KostasKri Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Ποτέ δεν μου έχουν δουλέψει αυτά... Αγόρασα enterprise access point και ησύχασα πιάνω παντού με αξιοπιστία και ταχύτητες καλωδίου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 19 hours ago, DionGard said: Ρε παιδιά τόσο χάλια είναι τα devolo? Έλεγα να πάρω τα magic 2 αλλά με αποθαρρυνατε με όλα τα σχόλια που διαβαζω ο κοσμος δεν μπορει να καταλαβει πολλες φορες την διαφορα των Plc με το ethernet Καλωδιο. τα Plc σε καμια περιπτωση δεν μπορουν να αντικαταστησουν το καλωδιο σε θεματα ταχυτητας.αυτος ειναι και ο λογος που εκανα τα τεστ πιο πανω και αναφερω καποια πραγματα.τα plc φτιαχτηκαν για την ευκολια να δωσεις wifi και ethernet παντου για νορμαλ χρηση. το ιδιο ισχυει και για τα repeater.χανεις σε σχεση με το καλωδιο ειδικα αμα δεν εχεις καλο Repeater.αν το δεχτεις αυτο τοτε προχωρας.σπιτι δινω ιντερνετ στα πιο μεσα δωματια με Repeater.εχω 50 vdsl και φτανει 25-30.δεν με πειραζει ομως.ολα ειναι αναλογως τις αναγκες. 17 hours ago, DionGard said: έχει κανείς τα magic 2 να μας πει αν έχουν κάποιο θέμα ? εχουν γινει Review και αυτα και υπαρχουν και Comments απο κατω. https://www.insomnia.gr/review/hardware/powerlines/devolo-magic-2-wifi-multiroom-kit-review-r1010/ 4 hours ago, KostasKri said: Ποτέ δεν μου έχουν δουλέψει αυτά... Αγόρασα enterprise access point και ησύχασα πιάνω παντού με αξιοπιστία και ταχύτητες καλωδίου. για να μην δουλεψουν υπαρχουν πολλοι λογοι.απο υποπινακες,απο μεγαλες αποστασεις κτλ.επισης οπως αναφεραμε ειναι για αλλη χρηση το ενα για αλλη χρηση το αλλο. 7 hours ago, menthol1979 said: Παιδιά TP-Link και τα μυαλά στα κάγκελα από μένα. Είχα τα 200άρια, μετά τα 500άρια, τώρα τα άλλαξα με τα 1300άρια και όλα μα όλα έπαιζαν καταπληκτικά. Δύο χρόνια κιτ από τρία κομμάτια να κάνουν stream ταινίες σε δύο διαφορετικά δωμάτια από NAS και όχι απλά δεν κόλλησαν ποτέ, δεν χρειάστηκε ποτέ μα ποτέ ούτε να τα κάνω reset. Διαμέρισμα του 1990 μιλάμε, ταχύτητες 500-550MBit. Τώρα το ένα έχει και WiFi (8630) όλες οι συσκευές επάνω βράχος. Μπορεί να έπεφτα σε καλά κομμάτια δεν ξέρω, αυτό πάντως έχω να πω. οτι ενα διαμερισμα ειναι παλιο δεν σημαινει οτι θα εχει θεματα.πολλες φορες αυτα ειναι τα πιο απλα σπιτια και παιζουν καλυτερα απο καινουρια. εχοντας δοκιμασει tp link,fritz,devolo τα tp link τα βαζω στην τριτη θεση για πολλους λογους. χωρις να σημαινει οτι η tp link δεν βγαζει καλα πραγματα.απλα τα θεωρω value for money. 21 hours ago, skiabox said: Αν δεν κάνει tests με pings ανα δευτερόλεπτο για καμιά εβδομάδα περίπου και δεν ποστάρει results το θεωρώ πιο πολύ διαφήμιση παρά review! α.ειχα κανει https://www.insomnia.gr/review/hardware/powerlines/fritz-powerline-1260e-wlan-set-review-r986/ β.ειναι Review δεν ειναι beta testing. απλα εκανα και μερικα transfers με τα jdsu για να δουμε τα μεγιστα. γ.οτι σε εμενα μπορει να παιξει μια χαρα με το υπαρχον δικτυο ρευματος μου δεν σημαινει οτι θα παιξει σε ολους αν ο αλλος εχει 1002 παραξενα πανω στο κυκλωμα ή αν ο αλλος εχει 22000 btu air condition στην ιδια πριζα και φουρνο και πλυντηριο ανοιχτα. επισης οπως εγραψα πιο πανω εκανα traffic test για λιγα λεπτα τα οποια ειναι πολυ πιο αξιοπιστα απο ping διοτι ενα λάθος να βρουν θα πεταξουν error. Και ενα ping ειναι 32bytes of data ενω στο τεστ εκανα μεταφορα απο 50 μεχρι 100Mbit. οι δοκιμες ομως δεν εγιναν με πλυντηρια,θερμοσιφωνες και δεν ξερω τι αλλο ανοιχτο. επισης ολα τα Plc εχουν δοκιμαστει λιγο σε συγκεκριμενες συνθηκες απο τους κατασκευαστες πιστευω.δεν μπορεις να εξομοιωσεις την κατασταση ολων των σπιτιων. όπως και ολα αυτα που εγραψα πιο πανω για τις ταχυτητες δεν ειναι μονο στα Devolo. πανω κατω ισχυει στα περισσοτερα Powerlines.ασχετα που λενε 1200 και 2400 και δεν ξερω τι αλλο στην πραξη αν τα πας και σε λιγο μακρινα δωματια θα παιξεις πολυ πολυ λιγοτερο οπως στο παραδειγμα που εφερα που εφτασα τα 50mbit στα πιο μακρινα δωματια σε σπιτι 72-75 τμ και μονοφασικο ρευμα. εχω δει και σπιτι που δεν μου επαιξαν καν τα powerlines.οποιος θελει ταχυτητα ριχνει καλωδιο,οποιος θελει ευκολια παιρνει Plc. μετα υπαρχουν και αλλες λυσεις με αναλογα λεφτα.Mesh με triple band σε wifi που και εκει υπαρχουν περιορισμοι + μεγαλο κοστος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DionGard Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 17 ώρες πριν, cambo99 είπε Εγώ τα έχω αγοράσει. Τι σύνδεση έχεις; Πόσα mpbs; μία 50άρα vdsl έχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cambo99 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 15 hours ago, DionGard said: μία 50άρα vdsl έχω. Νομίζω με 50αρα vdsl δεν έχεις πρόβλημα. Θα την τερματίζει. Με 200αρα που έχω εγώ σε διπλανη πρίζα δινει μόλις 65-70! Γι'αυτό και τα έβγαλα και ησύχασα! Φαντάσου ότι έχω τα magic 2 που υποτίθεται ότι είναι ακομη καλύτερα! Πλέον είμαι με τη λύση του mesh wifi ( δεν είναι powerline) και είμαι πολύ πολύ ευχαριστημένος, καθώς σε όλο το σπίτι η ταχύτητα και το wifi είναι σούπερ ( tp-link deco m5 είναι οι συσκευες που έχω ) . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DionGard Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 23 ώρες πριν, cambo99 είπε Νομίζω με 50αρα vdsl δεν έχεις πρόβλημα. Θα την τερματίζει. Με 200αρα που έχω εγώ σε διπλανη πρίζα δινει μόλις 65-70! Γι'αυτό και τα έβγαλα και ησύχασα! Φαντάσου ότι έχω τα magic 2 που υποτίθεται ότι είναι ακομη καλύτερα! Πλέον είμαι με τη λύση του mesh wifi ( δεν είναι powerline) και είμαι πολύ πολύ ευχαριστημένος, καθώς σε όλο το σπίτι η ταχύτητα και το wifi είναι σούπερ ( tp-link deco m5 είναι οι συσκευες που έχω ) .τους Τους είπες στην Devolo το πρόβλημα σου? Σου απάντησαν κάτι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedman_26 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Παίζουν σε τριφασικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argonaut Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Στις 17/5/2019 στις 2:43 ΜΜ, poulinos είπε για να μην δουλεψουν υπαρχουν πολλοι λογοι.απο υποπινακες,απο μεγαλες αποστασεις κτλ.επισης οπως αναφεραμε ειναι για αλλη χρηση το ενα για αλλη χρηση το αλλο. Τελικά δουλεύουν με υποπίνακα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 On 17/05/2019 at 17:40, DionGard said: μία 50άρα vdsl έχω. σε 50 αρα ακομα και σε μεγαλη αποσταση μπορουν να παιξουν.σε σπιτι 75 τετραγωνικα ακομα και σε μακρινη πριζα επαιξα.μονοφασικο εχω. On 18/05/2019 at 09:40, cambo99 said: Νομίζω με 50αρα vdsl δεν έχεις πρόβλημα. Θα την τερματίζει. Με 200αρα που έχω εγώ σε διπλανη πρίζα δινει μόλις 65-70! Γι'αυτό και τα έβγαλα και ησύχασα! Φαντάσου ότι έχω τα magic 2 που υποτίθεται ότι είναι ακομη καλύτερα! Πλέον είμαι με τη λύση του mesh wifi ( δεν είναι powerline) και είμαι πολύ πολύ ευχαριστημένος, καθώς σε όλο το σπίτι η ταχύτητα και το wifi είναι σούπερ ( tp-link deco m5 είναι οι συσκευες που έχω ) . αν ειναι σε αλλη φαση σιγουρα θα χασεις.μετα εξαρτατε και απο τι συσκευες υπαρχουν.θελει δοκιμες για να δεις που θα παιξεις καλυτερα. On 19/05/2019 at 08:50, DionGard said: Τους είπες στην Devolo το πρόβλημα σου? Σου απάντησαν κάτι? δεν νομιζω να του πουν κατι παραπανω εκτος αν εχουν θεμα.μπορει να τα δοκιμασει σε κανα φιλο και να δει. On 08/02/2020 at 14:57, speedman_26 said: Παίζουν σε τριφασικό; ναι με μειωμενη αποδοση On 09/02/2020 at 00:54, argonaut said: Τελικά δουλεύουν με υποπίνακα; εχω δει να παιζουν Powerlines και σε αλλο μετρητη δεη.ομως εχω δει και powerlines να μην παιζουν με υποπινακα.οι φασεις /ουδετεροι κτλ ειναι ιδιοι στον δευτερο υποπινακα αλλα κανεις δεν μπορει να στο εγγυηθει ποσο καλα θα παιξει.οσο πιο πολλα παραξενα στον πινακα οσο παμε σε αλλη φαση οσο υπαρχουν υποπινακες τοσο χανεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα