carolosjk Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Άσχετο με την προσφορά, πάντως το spotify premium με έχει καταβολέψει τα 3 τελευταία χρόνια. Αν μαζευτείτε 4αδες δείτε για το οικογενειακό πακετό στα 11€ για 4 άτομα, άρα 2.75€ το άτομο, αλλιώς για φοιτητές το φοιτητικό στα 3.5€. Για κάποιον που ακούει καθημερινά μουσική έστω και λίγη ώρα νομίζω είναι must-have. Πάντως στο παρελθόν επειδή είχα καταλήξει με 2ο λογαριασμό από αντίστοιχη προσφορά κι είχα στείλει μετά από καιρό mail στο support αν μπορούν να μου έρχονται τα e-mail του νέου λογαριασμό στο e-mail του παλιο, μου είχαν προτείνει να συγχωνευτούν οι 2 λογαριασμοί, να κρατηθούν όλα τα playlist και να διαγραφεί ο παλιός. Τους ζήτησα βέβαι μόνο να διαγραφή ο παλιός τελικά, επειδή όσα από τα παλιά μου playlist ήθελα τα είχα ήδη περάσει.
zafitolis Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 με revolut πιστεύεται θα έπιανε δεν έχω να δοκιμάσω?
Billator Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 12 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Μια φορα vpn ή καθε φορα που τρεχουμε spotify; Ρωταω γιατι δεν εχω σεταρει vpn στο δωρεαν ρουτερ μου. και κατι ακομα αν μας πιασουν μια στις 1000 τι γινεται; Δεν με απασχολει διαιτερα απλα θα ηθελα να ξερω Αν γίνει ο λογαριασμός και λειτουργεί όπως θέλουμε μετά κάθε μήνα αυτόματα θα σου παίρνει τα λεφτά , δεν ξανακανεις την διαδικασία. Και αν σε "πιάσουν" δεν γίνεται τίποτα το πολύ πολύ να το κάνουν ban την κάρτα σου για να μην μπορείς να κάνεις ξανά συνδρομή από εκεί.
spy_vlsi Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 14 λεπτά πριν, zafitolis είπε με revolut πιστεύεται θα έπιανε δεν έχω να δοκιμάσω? Πιάνει και με revolut
Gorbatsof Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 29 λεπτά πριν, carolosjk είπε Άσχετο με την προσφορά, πάντως το spotify premium με έχει καταβολέψει τα 3 τελευταία χρόνια. Αν μαζευτείτε 4αδες δείτε για το οικογενειακό πακετό στα 11€ για 4 άτομα, άρα 2.75€ το άτομο, αλλιώς για φοιτητές το φοιτητικό στα 3.5€. Για κάποιον που ακούει καθημερινά μουσική έστω και λίγη ώρα νομίζω είναι must-have. Πάντως στο παρελθόν επειδή είχα καταλήξει με 2ο λογαριασμό από αντίστοιχη προσφορά κι είχα στείλει μετά από καιρό mail στο support αν μπορούν να μου έρχονται τα e-mail του νέου λογαριασμό στο e-mail του παλιο, μου είχαν προτείνει να συγχωνευτούν οι 2 λογαριασμοί, να κρατηθούν όλα τα playlist και να διαγραφεί ο παλιός. Τους ζήτησα βέβαι μόνο να διαγραφή ο παλιός τελικά, επειδή όσα από τα παλιά μου playlist ήθελα τα είχα ήδη περάσει. Φίλε μου έκανα γκάφα και πήρα premium με 7 ευρώ τρίμηνο και τον έβαλα σε έναν άλλον λογαριασμό που είχα.Θα μπορούσες να μου πεις πως μίλησες μαζί τους για να δω μήπως μπορούν να μου συγχωνευσουν τους λογαριασμούς;Στον λογαριασμό που πήρα premium δεν έχω καμία λίστα από τον παλιό και δεν έχω όρεξη να φτιάχνω από την αρχή.Οσο και να έψαξα email τους δε βρήκα.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 https://support.spotify.com/us/contact-spotify-support/ Μπορεις να κανεις follow τις playlists σου και μετα να τις κανεις edit απο τον αλλο σου λογαριασμο αν δεν στο φτιαξουν
DownUNDERground Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, carolosjk είπε Άσχετο με την προσφορά, πάντως το spotify premium με έχει καταβολέψει τα 3 τελευταία χρόνια. Πέραν της απάλειψης των διαφημίσεων, κερδίζεις κάτι άλλο με το Premium; Η βάση των τραγουδιών φαντάζομαι είναι το ίδιο και στο free έτσι; Δε βλέπεις λιγότερα.
Genatos Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 18 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε Πέραν της απάλειψης των διαφημίσεων, κερδίζεις κάτι άλλο με το Premium; Η βάση των τραγουδιών φαντάζομαι είναι το ίδιο και στο free έτσι; Δε βλέπεις λιγότερα. Απεριοριστο skip και να ακους offline 1
Gorbatsof Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 44 λεπτά πριν, staurulinos είπε https://support.spotify.com/us/contact-spotify-support/ Μπορεις να κανεις follow τις playlists σου και μετα να τις κανεις edit απο τον αλλο σου λογαριασμο αν δεν στο φτιαξουν Χίλια ευχαριστώ φίλε μου.Για αρχή έστειλα μήνυμα και αν δε βγάλω άκρη τότε θα κάνω αυτό που μου έγραψες.
carolosjk Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 28 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε Πέραν της απάλειψης των διαφημίσεων, κερδίζεις κάτι άλλο με το Premium; Η βάση των τραγουδιών φαντάζομαι είναι το ίδιο και στο free έτσι; Δε βλέπεις λιγότερα. Πέρα από τις διαφημίσεις και την ελεύθερη επιλόγη τραγουδιών (απεριορίστα skips), η δυνατότητα να κατεβάζεις τα τραγούδια είναι πολύ βολική και εύκολη και σε γλυτώνει και από χρήση δεδομένων, έχοντας κατεβασμένα αρκετά αγαπημένα σου τραγούδια αλλά και παίζεις μουσική σε σημεία χωρίς καλό σήμα (πχ. στο μετρό εγώ με vodafone δεν έχω ποτέ δεδομένα). Φυσικά έχεις την επιλογή πάντα να κατεβάσεις τα τραγούδια "δωρεάν" στο internet όπως κάναμε όλοι παλιά, αλλά νομίζω αξίζει την τιμή ενός καφέ για τις ευκολίες που προσφέρει. Και προσωπικά έχω ανακαλύψει πολλά καινούργια τραγούδια από τα εβδομαδίαια εξατομικευμένα playlists που δημιουργεί το spotify. 13 λεπτά πριν, Gorbatsof είπε Χίλια ευχαριστώ φίλε μου.Για αρχή έστειλα μήνυμα και αν δε βγάλω άκρη τότε θα κάνω αυτό που μου έγραψες. Δεν σου απάντησα κι εγώ πάνω γιατί με κάλυψε ο staurulinos. Υ.Γ. Σε καμία περίπτωση δεν κάνω διαφήμιση 😂. Απλά είναι μια συνδρομητική υπηρεσία που ,δεδομένου οτι ακούω αρκετές ώρες μουσική μέσα στην ημέρα μου (κυρίως από κινητό), την έχω εκτιμήσει πολύ. Οπότε ειδικά τώρα με την προσφορά, για 1€ δοκιμάστε την να δείτε αν θα σας βολέψει. 1
emperor4her Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 παλιοτερα ειχα ακουσει οτι στο premium η ποιοτητα (bitrate) ειναι ανωτερο του free.. δεν ξερω αν ισχυει κατι τετοιο.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Εδω γραφει αναλυτικα ολα τα bonus του premium https://www.spotify.com/gr/premium/?checkout=false To μεγαλυτερο μειονεκτημα του free ειναι η αναγκαστικη τυχαια αναπαραγωγη, αλλιως θα παλευοταν.
spy_vlsi Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, staurulinos είπε Εδω γραφει αναλυτικα ολα τα bonus του premium https://www.spotify.com/gr/premium/?checkout=false To μεγαλυτερο μειονεκτημα του free ειναι η αναγκαστικη τυχαια αναπαραγωγη, αλλιως θα παλευοταν. Σαν τις διαφημίσεις δεν έχει. Ότι χειρότερο
aleks123 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Καλή προσφορά, απ' ότι παρακολουθώ εδώ μέσα παίζει και κάθε χειμώνα (Δεκέμβρη) η ίδια. θα την ενεργοποιήσω αρχές Ιουνίου για να μου κρατήσει όλο το καλοκαίρι, ευχαριστώ!
Ntinaras Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 16 ώρες πριν, Zerg13 είπε Δεν χρειαζεται νεο account, απλα να μην εισαι premium. Μετα τους 3 μηνες καμια αλλη λυση; Για φτηνα φοιτητικο μιση τιμη εχω εγω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα