Luisbrb Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Λοιπόν, γειά σας παιδιά, έψαχνα για ένα καλό laptop μέχρι την τιμή των 600€, βρήκα λοιπόν ένα *Lenovo Ideapad 310*,το οποίο κοστίζει 599€ κ αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του: Intel® Core™ i5-7200U με 3,1 GHz με Intel® Turbo-Boost-Technique 2.0 κ 3MB Intel® Smart-Cache,8GB RAM,Windows 10 Home,1TB HDD & 128GB SSD,κάρτα γραφικών:Nvidia GeForce 920MX κ Li-Ion μπαταρία Λοιπόν,θέλω να μου πείτε άμα είναι καλό για web surfing,ταινίες κ κυριότερα gaming,άμα ξέρετε ένα άλλο laptop με καλύτερα χαρακτηριστικά από αυτό μέχρι τα 600€, πείτε μου. Σας ευχαριστώ πολύ.
christosx13 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) πολυ ακριβο νομιζω για αυτα που προσφερει. Με 400 ευρω παιζουν καθε βδομαδα προσφορες με ι5 8ης γενιας και καρτες γραφικων καλυτερες. Μπες εδω και στειλε μηνυμα να σου προτεινουν η απλα διαβασε τις τελευταιες 5 σελιδες. Επεξ/σία 16 Μαΐου 2019 από christosx13
Luisbrb Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 21 ώρες πριν, christosx13 είπε πολυ ακριβο νομιζω για αυτα που προσφερει. Με 400 ευρω παιζουν καθε βδομαδα προσφορες με ι5 8ης γενιας και καρτες γραφικων καλυτερες. Μπες εδω και στειλε μηνυμα να σου προτεινουν η απλα διαβασε τις τελευταιες 5 σελιδες. Ναι, μόλις το τσέκαρα τώρα, ευχαριστώ πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα