Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από ότι φαίνεται, η αγορά των action cameras θα έχει έναν ακόμη δυνατό παίκτη: την DJI. Η γνωστή κατασκευάστρια drones και gimbals παρουσίασε πρόσφατα την Osmo Action, την πρώτη της «ruggedized» action camera της για να ανταγωνιστεί την σειρά Hero της GoPro.

Η Osmo Action διαθέτει στο εσωτερικό της έναν αισθητήρα 1/2.3-inch για την λήψη φωτογραφιών 12 Megapixels και την λήψη βίντεο ανάλυσης 4K στα 60fps (με 100Mbps) και 4K HDR στα 30fps. Επίσης υποστηρίζει λήψη σε ανάλυση 1080p (και 720p) στα 240fps για αργή κίνησης βίντεο και έρχεται με ηλεκτρονική σταθεροποίηση εικόνας (EIS) που η εταιρεία ονομάζει RockSteady και λειτουργεί ακόμα και όταν ο χρήστης τραβάει βίντεο σε ανάλυση 4K στα 60fps.

osmo-action-.jpg.2e4667363032fac6068d3e71e02a9290.jpg

Το χαρακτηριστικό ωστόσο που καθιστά την Osmo Action ξεχωριστή σε σχέση με τον ανταγωνισμό είναι οι δύο οθόνες της. Στο πίσω μέρος διαθέτει μία έγχρωμη οθόνη αφής 2,25 ιντσών (325ppi) ενώ στο μπροστινό τμήμα διαθέτει μία μικρότερη οθόνη 1,4 ιντσών (300ppi, για selfie portraits και vlogs). Και οι δύο οθόνες επιδεικνύουν φωτεινότητα 700-800 cd/m².

Η νέα κάμερα της DJI είναι βεβαίως dustproof, shockproof (από 1,5μ) και waterproof (έως και 10μ) και η εταιρεία θα κυκλοφορήσει και μία αδιάβροχη θήκη που θα της επιτρέπει την λήψη βίντεο σε μεγαλύτερα βάθη. Η μπαταρία της έχει χωρητικότητα 1300mAh και σύμφωνα με την εταιρεία επαρκεί για 63 λεπτά λήψης βίντεο σε ανάλυση 4K στα 60fps με ενεργοποιημένο το RockSteady (135 λεπτά στα 1080p/ 30fps με το RockSteady απενεργοποιημένο). Ένα επίσης ωραίο χαρακτηριστικό είναι το φυσικό πλήκτρο Quick Switch, που επιτρέπει στον χρήστη την εύκολη και γρήγορη εναλλαγή μεταξύ λειτουργιών, όπως picture, video, time-lapse και slow motion καθώς και την γρήγορη εναλλαγή μεταξύ των δύο οθονών.

Η DJI Osmo Action υποστηρίζει WiFi και Bluetooth και ο χρήστης μπορεί να την χειριστεί μέσω του mobile app της DJI από απόσταση. Η νέα Osmo Action στοιχίζει $349 και θα κυκλοφορήσει στις 22 Μαΐου.

Engadget

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.

Αν είναι καλή αυτό μας συμφέρει όλους! Ανεβαίνει ο ανταγωνισμός πέφτουν οι τιμές...

Σαν πρώτη όψη φαίνεται φοβερή πάντως, απλά ελπίζω να έχει καλή αυτονομία 

• Like 1
Δημοσ.

Επιτέλους ας βγει και κάποια άλλη σοβαρή λύση. 

Χρήστης GoPro από σχεδόν day1, πλέον δε τη χρησιμοποιώ καν λόγω των ΑΠΙΣΤΕΥΤΩΝ bugs που έχει τουλάχιστον σε iPhone 7 Plus που ουσιαστικά την κάνει ΑΧΡΗΣΤΗ αφού δεν συνδέεται...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, fanatilas είπε

Αντε να πεσει η τιμη της hero 7 να την παρουμε!!

αρχίσαν οι αγγελίες  "πωλείται λόγω μη χρήσης"

Επεξ/σία από PCAPTURES
  • Like 4
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, PCAPTURES είπε

αρχίσαν οι αγγελίες  "πωλείται λόγω μη χρήσης"

Ειμαι σιγουρος οτι αν βγαλει η γκοπρο νεο μοντελο φετος θα πουλανε τα οσμο μετα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, polaki είπε

Χρήστης GoPro από σχεδόν day1, πλέον δε τη χρησιμοποιώ καν λόγω των ΑΠΙΣΤΕΥΤΩΝ bugs που έχει τουλάχιστον σε iPhone 7 Plus που ουσιαστικά την κάνει ΑΧΡΗΣΤΗ αφού δεν συνδέεται...

Όντως σε θέμα bugs η gopro τα έχει τα θέματα της αν και εγώ με το xs δεν έχω δεί κάτι τρελό.Απο την άλλη και η dji πάντως αν δείς στο appstore την εφαρμογή της σχόλια μια χαρά bugs έχει....και μιλάμε χρήση σε drones που δεν ειναι και οτι πιο safe να σου κάνει disconnections ενώ εισαι στον αέρα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με το gimbal της συγκεκριμενης έμεινα φουλ ικανοποιημένος 

Οπότε θα προβώ σε αγορά της συγκεκριμένης action cam,θεωρώ ότι είναι αξιόπιστη εταιρία με καλά προϊόντα (άντε να πέσουν και οι τιμές στα drone της να πάρω ενα) 😋😋

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ.

Η μπροστινή οθόνη ειναι πολυ χρήσιμη και θα αποτελέσει νο1 λόγο επιλογής για πολλούς. 

Μενει βέβαια να δούμε δείγματα φωτογραφιών και βίντεο, να δούμε σταθεροποίηση κλπ. Ως προς την αδιαβροχοποιηση , και η GoPro στα 10m ειναι χωρίς περίβλημα. Απλά με GoPro ξερεις τι παίρνεις ενώ τωρα εχουμε new entry. Μακάρι να παει καλα 

• Like 2
Δημοσ.

Πλέον όλες είναι καλύτερες από gopro.. Βασικά εδώ και πολύ καιρό όλες σχεδόν είναι καλύτερες. Απορώ πως κρατιέται.

Όσο για το 60fps και eis ταυτόχρονα απορώ τι επεξεργαστή έχει και το επιτυγχάνει αυτό. 

Τώρα το New entry Που διάβασα ως σχόλιο για την dji αλίμονο...

• Like 3
  • Confused 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, polaki είπε

Νομίζω ότι είσαι λίγο υπερβολικός. Προσωπικά να έχω λειτουργήσει την κάμερα από την εφαρμογή 5 με 6 φορές!

17 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Η μπροστινή οθόνη ειναι πολυ χρήσιμη και θα αποτελέσει νο1 λόγο επιλογής για πολλούς. 

Μενει βέβαια να δούμε δείγματα φωτογραφιών και βίντεο, να δούμε σταθεροποίηση κλπ. Ως προς την αδιαβροχοποιηση , και η GoPro στα 10m ειναι χωρίς περίβλημα. Απλά με GoPro ξερεις τι παίρνεις ενώ τωρα εχουμε new entry. Μακάρι να παει καλα 

Δεν είδα να αναφέρει πουθενά πόση ώρα μένει ανοιχτή η μπροστά οθόνη!

Όπως επίσης δεν έχει GPS  που για κάποιους είναι χρήσιμο και για άλλους αδιάφορο.

Δημοσ.

Φαντάζομαι πως όση ωρα τη λειτουργείς θα μένει ανοιχτή και η οθόνη αλλα ναι έχεις δίκιο πρέπει να το δούμε αυτο.

Παντως Ελλάδα επίσημη τιμή έδωσαν 380 που ειναι λιγότερα της 7 Black 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, nero62 είπε

Πλέον όλες είναι καλύτερες από gopro.. Βασικά εδώ και πολύ καιρό όλες σχεδόν είναι καλύτερες. Απορώ πως κρατιέται.

Γουάτ; Σαν ποιες δηλαδή; Δεν είναι οι GoPro οι βασίλισσες των action cams; 

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, polaki είπε

υπάρχουν και άλλες αξιολογες καμερες , πλην της gopro , εγω πχ εχω την Yi 4k+ μαζι με το Gimbal2 , και προσφατα ειχα στα χέρια μου την go pro 7 white και την silver... μπορώ να πώ με σιγουρια οτι η Υι 4κ ειναι ανωτερη σε ολα... αυτο που μ αρεσε μονο στις 2 αυτες 7αρες ειναι οτι εχει σταθεροποιητη βίντεο και μπορεις ως ενα σημειο να την δουλευεις χωρις κατι άλλο.. η εφαρμογή της αργουσε αρκετα , επίσης οι κάμερες μου κόλλησαν 2-3 φορες μεσα στην εβδομάδα που τις ειχα.... οποτε γιατι να μένουμε μονο σε όνομα?? Yi και πάλι Yi , αν όχι θα κοιτουσα και την Sony !!!! απλα την Yi στην Ελλάδα δε την ξερουν και δε την υποστηριζουν αν την πάρεις απ έξω, την στέλνεις έξω... εγω βεβαια εχω παρει 3 yi (Yi1 , Yi4k και Υι4κplus) ως τωρα και δεν χρειαστηκα Service

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, whoever81 είπε

Γουάτ; Σαν ποιες δηλαδή; Δεν είναι οι GoPro οι βασίλισσες των action cams; 

Αν κανεις απαιτητικα σπορ και δραστηριοτητες προς το παρον ειναι .

Αν την θες για   να τραβας τα σουβλακια που τρως  και το ποδηλατακι που κανεις, η' απλα εχεις καβουρια στις τσεπες αρκουν  και αλλες  .Αυτα μαλλον  εχουν στο νου τους οι γνωστοι γραφικοι ...

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 7
  • Confused 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...