Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω ότι δεν έχει συνδεθεί στο ρουτερ, για αυτό και δεν σου δίνει ip.

Κάνε ένα ρισετ και το ρουτερ, και σιγουρέψου ότι συνδέεται

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, chios είπε

Τι ip είναι αυτή;; 

Εγώ ρώτησα το ρουτερ που θες να συνδεθείς τι ip έχει.

Σου στέλνω σε λίγο.απο τον υπολογιστή δεν μπορώ να την δω γιατί δεν μπορώ να συνδεθώ. Θα προσπαθήσω να συνδεθώ από το κινητό κ να την βρω από κει 

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά το θέμα μου είναι ότι δεν μπορώ να συνδεθώ... Πως θα συνδεθώ για να δω ip; κ δεν έχω πρόσβαση στο μόντεμ για να το κάνω reset. Στο ασύρματο της tp link δεν μπορώ να συνδεθώ από το κινητό 

Λοιπόν το ip του ρουτερ είναι 192.168.1.247 αυτό μου έδωσε μόλις συνδέθηκα από το κινητό 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο ρουτερ πως θα συνδεθείς; έχεις τον κωδικό;

Όπως και να έχει στο interface της κεραίας μπορείς να συνδεθείς είτε από κινητό είτε από υπολογιστή, αρκεί να χτυπήσεις την ip της

Το πρόβλημα με το θαυμαστικό που σου βγάζει κάτω είναι επειδή δεν παίρνει πρώτα σωστή ip και μετά ότι δεν έχει ίντερνετ.

Πρέπει να βάλεις στατική ip στον υπολογιστή σύμφωνα με την αρχική ip που δίνει η κεραία και μετά να χτυπήσεις την κεραία, επίσης υπάρχει περίπτωση να φταίει το καλώδιο όπως και ότι πιθανό να μη μπορείς να συνδέσεις υπολογιστή με κεραία χωρίς να μεσολαβεί switch.

Κάνε ένα ένα από αυτά και θα βγει άκρη

Επεξ/σία από tempes
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, tempes είπε

Όπως και να έχει στο interface της κεραίας μπορείς να συνδεθείς είτε από κινητό είτε από υπολογιστή, αρκεί να χτυπήσεις την ip της

Ναι έχω τον κωδικό. Από το pc μπορώ να μπω κανονικά στο interface εννοείται 

23 λεπτά πριν, tempes είπε

Το πρόβλημα με το θαυμαστικό που σου βγάζει κάτω είναι επειδή δεν παίρνει πρώτα σωστή ip και μετά ότι δεν έχει ίντερνετ.

Πρέπει να βάλεις στατική ip στον υπολογιστή σύμφωνα με την αρχική ip που δίνει η κεραία και μετά να χτυπήσεις την κεραία, επίσης υπάρχει περίπτωση να φταίει το καλώδιο όπως και ότι πιθανό να μη μπορείς να συνδέσεις υπολογιστή με κεραία χωρίς να μεσολαβεί switch.

Κάνε ένα ένα από αυτά και θα βγει άκρη

Λοιπόν ας το πάρουμε από την αρχή γιατί χαθήκαμε λίγο. Λοιπόν έχω πάρει την tp link pharos cpe220 που συνδέεται με καλώδιο ethernet στον υπολογιστή. Για να συνδεθώ  στο interface με βάση τις οδηγίες, βάζω στατική 192.168.0.10. Μετά μπαίνω στο interface πληκτρολογωντας στο Chrome 192.168.0.254.  Εκεί βάζω την κεραία σε client mode, Αναζητώ ασύρματα δίκτυα κ επιλέγω αυτό που θέλω. Περνάω τον κωδικό και πατάω αποθήκευση. Μετά κλείνω το interface κ ξαναπάω κ αλλάζω την ρύθμιση του προσαρμογεα σε αυτόματη απόδοση διεύθυνσης ip. Από κει κ μετά δεν μου αναγνωρίζει το δίκτυο γράφει (unidentified network)  κ μου λέει ότι ο προσαρμογεας '' local area connection '' Δεν έχει έγκυρη ρύθμιση παραμέτρων. Στο ίδιο δίκτυο με το κινητό μου με τον ίδιο κωδικό συνδέομαι κανονικά. Ο κωδικός δεν φταίει σίγουρα. Σε άλλα δίκτυα με την κεραία έχω συνδεθεί κανονικά. Μόνο στο συγκεκριμένο που θέλω δεν μπορώ. Αν λέω ή κάνω κάτι λάθος διορθώστε με παιδιά γιατί εντάξει δεν έχω κ τρελές γνώσεις επί του θέματος. Ευχαριστώ 

Επεξ/σία από tolisdlf
Δημοσ.

Το ρουτερ τι ip έχει;

Από την στιγμή που η κεραία συνδέεται με το ρουτερ θα πάρει την ip του ρουτερ.

Σύμφωνα με το εύρος τωνip που δίνει το ρουτερ, θα βάλεις στατική ip στον υπολογιστή, τουλάχιστον έτσι θα δεις ότι όντως έχει συνδεθεί η κεραία

είπες ότι από αλλού συνδέεσαι απευθείας στο ρουτερ, εκεί μπορείς να δεις την ip  του ρουτερ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρεσταρτ στο ρουτερ του πρεπει να κανει.  Αυτο εχει το θεμα και οχι τα αλλα μηχανακια.

Επεξ/σία από M@dB0x
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, M@dB0x είπε

Ρεσταρτ στο ρουτερ του πρεπει να κανει.  Αυτο εχει το θεμα και οχι τα αλλα μηχανακια.

αυτο αναφερθηκε πριν

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tempes είπε

Το ρουτερ τι ip έχει;

Από την στιγμή που η κεραία συνδέεται με το ρουτερ θα πάρει την ip του ρουτερ.

Σύμφωνα με το εύρος τωνip που δίνει το ρουτερ, θα βάλεις στατική ip στον υπολογιστή, τουλάχιστον έτσι θα δεις ότι όντως έχει συνδεθεί η κεραία

είπες ότι από αλλού συνδέεσαι απευθείας στο ρουτερ, εκεί μπορείς να δεις την ip  του ρουτερ

192.168.1.247  αυτή την ip μου δίνει από το κινητό που συνδέθηκα 

Έχω κ μια άλλη ιδέα! Πείτε μου αν μπορεί να υλοποιηθεί.. Έχω μια παλιά κινέζικη κεραία κ με αυτή μπορώ να συνδεθώ στο συγκεκριμένο δίκτυο με τον συγκεκριμένο υπολογιστή. Μπορώ να συνδεθώ με αυτή κ να πάρω όλες τις παραμέτρους κ να τις περάσω στην καινούρια κεραία;; 

Δημοσ.

Το ρουτερ θα εχει ip 192.168.1.1 ή 192.168.1.254 . 

Απο την στιγμη που θα συνδεθει η κεραια θα δινει τις δυναμικες ip Που δινει το ρουτερ. Δηλαδη ο υπολογιστης που θα συνδεσεις την κεραια θα παρει αυτοματα ip (εφοσον εχεις ρυθμισει να παιρνει αυτοματα ip) της μορφη 192.168.1.Χ.

Απο την κινεζικη κεραια , οταν συνδεθει μπορεις να δεις μονο τι ip παιρνει ο υπολογιστης και ποια ειναι η ip του ρουτερ.

νομιζω οτι οπως ειπαν και πριν , χρειαζεται ενα κλεισιμο και ανοιγμα το ρουτερ και ισως να μη βαζεις σωστα τον κωδικο στην κεραια

Δημοσ.

Θα βάλεις το tp-link σε client Mode και θα δώσεις ip στην δεύτερη καρτέλα αντί την 192.168.0.254,  θα την κάνεις 192.168.1.250 προχωράς με survey βρίσκεις WiFi βάζεις password και θα δουλέψει.

• Thanks 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, chios είπε

Θα βάλεις το tp-link σε client Mode και θα δώσεις ip στην δεύτερη καρτέλα αντί την 192.168.0.254,  θα την κάνεις 192.168.1.250 προχωράς με survey βρίσκεις WiFi βάζεις password και θα δουλέψει.

Θα σε ενημερώσω μόλις το κάνω αν πέτυχε... Σ ευχαριστώ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/5/2019 στις 8:47 ΠΜ, tempes είπε

Τελικά ούτε έτσι δουλεύει... Απλά θα την σπάσω... 

Επεξ/σία από tolisdlf

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...