελλάδα μιλάμε τώρα. Αυτά έξω δεν υπάρχουν οι ασφάλειες εκτός ότι είναι πανάκριβες τουλάχιστον σε καλύπτουν άμα γίνει κάτι. Τώρα άμα καλεί για να απαντήσεις είναι σχετικά καλό γιατί προφανώς θα διαπιστώσει άμα έχεις τις αισθήσεις σου και εάν όχι να καλέσει άμεσα βοήθεια. Δεν το βρίσκω κακό δηλαδή. Γιατί πάνω από όλα είναι να βγεις ζωντανός από ένα ατύχημα και μετά έρχεται η αποζημίωση σου. Το άρθρο λέει ότι εσύ καλείς την υπηρεσία. Εξάλλου όλα τα σύγχρονα αυτοκίνητα έχουν το SOS κουμπί που ενεργοποιείται σε περίπτωση ατυχήματος. Και τυχαία είδα ένα μικρό τεστ της γερμανικής ΕΛΠΑ που πάνω κάτω λέει ότι σε όλα τα αμάξια δεν δουλεύει 100 % το αυτόματο σύστημα πέδησης έναντι των πεζών,αλλά η βολβο είχε και την τελευταία θέση. https://www.adac.de/rund-ums-fahrzeug/tests/assistenzsysteme/parkassistent-bremsfunktion/ Επεξ/σία 18 Μαΐου 2019 από palawiaris
IoannisAth Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Γραφεις σε ενα χαρτακι τα βηματα, το βαζεις στο βιβλιαρακι με την αδεια και λες στην καθε VOLVO ευχαριστω αλλα προτιμω να εισαι εσυ το προιον και οχι εγω γι αυτο η φυση ή ο Θεος μου δωσανε το μυαλο για να σκεφτομαι και οχι να κυνηγαω το καροτο που ειναι στην πετονια σαν τον γαιδαρο. Το λεω αυτο γιατι οι αυτοκινητοβιομηχανιες ανταγωνιζονται ποια θα τραβηξει τα βλεμματα των ανθρωπων πιο πολυ. Μας θεωρουν βλακες. Και η VOLVO σαν VOLVO πεθανε ειναι Κινεζικη απο το 2010, σταδιακα κατεβαζανε την ποιοτητα, πραγματι καποτε δεν ειχε αντιπαλο, με αποτελεσμα η ευρωπαικη επιτροπη ανταγωνισμου να της μπλοκαρει τις συμφωνιες οπως με την SCANIA. Επεξ/σία 18 Μαΐου 2019 από IoannisAth
Giannakos83 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 7 hours ago, G.G2002 said: Με βάσει ένα άρθρο που διάβασα, η Volvo Cars αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο ατύχημα πριν μερικά χρόνια όπου εξήγησε πως το συγκεκριμένο μοντέλο στο βίντεο δεν είχε το πακέτο που συμπεριλάμβανε αυτόματο φρενάρισμα για τους πεζούς. Όποτε, με βάσει τα παραπάνω δεν έκανε κάποιο λάθος το όχημα το ίδιο. Με δουλεύεις ???? Αφού δεν είχε το συγκεκριμένο σύστημα εγκατεστημένο τι καθόταν ολοι μπροστά του και βγάζανε βίντεο και τραβούσαν φωτογραφίες ???? Επίσης ο άνθρωπος ακριβώς μπροστά από το αυτοκίνητο ήθελε απλά να αυτοκτονήσει ???? Συνέλθετε !!!!! Μήπως σας πληρώνει η volvo για να την στηρίξετε ???? Οι ελληνες τελικά δεν αλλάζουμε.... έξυπνοι πάντα και πιο πάνω από όλους θέλουμε να το παίξουμε..... κρίμα....
palawiaris Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Ήθελαν να βγουν από μία selfie πρόσωπο με μούρη από το αμάξι Επεξ/σία 18 Μαΐου 2019 από palawiaris
kifinas Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Πολλές φωνές χωρίς λόγο... Από τα λίγα που έψαξα είδα ότι η υπηρεσία αφορά τις ΗΠΑ. Τι σφάζεστε λοιπόν; Επεξ/σία 18 Μαΐου 2019 από kifinas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα