Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 16/5/2019 στις 5:29 ΜΜ, SiderisMav είπε

Οπως θα καταλάβατε και απο τον τίτλο θέλω να μάθω αν αξίζει να πάω σε 9700κ ή να περιμένω να δω και τους ryzen 3rd gen για ένα καινούριο pc Που θέλω να φτιάξω. 

Για να ρωτάς μάλλον δεν τον χρειάζεσαι άμεσα τον υπολογιστή οπότε καλό θα ήταν να περιμένεις γιατί μπορεί να πέσουν οι τιμές και θα έχεις και περισσότερες επιλογές.

Όταν αποφασίσεις ότι ήρθε η ώρα να φτιάξεις το pc μπορείς να ανοίξεις καινούριο θέμα στις αναβαθμίσεις και να πάρεις προτάσεις με βάση το badget σου και την χρήση που θέλεις να κάνεις.

Επεξ/σία από thor777
  • Απαντ. 162
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 ώρες πριν, jgeorgiou είπε

Πάντως ένας γνωστός που αγόρασε R2600 με προτροπή κάποιων εδώ μέσα με RTX2080 (του έλεγαν το κλασσικό , δώσε περισσότερα λεφτά στην vga αφού θες games)  τραβάει τα μαλλιά του με τα MIN FPS , πουλησε τις μνήμες και έβαλε 3200cl15 & έβαλε υδρόψυξη για να κλοκάρει αλλά πάλι δυσαρεστημένος είναι από το καινούριο pc. Οταν του έβαλα να παίξει με την δική του 2080 πάνω σε 9600K με αεροψυξη των 30ευρώ ένιωσε εξαπατημένος. Εχει Monitor 1440@144Hz

ΥΓ1

Ο ενδιαφερόμενος ΑΝ ΑΝ μπορεί να περιμένει θα έχει καλύτερες επιλογές όταν κυκλοφορήσουν οι 3ης γενιάς RYZEN , γιατί? γιατί πάντα έχουμε καλύτερες επιλογές όσο περιμένουμε. Το θέμα είναι πόσο θα περιμένουμε? Θέλουμε να περιμένουμε?

ΥΓ2 (από κάτω)

Φίλε μου αυτό που λέω είναι αυταπόδεικτο για όσους είναι έστω ημιμαθείς οπότε δεν θα δώσω πληροφορίες για άλλο άτομο , αν θέλει ας τα πει μόνος του.

Ας δοκίμαζε με 2060 στον cpu σου να βλέπαμε που θα ηταν καλύτερα; 

• Like 2
Δημοσ.

Οσο περιμενουμε παντα θα βγαινει κατι καινουργιο. Ειδικα στον χωρο των υπολογιστων και στα κινητα καθε μερα βγαινουν καινουργια πραγματα και πεφτουν οι τιμες στα παλια. Εφοσον ο TS μπορει να περιμενει εννοειται να περιμενει τουλαχιστον τους Ryzen 3 και βλεπει. Οπως και να εχει ακομα και σε υψηλες τιμες να ερθουν ενας 2700x θα πεσει στα 200 ευρω οπως εγινε με τον 1700 που πηγε στα 145 ενω ξεκινησε απο τα 450. Παντως χιλιες φορες καλυτερη gpu απο το να δωσεις 200-300 παραπανω σε καλο cpu. 

Δημοσ.

Εξαρτάται πόσο καιρό θέλεις να κρατήσεις την cpu και πόσο καιρό θέλεις να κρατήσεις την κάρτα γραφικών.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Dr_73 είπε

Αυτά είναι αηδίες. Η πραγματικότητα είναι ότι ο i5 9600K , είναι ανώτερος από όλους τους ryzen σε games . 

Ο i5 9600K . 

Ο i7 9700K , θα είναι ανώτερος και από όλους τους επερχόμενους ryzen 3xxx

Τον ανταγωνισμό της amd, τον κοιτάς αν δεν φτάνεις σε intel πάνω από 155 ευρώ cpu. Δηλαδή δεν μπορείς να φτάσεις πάνω από i5 9400F . 

Από i5 9600K και πάνω , παίζει μόνη της. 

εχεις δικιο

Spoiler

DcP6e1Y.png.a4e779324619b52bc8bfb14e21164195.png

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, akoinonitos είπε

εχεις δικιο

Απόκρυψη περιεχομένων

DcP6e1Y.png.a4e779324619b52bc8bfb14e21164195.png

Περιμένουμε Ζen2 να γελάσουμε πολύ με κάτι τέτοιους τύπους εδώ μέσα. Lisa Su ο χειρότερός τους εφιάλτης. 

Δημοσ.
22 ώρες πριν, ShooterX είπε

Ο TS ειπε για 144hz monitor...βάση αυτου κρίνω, αν και δεν έδωσε details τι games παίζει...

Δε το ανέφερα γτ το θεώρησα δεδομένο και είναι λάθος μου! Για Pubg Apex Overwatch και λίγο WOW!!! Δεν παίζω single player και τα λοιπά στο pc!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, SiderisMav είπε

Δε το ανέφερα γτ το θεώρησα δεδομένο και είναι λάθος μου! Για Pubg Apex Overwatch και λίγο WOW!!! Δεν παίζω single player και τα λοιπά στο pc!

Όπως ξαναείπα ,αν μπορείς περίμενε Ryzen 3xxx

3 ώρες πριν, adtakhs είπε

με το Mitigation on

1558072855981.png

1558074999463.png

Πριν κ μετά πρέπει να βάλεις... και ίδια εκδοσή cpuz....αλλιώς να χαμε να λέγαμε...

Έκτος και αν πιστεύεις ότι είναι σχεδόν 2x πιο γρήγορος στο single thread κιόλας ο 1600x απο τον 8400...🤣

Επεξ/σία από ShooterX
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Dragonitelvl100 είπε

τι amd sponsored ειναι αυτο το μπεντσμαρκ ρε αδερφε. Ουτε ο Fx δεν βγαζει τοσο χαμηλο σινγκλ θρεντ.

Συγκρίνει διαφορετικές εκδόσεις cpuz....🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Dragonitelvl100 είπε

Το παρατηρησα και μ βγαλε τα ματια . λεω τι στο π... Αν παταει ο 1200 μου σε σινγκλ τον 8400 να μην τον αλλαξω ......https://valid.x86.fr/bench/sm2aun

Εγώ θέλω να μάθω που το βρήκε και αν το πίστεψε αλήθεια!!!

edit.

Επεξ/σία από ShooterX
Δημοσ.
4 ώρες πριν, ShooterX είπε

Όπως ξαναείπα ,αν μπορείς περίμενε Ryzen 3xxx

Πριν κ μετά πρέπει να βάλεις... και ίδια εκδοσή cpuz....αλλιώς να χαμε να λέγαμε...

Έκτος και αν πιστεύεις ότι είναι σχεδόν 2x πιο γρήγορος στο single thread κιόλας ο 1600x απο τον 8400...🤣

Όπως είπε και ο shooter πλέον το cpu-z έχει πολλαπλά benches και διαφορετικά σκορ. Τα mitigations ρίξαν αρκετά τα IOPs όχι το STP, αλλά σιγά μη νοιάζει αυτό όλους τους intel sponsored shroud του insomnia που έχουν μαζευτεί εδώ πέρα με τα 60 hz panels και τις 1050ti.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...