vairass Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Λοιπόν μας άλλαξε πόρτα ο ιδιοκτήτης. . Πήγα να βγάλω κλειδί για την εξώπορτα την κάτω και είδε το κλειδί της νέας πόρτας. Μου είπε... " μάπα μεγάλη πρόσεχε άλλαξε την". Για δώστε συμβουλές γιατί μου είπε για κάτι τιμές στον θεο. Μάρκα κλειδαριας.... Securemme.
SB_1957 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, vairass είπε Λοιπόν μας άλλαξε πόρτα ο ιδιοκτήτης. . Πήγα να βγάλω κλειδί για την εξώπορτα την κάτω και είδε το κλειδί της νέας πόρτας. Μου είπε... " μάπα μεγάλη πρόσεχε άλλαξε την". Για δώστε συμβουλές γιατί μου είπε για κάτι τιμές στον θεο. Μάρκα κλειδαριας.... Securemme. Το ίδιο μας είχε πει κι εμάς ένας κλειδαράς όταν πήγαμε να κάνουμε αντικλείδι για πόρτα ασφαλείας πριν δέκα χρόνια για το διαμέρισμα που νοικιάσαμε! Πήγαμε σε άλλον ο οποίος δεν έκανε κανένα σχόλιο και όταν τον ρωτήσαμε πόσο καλή είναι η κλειδαριά μας απάντησε ότι αν δεν κλειδώνεις είτε ασφαλείας είτε απλή το ίδιο πράγμα είναι. Το ζητούμενο είναι να μην γίνεις στόχος. Από κει και πέρα, όταν μπαίνουν σε σπίτια με συναγερμούς, συστήματα ασφαλείας, κάμερες, φύλακες κ.λπ. τί να σου κάνει μια κλειδαριά, όποια κι αν είναι!
GeoMak7 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, SB_1957 είπε Το ίδιο μας είχε πει κι εμάς ένας κλειδαράς όταν πήγαμε να κάνουμε αντικλείδι για πόρτα ασφαλείας πριν δέκα χρόνια για το διαμέρισμα που νοικιάσαμε! Πήγαμε σε άλλον ο οποίος δεν έκανε κανένα σχόλιο και όταν τον ρωτήσαμε πόσο καλή είναι η κλειδαριά μας απάντησε ότι αν δεν κλειδώνεις είτε ασφαλείας είτε απλή το ίδιο πράγμα είναι. Το ζητούμενο είναι να μην γίνεις στόχος. Από κει και πέρα, όταν μπαίνουν σε σπίτια με συναγερμούς, συστήματα ασφαλείας, κάμερες, φύλακες κ.λπ. τί να σου κάνει μια κλειδαριά, όποια κι αν είναι! απο τοτε εισαι μονιμα με ξεκλειδωτη πορτα & ανοιχτα παραθυρα, να φανταστω ; 1
panoc Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Secureme k2 ε; είναι φόλα η αλήθεια είναι... Κάνε αναζήτηση και θα ενημερωθείς. 1
vairass Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 3 λεπτά πριν, panoc είπε Secureme k2 ε; είναι φόλα η αλήθεια είναι... Κάνε αναζήτηση και θα ενημερωθείς. Evo k22... Ε τι αναζήτηση.. Εμπιστεύομαι τα παιδιά εδώ απλό.
swayback Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, vairass είπε Λοιπόν μας άλλαξε πόρτα ο ιδιοκτήτης. . Πήγα να βγάλω κλειδί για την εξώπορτα την κάτω και είδε το κλειδί της νέας πόρτας. Μου είπε... " μάπα μεγάλη πρόσεχε άλλαξε την". Για δώστε συμβουλές γιατί μου είπε για κάτι τιμές στον θεο. Μάρκα κλειδαριας.... Securemme. Υπάρχει σχετικό θέμα, αλλά δε βαριέσαι... Εν συντομία, ναι, αν έχεις κύλινδρο (αφαλό) securemme K2 ή Κ22 ή K3 ή ακόμα και τον Κ64, καλό θα ήταν να τον αλλάξεις. Μόνο τον αφαλό. Για την ώρα. 2
vairass Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 12 λεπτά πριν, SB_1957 είπε Το ίδιο μας είχε πει κι εμάς ένας κλειδαράς όταν πήγαμε να κάνουμε αντικλείδι για πόρτα ασφαλείας πριν δέκα χρόνια για το διαμέρισμα που νοικιάσαμε! Πήγαμε σε άλλον ο οποίος δεν έκανε κανένα σχόλιο και όταν τον ρωτήσαμε πόσο καλή είναι η κλειδαριά μας απάντησε ότι αν δεν κλειδώνεις είτε ασφαλείας είτε απλή το ίδιο πράγμα είναι. Το ζητούμενο είναι να μην γίνεις στόχος. Από κει και πέρα, όταν μπαίνουν σε σπίτια με συναγερμούς, συστήματα ασφαλείας, κάμερες, φύλακες κ.λπ. τί να σου κάνει μια κλειδαριά, όποια κι αν είναι! Εμένα απλά μου είπε ότι η cisa παράδειγμα... Αν. Την σπάσουν οκ κλέφτες έχει μια μπίλια κλπ και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Δεν ξέρω τι ισχύει όμως. Μόλις τώρα, swayback είπε Υπάρχει σχετικό θέμα, αλλά δε βαριέσαι... Εν συντομία, ναι, αν έχεις κύλινδρο (αφαλό) securemme K2 ή Κ22 ή K3 ή ακόμα και τον Κ64, καλό θα ήταν να τον αλλάξεις. Μόνο τον αφαλό. Για την ώρα. Μπορείς να στείλεις λινκ για το τι να αλλάξω ακριβώς; όταν λες αφαλό;
SB_1957 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 8 λεπτά πριν, GeoMak7 είπε απο τοτε εισαι μονιμα με ξεκλειδωτη πορτα & ανοιχτα παραθυρα, να φανταστω ; Πάντα κλειδώνω και ασφαλίζω πόρτες και παράθυρα, αλλά όπως είπα όταν μπαίνουν σε σπίτια που είναι σαν φρούρια θα δυσκολευτούν να μπουν στο σπίτι του μισθωτού? Είναι να μη σου τύχει! Και αν συμβεί εύχεσαι να μην είσαι ούτε εσύ ούτε κανείς άλλος από την οικογένεια!
vairass Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, SB_1957 είπε Πάντα κλειδώνω και ασφαλίζω πόρτες και παράθυρα, αλλά όπως είπα όταν μπαίνουν σε σπίτια που είναι σαν φρούρια θα δυσκολευτούν να μπουν στο σπίτι του μισθωτού? Είναι να μη σου τύχει! Και αν συμβεί εύχεσαι να μην είσαι ούτε εσύ ούτε κανείς άλλος από την οικογένεια! Αυτό λέμε να τυχη να λείπουμε... Γιατί αν λείπουμε δεν έχουν να πάρουν κάτι...
swayback Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 @vairass Επειδή λογικά θα κλειδωθεί το θέμα αυτό (μιας και υπάρχει άλλο νήμα για τις κλειδαριές), γράψε αν θες στο σχετικό θέμα που είπα πιο πάνω, ανέβασε αν θες και 1-2 φωτογραφίες της κλειδαριάς (μέσα και έξω, από απόσταση μισό μέτρο) και θα σου πούμε εκεί. 1
vairass Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, swayback είπε @vairass Επειδή λογικά θα κλειδωθεί το θέμα αυτό (μιας και υπάρχει άλλο νήμα για τις κλειδαριές), γράψε αν θες στο σχετικό θέμα που είπα πιο πάνω, ανέβασε αν θες και 1-2 φωτογραφίες της κλειδαριάς (μέσα και έξω, από απόσταση μισό μέτρο) και θα σου πούμε εκεί. Έβαλα φώτο στο άλλο θέμα για δες και γράψε εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις