Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλή προσφορά για να το δοκιμάσει καποιος που δεν είχε ποτέ συνδρομή,όπως εγώ.Να πω την αλήθεια δεν με βλέπω να το συνεχίζω μετά τους 3 μήνες αλλά είναι πολύ καλή ευκαιρία να το διαπιστώσω στην ουσία δωρεάν.

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, spy_vlsi είπε

καλα και γω αυτο δουλευω και το χω λιωσει. οτι καλυτερο. γνωριζεις με το να κλεινεις την οθονη αν εχει λιγοτερη καταναλωση σε mb?

εννοείται... λιγότερο και από spotify... με το που πάει στο Background τέλος... 0-20Kb/sec 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.evozi.network

βάλε αυτό να βλέπεις σε πραγματικό χρόνο ... θα πάθεις πλάκα... 

Επεξ/σία από nero62
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τουρκικη προπληρωμενη καρτα, εχει δοκιμασει κανεις?

Επεξ/σία από nek4d
Επισκέπτης
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Billator είπε

Δοκίμασα μια πιο εύκολη λύση αλλά ελαφρώς πιο ακριβή.

2.2 ευρώ το μήνα, για τους 3 πρώτους μήνες από 0,15 λεπτά τον μήνα η Premium συνδρομή. 

Βάζουμε χώρα Φιλιππίνες (ενώ εχουμε μπει με vpn). Προσωπικά έκανα αλλαγή χώρας από αυτό που είχα ανοίξει για Ινδία, αν θέλετε δοκιμάστε και με τον λογαριασμό που έχετε ήδη.
Υπάρχει επιλογή για paypal οπότε πληρώνεις κανονικά χωρίς Location restrictions που είχε το ινδικό. 

Έκανα για 1 μήνα συνδρομή ίσα ίσα να δω ότι λειτουργεί ( με τα 0,15ευρώ) και δέχεται κανονικά πληρωμή. 

τι vpn εχεις που εχει σερβερ στις Φιλλιππινες;

Δημοσ.

Εγώ προσπάθησα να πλήρωσω με PayPal στο φιλιπινεζικο και μου βγάζει αυτό παρολο που έχω κάνει vpn  

Η μέθοδος πληρωμής και η χώρα σου δεν ταιριάζουν. Για να συνεχίσεις, άλλαξε την τοποθεσία του λογαριασμού σου ή χρησιμοποίησε μια διαφορετική μέθοδο πληρωμής.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, manosmanos13 είπε

Εγώ προσπάθησα να πλήρωσω με PayPal στο φιλιπινεζικο και μου βγάζει αυτό παρολο που έχω κάνει vpn  

Η μέθοδος πληρωμής και η χώρα σου δεν ταιριάζουν. Για να συνεχίσεις, άλλαξε την τοποθεσία του λογαριασμού σου ή χρησιμοποίησε μια διαφορετική μέθοδο πληρωμής.

Σε παλιο ή νεο λογαριασμο?
Με καρτα Ελληνικη πισω απο το paypal ή ξενη?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, manosmanos13 είπε

Με νέο λογαριασμό με ελληνική συνδεμένο στο paypal

και σε μένα το ίδιο, δοκίμασα vpn απο φιλιπινες και μου λεει: Your payment method and country don't match. To continue, change your account's location or use a different payment method.

Δημοσ.
Στις 16/5/2019 στις 5:51 ΜΜ, Zerg13 είπε

Δεν χρειαζεται νεο account, απλα να μην εισαι premium.

Μετα τους 3 μηνες καμια αλλη λυση; Για φτηνα

Αν δεν έχετε κάρτα από τράπεζα εξωτερικού είναι η μόνη λύση. Έχοντας Premium αρκετούς μήνες, σας λέω ότι αξίζει τα λεφτά του (αν ακους μουσική πέρα από όταν είσαι στο αμάξι)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, manosmanos13 είπε

Με νέο λογαριασμό με ελληνική συνδεμένο στο paypal

Αρα μενει μια δοκιμη με νεο λογαριασμο και καρτα εξωτερικου. Χλωμο το κοβω παντως.

Σε Τουρκια δεν παιζουν οι γνωστες revolut, leopay, κλπ, ζηταει καρτα Τουρκιας, γι'αυτο και ρωτησα για προπληρωμενη Τουρκιας.

Λογικα το ιδιο βγαζει παντου και σε Ινδια και σε Φιλιππινες κλπ.

Αυτοι που γραφουν οτι το εκαναν ετσι, λογικα το εκαναν πριν 1 χρονο, οπου τοτε επιτρεποταν, μπορει να δει κανεις αρθρα πχ στην Αγγλια πως κανανε μαζικες συνδρομες Τουρκιας.

Αυτα σταματησαν τελος καλοκαιριου περισυ, κλειδωσαν το συστημα να δεχεται μονο τοπικες καρτες.

Το ιδιο και σε Deezer.

Αν βρειτε νεα τρυπα, που να ισχυει σημερα, σφυριξτε και εδω.

Επεξ/σία από nek4d
Δημοσ.
14 ώρες πριν, nero62 είπε

εννοείται... λιγότερο και από spotify... με το που πάει στο Background τέλος... 0-20Kb/sec 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.evozi.network

βάλε αυτό να βλέπεις σε πραγματικό χρόνο ... θα πάθεις πλάκα... 

Ρε μαν.... τέλειο το πρόγραμμα που το βρήκες....!!!!

Δημοσ.

Εγώ αποσυνδεσα μια παλιά κάρτα eurobank -την πρώτη μου από παντού γιατί με πήραν από τη τράπεζα ότι έγιναν 3Χ αποπ.χρέωσης σε αγορές από aliexpress -κάπου κάπως υποκλ. τα στοιχεία  γιατί φυσικά και δε θα έβαζα ποτέ κάρτα εκεί .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...