Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ισχύει μόνο για νέους χρήστες και για όσους δεν έχουν ξαναενεργοποιησει το Premium.

https://www.spotify.com/gr/premium/

Ισχύει μέχρι 1 Ιουλίου 2019

Η προσφορά δεν ισχύει για χρήστες που ακύρωσαν το Premium μετά τις 15 Απρ 2019.

Μετα το πέρας των 3 μηνων η χρέωση είναι 6.99 το μήνα. Οπότε έχετε το νου σου να αφαιρεθεί τυχόν γεμάτη κάρτα σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε επέκταση του Premium account.

Επεξ/σία από spy_vlsi
  • Like 5
  • Thanks 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, spy_vlsi είπε

Ισχύει μόνο για νέους χρήστες.

https://www.spotify.com/gr/premium/

Δεν ειναι μονο για νεους χρηστες, ισως ειναι για ολους τους non premium. Ευχαριστουμε anyway. 

Μετα τους 3 μηνες καμια ιδεα;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Δεν ειναι μονο για νεους χρηστες, ισως ειναι για ολους τους non premium. Ευχαριστουμε anyway. 

Μετα τους 3 μηνες καμια ιδεα;

Βασικά είναι για όσους δεν έχουν ξαναδοκίμασει το Premium.

Έκανα edit για το πέρας των 3 μηνων.

Δημοσ.

Δεν χρειαζεται νεο account, απλα να μην εισαι premium.

1 λεπτό πριν, spy_vlsi είπε

Βασικά είναι για όσους δεν έχουν ξαναδοκίμασει το Premium.

Έκανα edit για το πέρας των 3 μηνων.

Μετα τους 3 μηνες καμια αλλη λυση; Για φτηνα

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Δεν χρειαζεται νεο account, απλα να μην εισαι premium.

Μετα τους 3 μηνες καμια αλλη λυση; Για φτηνα

εαν δεν εισαι φοιτητης δεν νομιζω (το λεω γιατι ειμαι φοιτητης) .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, jerry banana είπε

εαν δεν εισαι φοιτητης δεν νομιζω (το λεω γιατι ειμαι φοιτητης) .

Αν δεν έχει περιορισμούς τοποθεσίας το Spotify μπαίνετε με ινδική IP (μέσω VPN), το premium κοστίζει 1.51€ το μήνα. Αλλά θα πρέπει να ανοιχτεί καινούριος λογαριασμός.

Επεξ/σία από Billator
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Billator είπε

Αν δεν έχει περιορισμούς τοποθεσίας το Spotify μπαίνετε με ινδική IP (μέσω VPN), το premium κοστίζει 1.51€ το μήνα. Αλλά θα πρέπει να ανοιχτεί καινούριος λογαριασμός.

πιστευω για εναν απλο χρηση η καλυτερη (+απλουστερη λυση ειναι το φοιτητικο) .Απο εκει και μετα ψιλομπλεκεις γιατι εαν μπεις με ινδικο δεν ξερω τι τραγουδια εχουν και εαν επιτρεπονται και ολα τα τραγουδια (επειδη μερικες χωρες εχουν περιορισμους εαν δεν κανω λαθος).Αλλα ειναι μπερδεμα.Εγω εχω το φοιτητικο και με εχει καταβολεψει.Παντως ευχαριστω για την αποψη σου δεν το ειχα σκεφτει.

Επεξ/σία από jerry banana
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Billator είπε

Ναι μόνο έτσι, όπως και στο Netflix

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, spy_vlsi είπε

Ναι μόνο έτσι, όπως και στο Netflix

Στο netflix (για όποιον ενδιαφέρεται) όμως βάζουμε Τουρκία  όχι Ινδία 😋 Πχ netflix απο την στιγμή που το ανοίγεις από Ελλάδα σου βγάζει το περιεχόμενο που είναι διαθέσιμο εδώ. Ίσως ισχύει και για το Spotify.

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Billator είπε

Στο netflix (για όποιον ενδιαφέρεται) όμως βάζουμε Τουρκία  όχι Ινδία 😋 Πχ netflix απο την στιγμή που το ανοίγεις από Ελλάδα σου βγάζει το περιεχόμενο που είναι διαθέσιμο εδώ. Ίσως ισχύει και για το Spotify.

ναι εχεις δικιο Τουρκια, δεν το προσδιορισα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Υπαρχει κανα free trial vpn που να εχει ινδικο ip?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το ιδιο και με Ινδια, μου ζηταει Postal PIN code, βαζω ενα υπαρκτο και μου βγαζει " Your payment method and country don't match. To continue, change your account's location or use a different payment method.".

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Billator είπε

Μια φορα vpn ή καθε φορα που τρεχουμε spotify; Ρωταω γιατι δεν εχω σεταρει vpn στο δωρεαν ρουτερ μου.

και κατι ακομα αν μας πιασουν μια στις  1000 τι γινεται; Δεν με απασχολει διαιτερα απλα θα ηθελα να ξερω

Επεξ/σία από Zerg13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...