Προς το περιεχόμενο

Laptop για φοιτητή

Fabricated

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,

Ψάχνω να αγοράσω ένα laptop, περίπου μέχρι 500 ευρώ. 

Η χρήση θα είναι μεγάλη σε browser(πολλά tabs), σειρες-ταινιες,office για εργασίες, και μιας και έχω μαθήματα προγραμματισμού θα τρέχω java,python κλπ. Δεν γνωρίζω ιδιαίτερα από τεχνικά χαρακτηριστικά και τι να προσέξω. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι μεγάλη οθόνη , και καλές ταχύτητες(να μην σέρνεται) Παρόλο που αναφέρω σειρές και ταινίες δεν με ενδιαφέρει η καλύτερη οθόνη. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, Fabricated είπε

Καλησπέρα,

Η χρήση θα είναι μεγάλη σε browser(πολλά tabs), σειρες-ταινιες,office για εργασίες, και μιας και έχω μαθήματα προγραμματισμού θα τρέχω java,python κλπ. Δεν γνωρίζω ιδιαίτερα από τεχνικά χαρακτηριστικά και τι να προσέξω. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι μεγάλη οθόνη , και καλές ταχύτητες(να μην σέρνεται) Παρόλο που αναφέρω σειρές και ταινίες δεν με ενδιαφέρει η καλύτερη οθόνη. 

Κοίταξε σίγουρα να αναβαθμίζεται η μνήμη Ram και εάν μηχανικό δίσκο να τον αντικαταστήσεις με Ssd.(256Gb)

Δέν νομίζω σε αυτά τα χρήματα να βρείς με ήδη Ssd

4 ώρες πριν, Fabricated είπε

Καλησπέρα,

Φιλε για αυτο ακουγονται πολυ καλες κριτικες μονο που δε γνωριζω ποσο βαρια ειναι τα προγραμματα που λες.  Για 400 ευρω εχει καλο δισκο καλη μνημη και αρκετα καλη οθονη νομιζω οπως και αρκετα δυνατο επεξεργαστη.

https://www.skroutz.gr/s/18206104/HP-255-G7-Ryzen-3-2200U-8GB-256GB-Radeon-Vega-Graphics-Full-HD-No-OS.html#specs

Στις 16/5/2019 στις 6:16 ΜΜ, meletis_m είπε

Κοίταξε σίγουρα να αναβαθμίζεται η μνήμη Ram και εάν μηχανικό δίσκο να τον αντικαταστήσεις με Ssd.(256Gb)

Δέν νομίζω σε αυτά τα χρήματα να βρείς με ήδη Ssd

Πως ακριβώς θα αναγράφονται αυτά; 

Π.χ. "μνήμη αναβαθμισιμη";

Στις 16/5/2019 στις 9:18 ΜΜ, christosx13 είπε

Φιλε για αυτο ακουγονται πολυ καλες κριτικες μονο που δε γνωριζω ποσο βαρια ειναι τα προγραμματα που λες.  Για 400 ευρω εχει καλο δισκο καλη μνημη και αρκετα καλη οθονη νομιζω οπως και αρκετα δυνατο επεξεργαστη.

https://www.skroutz.gr/s/18206104/HP-255-G7-Ryzen-3-2200U-8GB-256GB-Radeon-Vega-Graphics-Full-HD-No-OS.html#specs

Ευχαριστώ, είδα έχει λίγες κριτικές Αλλά θα δω και εξωτερικό για κριτικές 

Παίζει ν' ανέβεις αρκετά και να πάρεις ένα ultrabook; Ή το budget δεν συζητιέται;

Στην σχολή σου θα σε βοηθήσει πολύ να έχεις το laptop μαζί. Και γι αυτό το σκοπό θέλεις απαραίτητα μικρό μέγεθος (π.χ 13,3") και καλή αυτονομία (τουλάχιστον 2- 3 ώρες χρήσης). Μνήμη κάνα 8άρι GB (φαντάζομαι, για να λες για Java, Python, θα είσαι σε σχολή πληροφορικής, οπότε θα τρέξεις και κάποιο VM κάποια στιγμή), οπωσδήποτε SSD.

• Like 1

43 λεπτά πριν, Fabricated είπε

Πως ακριβώς θα αναγράφονται αυτά; 

Π.χ. "μνήμη αναβαθμισιμη";

Ευχαριστώ, είδα έχει λίγες κριτικές Αλλά θα δω και εξωτερικό για κριτικές 

Θα ψάξεις με το ακριβές μοντέλο , στην επίσημη σελίδα του κατασκευαστή

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, Haldol είπε

Παίζει ν' ανέβεις αρκετά και να πάρεις ένα ultrabook; Ή το budget δεν συζητιέται;

Στην σχολή σου θα σε βοηθήσει πολύ να έχεις το laptop μαζί. Και γι αυτό το σκοπό θέλεις απαραίτητα μικρό μέγεθος (π.χ 13,3") και καλή αυτονομία (τουλάχιστον 2- 3 ώρες χρήσης). Μνήμη κάνα 8άρι GB (φαντάζομαι, για να λες για Java, Python, θα είσαι σε σχολή πληροφορικής, οπότε θα τρέξεις και κάποιο VM κάποια στιγμή), οπωσδήποτε SSD.

Αυτό ήθελα να πω. Επειδή είμαι στην θέση σου και το παίρνω συνέχεια μαζί στην σχολή ακόμα και το lenovo που πήρα (15.6, 1.9kg) στο τέλος της μέρας με κουράζει. Aν ξαναργόραζα λάπτοπ θα πήγαινα σε 13.3 ή 14 >1.5kg (κάποιο asus maybe)

δες κατι τετοιο https://www.skroutz.gr/s/16410391/Lenovo-330S-14IKB-i3-8130U-8GB-256GB-FHD-No-OS.html#specs

https://www.skroutz.gr/s/17298457/HP-14-DF0023CL-i3-8130U-4GB-128GB-FHD-W10.html#specs

υ.γ αν έχεις κανα μαμα-μπαμπα-θειό κλπ με επιχείρηση να σε εξυπηρετούσε να το παρεις με απαλλαγη φπα -> https://www.skroutz.gr/s/11993727/Huawei-MateBook-D-2500U-8GB-256GB-FHD-W10.html

Επεξ/σία από splanis

5 λεπτά πριν, splanis είπε

Αυτό ήθελα να πω. Επειδή είμαι στην θέση σου και το παίρνω συνέχεια μαζί στην σχολή ακόμα και το lenovo που πήρα (15.6, 1.9kg) στο τέλος της μέρας με κουράζει. Aν ξαναργόραζα λάπτοπ θα πήγαινα σε 13.3 ή 14 >1.5kg (κάποιο asus maybe)

Έτσι την πάτησα κι εγώ. Είχα 15,4" για χρόνια, μέχρι που πήρα το Yoga 720 (13,3", < 1,5 kg) και βρήκα την υγεία μου.

Ας μη την πατήσει κι ο op. :P

Μόλις τώρα, Haldol είπε

Έτσι την πάτησα κι εγώ. Είχα 15,4" για χρόνια, μέχρι που πήρα το Yoga 720 (13,3", < 1,5 kg) και βρήκα την υγεία μου.

Ας μη την πατήσει κι ο op. :P

είναι overpriced όμως τα άτιμα 😣

(Για να μην quoteαρω τον καθένα ξεχωριστά)

Εγώ δεν χρειάζομαι/χρησιμοποιώ στην σχολή, και δεν θα το κάνω και λόγω περιοχής 

Οπότε και για προγραμματισμό και για να βλέπω ταινίες/σειρές θέλω μεγάλη οθόνη. 

Οπότε Ευχαριστώ αλήθεια πολύ για τις προτάσεις, Αλλά θα προτιμούσα σε 15 ίντσες. ΦΠΑ υπάρχει περίπτωση να βγει οπότε και το budget συζητιέται αν αξίζει. Υπενθυμίζω ότι αν και σπουδάζω για προγραμματισμό, Είμαι πολύ άσχετος με τεχνικά χαρακτηριστικά υπολογιστών οπότε ότι προτείνετε είναι το καλύτερο που μπορώ να βρω 

17 ώρες πριν, Fabricated είπε

(Για να μην quoteαρω τον καθένα ξεχωριστά)

Εγώ δεν χρειάζομαι/χρησιμοποιώ στην σχολή, και δεν θα το κάνω και λόγω περιοχής 

Οπότε και για προγραμματισμό και για να βλέπω ταινίες/σειρές θέλω μεγάλη οθόνη. 

Οπότε Ευχαριστώ αλήθεια πολύ για τις προτάσεις, Αλλά θα προτιμούσα σε 15 ίντσες. ΦΠΑ υπάρχει περίπτωση να βγει οπότε και το budget συζητιέται αν αξίζει. Υπενθυμίζω ότι αν και σπουδάζω για προγραμματισμό, Είμαι πολύ άσχετος με τεχνικά χαρακτηριστικά υπολογιστών οπότε ότι προτείνετε είναι το καλύτερο που μπορώ να βρω 

σε ποια σχολη εισαι; δεν εχετε εργαστηρια; δεν θα θες να το παιρνεις μαζι σου;

στην δικια μου σχολη εχουμε κατι σαπια οποτε το παιρνω συνεχεια, για να τα εχω όλα τα αρχείο μου οργανωμένα κι ολας

Καλημέρα Κυριοι. Για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα μια ερωτηση. Θελω ένα laptop για browsing, office, Netflix και ελαφρο gaming μεχρι 350 euros. Βρηκα αυτό https://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/196585-hp-15-db1002nv-r3-3200u/4gb/1tb Αξιζει? Την προηγουμενη εβδομαδα αγορασα αυτό https://www.public.gr/product/computers-and-software/laptops/laptop-asus-156-i3-5005u4gb1tb-x540la-dm1052t/prod9222658pp/ και αναγκαστηκα να το επιστρεψω επειδή μου εδωσαν εκθεσειακο κομματι χωρις να με ενημερωσουν και ειχε πρόβλημα στο πληκτρολογιο. Και μια δευτερη ερωτηση. Μου εκαναν refund sto public αλλα ειχα πληρωσει μεσω debit card της Πειραιως. Τα χρηματα ακομα δεν εχουν πιστωθεί. Ξερει καποιος ποσες ημερες παιρνει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...