Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, babs8 είπε

αναρωτιεμαι τι ανθρωποι μπορει να ειναι αυτοι που λενε οτι η gopro εχει καλες καμερες, την gopro δεν την φτανουν, που νομιζουν οτι η μια εχει ασχημο design ενω η αλλη ειναι πιο ωραια, που νομιζουν οτι το design εχει καποια αξια, που νομιζουν οτι το design μπορει να χαρακτηριστει "καλο" ή "κακο" και οτι εχει καποια κριτηρια....

γενικα πολυ σκετσι τα σχολια, λες και μιλανε ρομποτακια, λες και σας πληρωνουν για να τα γραψετε και να κανετε διαφημιση :'D

ΥΓ. Jasmine gκ@VλαΡos...

Ποια action χρησιμοποιείς εσύ;

ΥΓ. H Jasmine απο τον Aladin? Justine ρε παιδιά!!

Επεξ/σία από geovala
  • Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 ώρες πριν, whoever81 είπε

Γουάτ; Σαν ποιες δηλαδή; Δεν είναι οι GoPro οι βασίλισσες των action cams; 

Για να λες "βασίλισσες" και για να ρωτάς ποιες είναι καλύτερες πα να πει ότι δεν το κατέχεις το σπορ. Βασικά sony/xiaomi της ρίχνουν σε όλους τους τομείς με εξαίρεση την 7 που έχει eis που όμως στον αντίποδα ενώ είναι εντυπωσιακό κόβει πολύ θέμα και όπως και να έχει δεν συγκρίνεται με την σταθερότητα του οπτικού που έχει η sony. Και δεν είναι μόνο η σταθεροποίηση. Είναι η ευκολία στην χρήση η συνδεσιμότητα και ο έλεγχος από το κινητό και τέλος κόστος προς απόδοση. 

Πλέον είναι για τα πανηγύρια και τόσα χρόνια οικονόμησαν τρελά με την διαφήμιση. Ακόμη και κάτι jcam των 60 ευρώ της ρίχνανε σε παλαιότερα μοντέλα.  Αλλά τους πήραν χαμπάρι και τώρα δεν έχει κοκό. Το παλεύουν δε λέω... βάλανε και οθόνη αφής (έλα ρε...) ... Όπως και να έχει με τα μισά χρήματα παίρνεις καλύτερη action cam σήμερα. 

Τώρα σε ποιο ακριβά μοντέλα αν κάνει όσα υπόσχεται αυτή του θέματος κλάφτα χαράλαμπε... πρέπει να κόψουν 50% του κόστους απόκτησης για να κρατηθούν. 

6 ώρες πριν, vagdesign είπε

Το review που πρέπει να δεί όποιος ενδιαφέρεται είναι αυτό

omg

καλά... για δρούβες ΟΛΟΙ οι άλλοι... τους κατέστρεψε ΟΛΟΥΣ σε αυτά τα χρήματα πρώτον και δεύτερον τι Hypersmooth και πράσινα άλογα... εντάξει.. δεν υπάρχει η καμερούλα... τώρα ΟΛΟΙ πρέπει να ρίξουν τις τιμές τους στο ΜΙΣΟ (να μην πω ποιο κάτω) για να μπορέσουν να αδειάσουν το στοκ τους. Έχει να πέσει πολύ γέλιο. Φαντάζομαι τους φουκαράδες που σκάσανε 400άρες για gopro7

συγνώμη παιδιά αλλά είμαι σίγουρος ότι ήδη τραβάτε τις ... χες σας.

:P

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, nero62 είπε

omg

καλά... για δρούβες ΟΛΟΙ οι άλλοι... τους κατέστρεψε ΟΛΟΥΣ σε αυτά τα χρήματα πρώτον και δεύτερον τι Hypersmooth και πράσινα άλογα... εντάξει.. δεν υπάρχει η καμερούλα... τώρα ΟΛΟΙ πρέπει να ρίξουν τις τιμές τους στο ΜΙΣΟ (να μην πω ποιο κάτω) για να μπορέσουν να αδειάσουν το στοκ τους. Έχει να πέσει πολύ γέλιο. Φαντάζομαι τους φουκαράδες που σκάσανε 400άρες για gopro7

συγνώμη παιδιά αλλά είμαι σίγουρος ότι ήδη τραβάτε τις ... χες σας.

:P

Το έγραψα και πιο πάνω "Δε νομίζω να είναι χρήσιμο να βλέπεις μια οθόνη μικρότερη απο Nokia 6230  στo μισό μέτρο, δεν έχει GPS , δεν έχει HDMI."

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, geovala είπε

Ποια action χρησιμοποιείς εσύ;

ΥΓ. H Jasmine απο τον Aladin? Justine ρε παιδιά!!

justine* μπερδευτηκα!

καμερες : 3,4,5,7

Δημοσ.
8 ώρες πριν, polaki είπε

Επιτέλους ας βγει και κάποια άλλη σοβαρή λύση. 

Χρήστης GoPro από σχεδόν day1, πλέον δε τη χρησιμοποιώ καν λόγω των ΑΠΙΣΤΕΥΤΩΝ bugs που έχει τουλάχιστον σε iPhone 7 Plus που ουσιαστικά την κάνει ΑΧΡΗΣΤΗ αφού δεν συνδέεται...

Πραγματικά ως πρώην κάτοχος της hero 6 συμφωνώ απόλυτα..έχω χάσει πολλές σημαντικές στιγμες εξαιτίας των freezing και bugs (αποφόρτιση μπαταρίας από το 100 στο 5) κλπ.

παλαιοτερα όμως που είχα την 3 Black δεν υπήρχαν αυτά...μήπως όταν κάποιος προσπαθεί να βάλει πολλά πιασάρικα συστήματά χάνει και τα λίγα;🤔 (Gopro) 

Όπως και να χει ανυπομονώ και γω όπως όλοι για την DJI πραγματικά φαίνεται υπέροχη !!

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, GlBodhi είπε

Πραγματικά ως πρώην κάτοχος της hero 6 συμφωνώ απόλυτα..έχω χάσει πολλές σημαντικές στιγμες εξαιτίας των freezing και bugs (αποφόρτιση μπαταρίας από το 100 στο 5) κλπ.

παλαιοτερα όμως που είχα την 3 Black δεν υπήρχαν αυτά...μήπως όταν κάποιος προσπαθεί να βάλει πολλά πιασάρικα συστήματά χάνει και τα λίγα;🤔 (Gopro) 

Όπως και να χει ανυπομονώ και γω όπως όλοι για την DJI πραγματικά φαίνεται υπέροχη !!

συμφωνω παρα πολυ με αυτο που ειπες. καπως ετσι το εχω και εγω στο μυαλο μου.

πως λεμε οτι τα παλια κινητα ηταν πιο "γερα" και αντεχαν? καπως ετσι ειναι και εδω.

η 3 και 4 παιζει να ειναι πιο αξιοπιστα μοντελα απο τις καινουριες αλλα και παλι υπηρχαν τα προβληματα με τις μπαταριες.

σε ολες τις καμερες τους οι μπαταριες απο οτι εχω μαθει πεφτουν σε λιγο καιρο, μεχρι και ο τροπος φορτισματος παιζει ρολο στο ποσο θα κρατησει.

βαλε το ενα, βαλε το αλλο, βαλε 4Κ, βαλε 60 fps στα 4Κ, βαλε ενα ενσωματομενο μικροφωνο για "καλυτερο" ηχο (και στην τελικη η gopro 4 ας πουμε εχει λιγοτερο θορυβο αερα απο την 5 και 7) και παει λεγοντας.

αμα θελουν να βγαζει και 4Κ τοτε βγαλτε αλλη καμερα ΜΟΝΟ για μεγαλες αναλυσεις. Αυτοι σε καθε μοντελο προσπαθουν να στριμωξουν καθε τεχνολογια μεσα στην ιδια καμερα, με αποτελεσμα bugs, θερμοκρασιες, μπαταριες που δεν εχουν μεγαλες αλλαγες και βελτιωσεις να επιβαρυνοντε παραπανω.

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, geovala είπε

Το έγραψα και πιο πάνω "Δε νομίζω να είναι χρήσιμο να βλέπεις μια οθόνη μικρότερη απο Nokia 6230  στo μισό μέτρο, δεν έχει GPS , δεν έχει HDMI."

1. Η οθόνη μπροστά είναι μεγάλο ατού για vlogers του δρόμου (Δεν κάθεται να κοιτάξει τον εαυτό του και να calibr-άρει την εικόνα από εκεί, το κάδρο του θέλει να δει, και αν είναι μέσα σε αυτό).

2. Είναι μικρή η μερίδα που ενδιαφέρεται για το GPS.

3. Είναι ακόμη μικρότερη η μερίδα που κάνει χρήση HDMI θύρας από την action cam σε κάποια οθόνη. Μεταφορά σε υπολογιστή με USB ή μεταφορά σε κινητό μέσω της εφαρμογής.

• Like 1
Δημοσ.

Επιτελους να βγει κ μια action cam της προκοπης!! Ελεος με τα προβληματα της gopro, ηχος, σταθεροτητα, αυτονομια, συνδεσιμοτητα  k την ανυπαρκτει υποστηριξη της πραγματα που η καμερα του 50αρικου υπερτερει! Καθε μοντελο κ ενα καινουργιο προβλημα! Η dji ηρθε για να μεινει!! Δεν υπαρχει η αυτογνωσια στο αντικειμενο! Μεχρι χτες κοντραραμε το οσμο mobile με την gopro.. τωρα τα νερα θα ταραχτουν  για τα καλα!!

Δημοσ.
5 ώρες πριν, oliz είπε

Επιτελους να βγει κ μια action cam της προκοπης!! Ελεος με τα προβληματα της gopro, ηχος, σταθεροτητα, αυτονομια, συνδεσιμοτητα  k την ανυπαρκτει υποστηριξη της πραγματα που η καμερα του 50αρικου υπερτερει! Καθε μοντελο κ ενα καινουργιο προβλημα! Η dji ηρθε για να μεινει!! Δεν υπαρχει η αυτογνωσια στο αντικειμενο! Μεχρι χτες κοντραραμε το οσμο mobile με την gopro.. τωρα τα νερα θα ταραχτουν  για τα καλα!!

κατσε ακομα δεν την ειδαμε την καινουρια, ποσο μαλλον να συγκριθει και ποσο μαλλον να περασει λιγος καιρος να δουμε ποσο θα αντεξει πριν βγαλει κατι.

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, babs8 είπε

κατσε ακομα δεν την ειδαμε την καινουρια, ποσο μαλλον να συγκριθει και ποσο μαλλον να περασει λιγος καιρος να δουμε ποσο θα αντεξει πριν βγαλει κατι.

Για να δουμε παντως εξυπνη κινηση η μπροστινη οθονη για blog, σελφι. Εγω με τα dji προιοντα osmo mobile k mavic pro ειμαι πολυ ευχαριστημενος

Δημοσ.

2019 με τοση τεχνολογια και μια φυσιολογικη καμερα για extreme sports για εμας ακομα δεν εχει βγει 😠

Δημοσ.

είχα GoPro και την έδωσα γιατί ζεστενοταν και είχε πολλά θέματα 

Αν είχα τα λεφτά θα έπαιρνα με κλειστά ματια μια 

Sony rx0 II

σε όλα καλύτερη 

Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 16/5/2019 στις 3:21 ΜΜ, argipen είπε

O Peter McKinnon μίλησε! 

....μηπως την προτιμα και αυτη εναντι της 1DX ...για να ....οξυνει την δημιουργικοτητα του??

Χορτασαμε παπαριες για προιοντα βιντεο απο ολους τους "καταξιωμενους" φωτογραφους του Youtube.

Ουτε το view θα του χαρισω ουτε τον χρονο μου.

• 3 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...