tolisdlf Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Θα ήθελα την βοήθεια σας σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω. Πρόσφατα πήρα μια κεραία tp link cpe220. Προσπαθώ να συνδεθώ σε ένα συγκεκριμένο δίκτυο αλλά μου βγάζει συνέχεια το τριγωνακι στην σύνδεση κ μετά από αντιμετώπιση προβλημάτων των Windows μου λέει πως ότι δεν έχει έγκυρη ρύθμιση παραμέτρων ip. Για το συγκεκριμένο δίκτυο έχω μόνο τον κωδικό WiFi κ δεν έχω πρόσβαση στο μόντεμ για να κάνω οτιδήποτε . Έχω συνδέσει την κεραία κ σε άλλον υπολογιστή κ κάνει το ίδιο. Αλλά μόνο στο συγκεκριμένο δίκτυο. Σε άλλα συνδέεται κανονικά. Ο προσαρμογεας είναι στο αυτόματο κ έχω κάνει κ αναβάθμιση στην τελευταία ενημέρωση. Επίσης στο συγκεκριμένο δίκτυο με το κινητό μου συνδέομαι κανονικά. Το πρόβλημα είναι πως εκεί που θέλω να βάλω την κεραία δεν υπάρχει κάποιο άλλο δίκτυο για να προσπαθήσω. Πρέπει μόνο σε αυτό. Τι φταίει ρε παιδιά; ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας Επεξ/σία 16 Μαΐου 2019 από tolisdlf
geioannou Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) αν και δεν το πολυκαταβαινω ετσι οπως το λες, μου φαινεται σαν το δικτυο που προσπαθεις να συνδεθεις να μην μοιραζει αυτοματες διευθυνσεις και να θελει ισως την MAC address της καθε συσκευής για να επιτρεψει. Αυτο το δικτυο ειναι δημοσιο ? ο κωδικος που λες οτι εχεις ειναι σωστος ? edit: τωρα ειδα οτι απο το κινητο σου συνδεεσαι κανονικα. Επεξ/σία 16 Μαΐου 2019 από geioannou
chios Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Τι ip έχει το ρουτερ που θες να συνδεθείς;; τι ip έχει το 220;
tolisdlf Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Σε client mode την δουλεύω 1 ώρα πριν, zx1234r είπε Μήπως έχεις καρφωτή Ip στον υπολογιστή σου? Όχι, στο auto είναι η απόδοση της ip.
madrivermadonus Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 41 λεπτά πριν, tolisdlf είπε Σε client mode την δουλεύω Όχι, στο auto είναι η απόδοση της ip. δοκίμασε να της κάνεις reset, μπες απο το κινητό σου στο wifi της και τρέξε το wizard. επέλεξε client mode, dynamic ip, dhcp off και πες μας...
tolisdlf Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 18 λεπτά πριν, madrivermadonus είπε δοκίμασε να της κάνεις reset, μπες απο το κινητό σου στο wifi της και τρέξε το wizard. επέλεξε client mode, dynamic ip, dhcp off και πες μας... Της έχω κάνει αρκετές φορές reset.. Όταν ξαναρχίσω την βάζω client mode, dynamic ip και πάντα το dhcp να είναι off. Έχω κάνει πολλές δοκιμές. Δεν άλλαξε κάτι. Πως ακριβώς να τρέξω το wizard από το κινητό; Επίσης με μια παλιά κινεζική κεραία στο συγκεκριμένο δίκτυο από τον συγκεκριμένο υπολογιστή είχα κανονικά σύνδεση
chios Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, chios είπε Τι ip έχει το ρουτερ που θες να συνδεθείς;; τι ip έχει το 220; Απάντησε εδώ και τα λέμε, έχω την κεραία και δεν έχω ποτέ πρόβλημα.
tolisdlf Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 34 λεπτά πριν, chios είπε Απάντησε εδώ και τα λέμε, έχω την κεραία και δεν έχω ποτέ πρόβλημα. Θα σου απαντήσω αύριο το πρωί που θα είμαι μπροστά στο pc που έχω το θέμα. 1
madrivermadonus Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, tolisdlf είπε Πως ακριβώς να τρέξω το wizard από το κινητό; οπως με τον υπολογιστη. συνδεεσαι στο ασυρματο δίκτυο και ανοίγεις ένα brοwser πχ chrome βάζεις τη default ip του πχ 192.168.0.254 και μπαίνεις στο μενού και αμέσως τρέχει το wizard
tolisdlf Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Ωραία, αυτό το ξέρω. Πως όμως θα συνδέσω την κεραία στο κινητό; με μπέρδεψες λίγο τωρα
chios Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Έχεις δίκιο μετά από ρισετ θέλει υπολογιστή για το πρώτο setup. 1
tolisdlf Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 10 ώρες πριν, chios είπε Απάντησε εδώ και τα λέμε, έχω την κεραία και δεν έχω ποτέ πρόβλημα. Λοιπόν καλημέρα. Η κεραία έχει 192.168.0.254 ενώ στον υπολογιστή με αυτόματη ρύθμιση παραμέτρων έχει 169.254.41.227
chios Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Τι ip είναι αυτή;; Εγώ ρώτησα το ρουτερ που θες να συνδεθείς τι ip έχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα