Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Αν κανεις απαιτητικα σπορ και δραστηριοτητες προς το παρον ειναι .

Αν την θες για τραβας τα σουβλακια που τρως  και το ποδηλατακι που κανεις, η' απλα εχεις καβουρια στις τσεπες αρκουν  και αλλες  .Αυτο μαλλον  εχουν στο νου τους οι γνωστοι γραφικοι ...

Αυτό ακριβός... ψάχνω να βρώ φίλτρα για Υi φίλης μου και δεν υπάρχει τίποτα.Δεν μιλάω για Eken κτλ κτλ.

EDIT: Μετά απο όσα review είδα.Δε νομίζω να είναι χρήσιμο να βλέπεις μια οθόνη μικρότερη απο Nokia 6230  στo μισό μέτρο, δεν έχει GPS , δεν έχει HDMI.

Επεξ/σία από geovala
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, PCAPTURES είπε

Όντως σε θέμα bugs η gopro τα έχει τα θέματα της αν και εγώ με το xs δεν έχω δεί κάτι τρελό.Απο την άλλη και η dji πάντως αν δείς στο appstore την εφαρμογή της σχόλια μια χαρά bugs έχει....και μιλάμε χρήση σε drones που δεν ειναι και οτι πιο safe να σου κάνει disconnections ενώ εισαι στον αέρα!

Μου έχει κάνει... Και....???? Τίποτα.. Δεν έγινε απόλυτος τιποτα ανοίγεις εφαρμογή κ τέλος.... Επίσης άλλο disconnect που θα κάνει μόνο αν το πας μακριά Η σε κτίρια πίσω η δεν σε βλέπει γενικά...Που δεν φταίει η εφαρμογή....και αλλά να κλείνει η εφαρμογή... όπου την ανοίγεις όπως είπα και συνεχίζει..Χωρίς να κουνιέται το drone καθόλου. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Dellapple είπε

Μου έχει κάνει... Και....???? Τίποτα.. Δεν έγινε απόλυτος τιποτα ανοίγεις εφαρμογή κ τέλος.... Επίσης άλλο disconnect που θα κάνει μόνο αν το πας μακριά Η σε κτίρια πίσω η δεν σε βλέπει γενικά...Που δεν φταίει η εφαρμογή....και αλλά να κλείνει η εφαρμογή... όπου την ανοίγεις όπως είπα και συνεχίζει..Χωρίς να κουνιέται το drone καθόλου. 

To οτι σου έχει κάνει αλλά δεν έγινε και τίποτα όπως λές δεν αναιρεί το ότι στο έκανε! Όπως προείπα αν ρίξει κανείς μια ματιά στο appstore/playstore θα καταλάβει τι εστί dji go 4 και dji go. Επίσης ρίξε μια ματιά και στο forum της Dji να δείς τι κράξιμο πέφτει παγκοσμίως...αν εσύ τα βλέπεις όλα ρόδινα άλλο θέμα!

Επεξ/σία από PCAPTURES
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, PCAPTURES είπε

To οτι σου έχει κάνει αλλά δεν έγινε και τίποτα όπως λές δεν αναιρεί το ότι στο έκανε! Όπως προείπα αν ρίξει κανείς μια ματιά στο appstore/playstore θα καταλάβει τι εστί dji go 4 και dji go. Επίσης ρίξε μια ματιά και στο forum της Dji να δείς τι κράξιμο πέφτει παγκοσμίως...αν εσύ τα βλέπεις όλα ρόδινα άλλο θέμα!

Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο καθένας που βάζει την εφαρμογή στο κουβαδάκι που έχει για κινητό με νοιάζει εγώ ότι δεν έχω προβλήματα . 

• Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, margaritagr είπε

Φαντάζομαι πως όση ωρα τη λειτουργείς θα μένει ανοιχτή και η οθόνη αλλα ναι έχεις δίκιο πρέπει να το δούμε αυτο.

Παντως Ελλάδα επίσημη τιμή έδωσαν 380 που ειναι λιγότερα της 7 Black 

Υπάρχει επιλογή Screen Auto Sleep 1min,3min,5min,10min,Never. Είμαι σίγουρος οτι η αυτονομία που αναφέρουν είναι στο 1min,μετά δεν θα γνωρίζεις διάρκεια βίντεο και μπαταρία.

Δημοσ.

Αυτό που έχω προσέξει είναι ότι η GoPro βγάζει νέο μοντέλο κάθε χρόνο ενώ όλες οι υπόλοιπες εταιρίες που βγάζουν επίσης ποιοτικές action cameras κάνουν περισσότερο χρόνο. Όλες όμως, αναφερόμενος κυρίως στις Sony, Olympus, Garmin και τώρα μπαίνει στο χορό και η DJI. Πάντως οι τρεις πρώτες πιστεύω πως μπορούν να παρουσιάσουν κάτι φέτος αφού δεν παρουσίασαν ούτε στο 2018 και θα περίμενω λίγο μέχρι τα μέσα καλοκαιριού. Τότε θα αποφασίσω και ποια θα αγοράσω ελπίζοντας να έχουν πέσει λίγο και οι τιμές αυτών που κυκλοφορούν ήδη.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ktm13 είπε

Μόνο από Design το εχει χάσει το παιχνίδι…. Ότι και να βγάλουν GoPro δεν θα γίνουν..

δεν μπορω να διακρινω και τοσες διαφορες σε σχεση με γκοπρο στο σχεδιασμο. παρομοια ασχημες θα τις χαρακτηριζα. επισης το οτι και να βγαλουν γκοπρο δεν θα γινουν μου θυμιζει εποχες πρωτοκαθεδριας νοκια στα κινητα. οι εποχες αλλαζουν και κανεις δεν ξερεισε λιγα χρονια ποιος θα βασιλευει στις ακτιον καμερες. μακαρι να βγουν πολλες για να φθηνυνουν απιστευτα αυτο θα πρεπε να ευχομαστε ως καταναλωτες και μονο.

• Thanks 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, vagdesign είπε

Το review που πρέπει να δεί όποιος ενδιαφέρεται είναι αυτό

το πιο σημαντικό στο βιντεο που θελω να μαθω..ειναι ποιος γαμ@ει την jasmine...

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, sezebo είπε

το πιο σημαντικό στο βιντεο που θελω να μαθω..ειναι ποιος γαμ@ει την jasmine...

Εδώ δεν ξέρεις καν το όνομά της, θέλεις και να τη γ@μήσεις... σοβαρό reply. Εύγε.

Δημοσ.

αναρωτιεμαι τι ανθρωποι μπορει να ειναι αυτοι που λενε οτι η gopro εχει καλες καμερες, την gopro δεν την φτανουν, που νομιζουν οτι η μια εχει ασχημο design ενω η αλλη ειναι πιο ωραια, που νομιζουν οτι το design εχει καποια αξια, που νομιζουν οτι το design μπορει να χαρακτηριστει "καλο" ή "κακο" και οτι εχει καποια κριτηρια....

γενικα πολυ σκετσι τα σχολια, λες και μιλανε ρομποτακια, λες και σας πληρωνουν για να τα γραψετε και να κανετε διαφημιση :'D

ΥΓ. Jasmine gκ@VλαΡos...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...