tounion Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Πώς θα αποδείξεις ότι η συγκεκριμένη μεταφορά χρημάτων αφορά συγκεκριμένη αγοραπωλησία μεταξύ σας των οποίων οι όροι έχουν παραβιαστεί ? Εγώ άμα ήθελα να στα φάω θα έλεγα στο δικαστήριο ότι μου χρωστουσες λεφτά δανεικά και μου τα επεστρεψες... Θα σου έφτιαχνα και μια ιστορία που θα σου έπεφτε το σαγόνι.. πως θα το αποδείξεις ότι δεν ισχύει ??
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 7 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Έχεις μπλέξει τα νήματα μου φαίνεται Εδώ μιλάμε για συναλλαγή με ιδιώτη για μεταχειρισμένο αντικείμενο, πως ακριβώς θα μαζευτούν τα "θύματα" ; πωπω έχεις δίκιο. Την πάτησα
AristidisZ Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, Xacti είπε πωπω έχεις δίκιο. Την πάτησα Tην ψυλιάστηκα την δουλειά
kleo1 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 17 λεπτά πριν, tounion είπε Πώς θα αποδείξεις ότι η συγκεκριμένη μεταφορά χρημάτων αφορά συγκεκριμένη αγοραπωλησία μεταξύ σας των οποίων οι όροι έχουν παραβιαστεί ? Εγώ άμα ήθελα να στα φάω θα έλεγα στο δικαστήριο ότι μου χρωστουσες λεφτά δανεικά και μου τα επεστρεψες... Θα σου έφτιαχνα και μια ιστορία που θα σου έπεφτε το σαγόνι.. πως θα το αποδείξεις ότι δεν ισχύει ?? και πως ακριβώς θα αποδείξεις εσύ την ιστορία σου και δε θα μπορέσει ο άλλος; προφανώς σε τέτοια συναλλαγή θα γράψεις στα σχόλια το λόγο κατάθεσης και επίσης θα υπάρχουν και συνομιλίες μέσω mail. άνετα μπορεί να αποδειχθεί. το θέμα είναι αν θα δικαιωθείς όμως. Δηλαδή ο άλλος θα έχει αυτά τα στοιχεία κι εσύ θα φτιάξεις τέτοιο παραμύθι που θα τα αντιστρέψεις; αμφιβάλλω
Kostasspil Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 6 hours ago, kleo1 said: και πως ακριβώς θα αποδείξεις εσύ την ιστορία σου και δε θα μπορέσει ο άλλος; προφανώς σε τέτοια συναλλαγή θα γράψεις στα σχόλια το λόγο κατάθεσης και επίσης θα υπάρχουν και συνομιλίες μέσω mail. άνετα μπορεί να αποδειχθεί. το θέμα είναι αν θα δικαιωθείς όμως. Δηλαδή ο άλλος θα έχει αυτά τα στοιχεία κι εσύ θα φτιάξεις τέτοιο παραμύθι που θα τα αντιστρέψεις; αμφιβάλλω Το βαρος της αποδειξης πεφτει σ αυτον που κανει τον ισχυρισμο, δλδ εσυ πρεπει να αποδειξεις οτι σε εξαπατησε, οχι εκεινος οτι δεν το εκανε. Περα απ'αυτο, το mail μπορει να μην ειναι δικο μου, mail φτιαχνει ο καθενας οσα θελει.. Ενας νομικος θα μπορουσε να βοηθησει, ο @paredwse αν μπορει 1
tounion Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 6 ώρες πριν, kleo1 είπε και πως ακριβώς θα αποδείξεις εσύ την ιστορία σου και δε θα μπορέσει ο άλλος; προφανώς σε τέτοια συναλλαγή θα γράψεις στα σχόλια το λόγο κατάθεσης και επίσης θα υπάρχουν και συνομιλίες μέσω mail. άνετα μπορεί να αποδειχθεί. το θέμα είναι αν θα δικαιωθείς όμως. Δηλαδή ο άλλος θα έχει αυτά τα στοιχεία κι εσύ θα φτιάξεις τέτοιο παραμύθι που θα τα αντιστρέψεις; αμφιβάλλω Κανείς δεν μπορεί να αποδείξει τίποτα. Ο λόγος του ενός ενάντια στον λόγο του άλλου.. ποια εμαιλ και ποιες συνομιλίες στο φουμπου. Σιγά μην αναλάβει και η διωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος
bluesattack Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 6 ώρες πριν, kleo1 είπε και πως ακριβώς θα αποδείξεις εσύ την ιστορία σου και δε θα μπορέσει ο άλλος; προφανώς σε τέτοια συναλλαγή θα γράψεις στα σχόλια το λόγο κατάθεσης και επίσης θα υπάρχουν και συνομιλίες μέσω mail. άνετα μπορεί να αποδειχθεί. το θέμα είναι αν θα δικαιωθείς όμως. Δηλαδή ο άλλος θα έχει αυτά τα στοιχεία κι εσύ θα φτιάξεις τέτοιο παραμύθι που θα τα αντιστρέψεις; αμφιβάλλω Τριχες θα αποδειχθει.Δηλαδη αν εχει σταλει κανονικα ,ο αγοραστης τσεπωσει το αντικειμενο και ισχυριστει οτι παρελαβε καρπουζι θα δικαιωθει ? Τωρα αν ο αλλος εχει εξαπατησει το συμπαν, εχει μαζευτει κοσμος και κοσμακης να τον ψαχνουν σε διαφορα φορουμ , τον πανε ομαδικα στα δικαστηρια..
Voyaller Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Πες του να σου στείλει email με τον αριθμό IBAN και τις φωτογραφίες του προϊόντος όπως και το όνομα του, επίσης να επιβαιβιωνει ότι θα στο στείλει γραπτώς. Αν δε στο στείλει πας στην αστυνομία.
aspirini Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Επειδη παλι αναπαραγονται χαζομαρες και ανακριβειες .Ας ξεκαθαρισουμε οτι εαν η "απατη" ειναι μεσω ινσομνια π.χ και εχεις κανει screenshot την συζητηση με τον πωλητη , το μονο που κανεις ειναι καταγγελια για απατη στην αστυνομια και περνεις τα λεφτα σου σε λιγο καιρο. Ουτε δικηγορο με 300 η 1000 ευρω θελει ουτε την τοοοοοοοοοοση πια ταλαιπωρια .Απλα να σηκωσεις τον κωλο σου να πας μεχρι το τμημα. Και σας παρακαλω δηλαδη για τον θεο σταματηστε να λετε για χερι χερι που θα βρεθω εγω με τον καθε ψυχακια τετ-α-τετ . 1 2 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Μια διαφορά που δεν διευκρινίζεις είναι με ποιον τρόπο ή μέσω ποιας πλατφόρμας/ιστοσελίδας θα πραγματοποιήσεις την συναλλαγή σου. Αν είναι π.χ το ebay και πληρωμή μέσω paypal, υπάρχουν διαδικασίες που ακολουθείς αν πέσεις σε απατεώνα ή σε προβληματικό προϊόν και με μεγάλη πιθανότητα να πάρεις τα λεφτά σου πίσω. Εγώ βέβαια την πάτησα με ελατωματικό αλλά δεν κατάφερα να κερδίσω το case που άνοιξα. Αν μιλάμε τώρα για μια αγορά από μια αγγελία σε οποιοδήποτε τυχαία site που βρήκες, οι πιθανότητες να την πατήσεις αυξάνονται περισσότερο.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 6 ώρες πριν, aspirini είπε εαν η "απατη" ειναι μεσω ινσομνια π.χ και εχεις κανει screenshot την συζητηση με τον πωλητη , το μονο που κανεις ειναι καταγγελια για απατη στην αστυνομια και περνεις τα λεφτα σου σε λιγο καιρο Από που? Υπάρχει κάποιο μαγικό ταμείο που αποζημιώνει τους απατηθέντες? 6 ώρες πριν, aspirini είπε σταματηστε να λετε για χερι χερι που θα βρεθω εγω με τον καθε ψυχακια τετ-α-τετ Παίζει να σκέφτονται και οι πωλητές το ίδιο για σένα. Τι λογική είναι αυτή τώρα?
tigergreg Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Χανεις τα χρηματα σου 100% και αν το συνεχισεις χανεις και την ψυχικη σου ηρεμια. Αποδεδειγμενα δεν προκειται να παρεις σεντσι πισω και ας τον καταδικασεις τελεσιδικα σε 4-5 χρονια. Τα ΑΤ δεν διατηρουν ταμεια αφελων εξαπατημενων. Αλλωστε οι απατες μεσω διαδικτυου υπαγονται ΜΟΝΟΝ στο ηλεκτρονικο εγκλημα. Ολα αυτα μετα την γνωστη ιστορια ενος μεγαλου λαμογιου με ονομα Γ.Α. που εχει κανει πολλες απατες και εδω μεσα. Συμπερασματικα δεν κανουμε ποτε καταθεση σε μηδενικους χρηστες και χρηστες νεοεγγεγραμμενους με 2-3 αξιολογησεις. Κανονας απαραβατος. Προχθες μαλιστα πωλητης που πουλαει 2 επεξεργαστες και μηδεν αξιολογησεις μου ζητησε καταθεση οταν του ειπα να μου τα στειλει πρωτα. Συνηθως το τυρι στην φακα ειναι η υπερβολικα χαμηλη τιμη. ΜΑΚΡΥΑ!!!
DrLo Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, JoooJ είπε σωστά αυτά που λες αλλά δε καταλαβαίνω το "δεν αξίζει" πως εννοείται. πχ αν ήξερα πως μπορώ να πάρω πίσω αυτά που έχασα + ό,τι έξοδα κάνω (δικηγόρο) δε θα είχα πρόβλημα να δώσω και τα 10πλάσια κυριολεκτικά κι ας τα πάρω και σε 2 χρόνια. τώρα αν ο νόμος ορίζει πως αν δικαιωθείς θα πάρεις ό,τι έδωσες για την υποτιθέμενη αγορά τότε όντως δεν έχει νόημα να ασχοληθείς, διότι το να βάλεις δικηγόρο, να πας στο δικαστήριο... θα μπεις μέσα. δε θα πάρεις "ό,τι έξοδα κάνεις (δικηγόρο)" αν εσύ είναι ψώνιο και προσλάβεις τον Κούγια για να πάρεις πίσω 200 ευρώ από μια αγγελία και ο Κούγιας σε χρεώσει 10.000 ... ε δε θα τα πάρεις ποτέ πίσω. και δε θα πάρεις ποτέ πίσω ότι άλλα έξοδα κάνεις πέρα από το "ό,τι έξοδα κάνεις (δικηγόρο)" Επεξ/σία 17 Μαΐου 2019 από DrLo
tigergreg Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 ΥΓ.Οσα γραφω ειναι απο εμπειρια μου μετα απο 2,000 τουλαχιστον συναλλαγες μεσω φορουμ και σαιτ.
bluesattack Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Και μην ξεχνατε , οταν ανοιγετε το δεμα, να τραβατε video για να εχετε αδιαψευστες αποδειξεις 🤣 (δεν θυμαμαι που το ειχα διαβασει αλλα ηταν..πετυχημενο )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα