Gior64 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Καλησπέρα σας.Μήπως μπορείτε να μου προτείνεται budget server τους θέλω για να αποθηκεύω μόνο για φωτογραφίες, βίντεο και backupbackup.Αν γίνεται θέλω να χωράει 10 σκληρούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Μήπως 10 δίσκοι δεν είναι αρκετοι; Πάρε ένα ΝΑS εκεί με δύο δισκάκια και είσαι φουλ καλυμμένος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexandros_D Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Φίλε, δεν χρειάζεσαι server. Δικτυακό χώρο αποθήκευσης χρειάζεσαι. Επίσης τι να τους κάνεις τους 10 δίσκους; Πόση περίπου χωρητικότητα υπολογίζεις να θέλεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gior64 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Θέλω να βάλω 3 σκληρούς και από τον κάθε ένα να έχω 2 backup. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smpt Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 τότε τους backup δίσκους δεν τους βάζεις μαζί με τα data. Αν καούν από τάση, θα καούν όλοι μαζί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gior64 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 8 λεπτά πριν, smpt είπε τότε τους backup δίσκους δεν τους βάζεις μαζί με τα data. Αν καούν από τάση, θα καούν όλοι μαζί Έχεις να μου προτείνεις τι μπορώ να κάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smpt Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δεν έχω εμπειρία να σου προτείνω πράγματα. ανάλογα τι θέλεις να κάνεις, πχ αν είσαι επαγγελματίας θα πάρεις ένα workstation για να δουλεύεις και να έχεις αρχικά τα δεδομένα σου και ένα/δυο nas για backup. αν είσαι ιδιώτης πάρε δυο/τρία nas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gior64 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Μήπως γίνεται με άλλον τρόπο αντί να πάρω Nas να έχω τρεις δίσκους και να έχω άλλους τρεις ως clone τους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smpt Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 ναι, αλλά σε άλλο σύστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gior64 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Πώς θα το κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tyf Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 μπορεις να φτιαξεις ενα xpeonology nas server. 10 δισκοι ομως ειναι πολυ μεγαλο κοστος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα