janpap08 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Καλή προσφορά για να το δοκιμάσει καποιος που δεν είχε ποτέ συνδρομή,όπως εγώ.Να πω την αλήθεια δεν με βλέπω να το συνεχίζω μετά τους 3 μήνες αλλά είναι πολύ καλή ευκαιρία να το διαπιστώσω στην ουσία δωρεάν.
nero62 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, spy_vlsi είπε καλα και γω αυτο δουλευω και το χω λιωσει. οτι καλυτερο. γνωριζεις με το να κλεινεις την οθονη αν εχει λιγοτερη καταναλωση σε mb? εννοείται... λιγότερο και από spotify... με το που πάει στο Background τέλος... 0-20Kb/sec https://play.google.com/store/apps/details?id=com.evozi.network βάλε αυτό να βλέπεις σε πραγματικό χρόνο ... θα πάθεις πλάκα... Επεξ/σία 17 Μαΐου 2019 από nero62 2
nek4d Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Τουρκικη προπληρωμενη καρτα, εχει δοκιμασει κανεις? Επεξ/σία 17 Μαΐου 2019 από nek4d
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 4 ώρες πριν, Billator είπε Δοκίμασα μια πιο εύκολη λύση αλλά ελαφρώς πιο ακριβή. 2.2 ευρώ το μήνα, για τους 3 πρώτους μήνες από 0,15 λεπτά τον μήνα η Premium συνδρομή. Βάζουμε χώρα Φιλιππίνες (ενώ εχουμε μπει με vpn). Προσωπικά έκανα αλλαγή χώρας από αυτό που είχα ανοίξει για Ινδία, αν θέλετε δοκιμάστε και με τον λογαριασμό που έχετε ήδη. Υπάρχει επιλογή για paypal οπότε πληρώνεις κανονικά χωρίς Location restrictions που είχε το ινδικό. Έκανα για 1 μήνα συνδρομή ίσα ίσα να δω ότι λειτουργεί ( με τα 0,15ευρώ) και δέχεται κανονικά πληρωμή. τι vpn εχεις που εχει σερβερ στις Φιλλιππινες;
salmador Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, staurulinos είπε τι vpn εχεις που εχει σερβερ στις Φιλλιππινες; Το Windscribe pro εχει server
manosmanos13 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Εγώ προσπάθησα να πλήρωσω με PayPal στο φιλιπινεζικο και μου βγάζει αυτό παρολο που έχω κάνει vpn Η μέθοδος πληρωμής και η χώρα σου δεν ταιριάζουν. Για να συνεχίσεις, άλλαξε την τοποθεσία του λογαριασμού σου ή χρησιμοποίησε μια διαφορετική μέθοδο πληρωμής.
nek4d Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 10 λεπτά πριν, manosmanos13 είπε Εγώ προσπάθησα να πλήρωσω με PayPal στο φιλιπινεζικο και μου βγάζει αυτό παρολο που έχω κάνει vpn Η μέθοδος πληρωμής και η χώρα σου δεν ταιριάζουν. Για να συνεχίσεις, άλλαξε την τοποθεσία του λογαριασμού σου ή χρησιμοποίησε μια διαφορετική μέθοδο πληρωμής. Σε παλιο ή νεο λογαριασμο? Με καρτα Ελληνικη πισω απο το paypal ή ξενη?
manosmanos13 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Με νέο λογαριασμό με ελληνική συνδεμένο στο paypal
sazistas Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, manosmanos13 είπε Με νέο λογαριασμό με ελληνική συνδεμένο στο paypal και σε μένα το ίδιο, δοκίμασα vpn απο φιλιπινες και μου λεει: Your payment method and country don't match. To continue, change your account's location or use a different payment method.
manosmanos13 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Μου έσπασε τα νεύρα και έβαλα apple music δωρεάν για 3 μηνες και βλέπουμε
Stauros99 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Στις 16/5/2019 στις 5:51 ΜΜ, Zerg13 είπε Δεν χρειαζεται νεο account, απλα να μην εισαι premium. Μετα τους 3 μηνες καμια αλλη λυση; Για φτηνα Αν δεν έχετε κάρτα από τράπεζα εξωτερικού είναι η μόνη λύση. Έχοντας Premium αρκετούς μήνες, σας λέω ότι αξίζει τα λεφτά του (αν ακους μουσική πέρα από όταν είσαι στο αμάξι)
nek4d Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, manosmanos13 είπε Με νέο λογαριασμό με ελληνική συνδεμένο στο paypal Αρα μενει μια δοκιμη με νεο λογαριασμο και καρτα εξωτερικου. Χλωμο το κοβω παντως. Σε Τουρκια δεν παιζουν οι γνωστες revolut, leopay, κλπ, ζηταει καρτα Τουρκιας, γι'αυτο και ρωτησα για προπληρωμενη Τουρκιας. Λογικα το ιδιο βγαζει παντου και σε Ινδια και σε Φιλιππινες κλπ. Αυτοι που γραφουν οτι το εκαναν ετσι, λογικα το εκαναν πριν 1 χρονο, οπου τοτε επιτρεποταν, μπορει να δει κανεις αρθρα πχ στην Αγγλια πως κανανε μαζικες συνδρομες Τουρκιας. Αυτα σταματησαν τελος καλοκαιριου περισυ, κλειδωσαν το συστημα να δεχεται μονο τοπικες καρτες. Το ιδιο και σε Deezer. Αν βρειτε νεα τρυπα, που να ισχυει σημερα, σφυριξτε και εδω. Επεξ/σία 18 Μαΐου 2019 από nek4d
Dellapple Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 14 ώρες πριν, nero62 είπε εννοείται... λιγότερο και από spotify... με το που πάει στο Background τέλος... 0-20Kb/sec https://play.google.com/store/apps/details?id=com.evozi.network βάλε αυτό να βλέπεις σε πραγματικό χρόνο ... θα πάθεις πλάκα... Ρε μαν.... τέλειο το πρόγραμμα που το βρήκες....!!!!
Mhlogiatros Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Εγώ αποσυνδεσα μια παλιά κάρτα eurobank -την πρώτη μου από παντού γιατί με πήραν από τη τράπεζα ότι έγιναν 3Χ αποπ.χρέωσης σε αγορές από aliexpress -κάπου κάπως υποκλ. τα στοιχεία γιατί φυσικά και δε θα έβαζα ποτέ κάρτα εκεί .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα