haris@1978 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 καλημερα σας.... εχω μια ερωτηση να κανω (αν γνωριζει καποιος)... εχω ενα καρτοσυμβολαιο στην vodafone και μου εχει ληξει απο τις 2 μαιου και θελω να το διακοψω και να το ξανακανω καρτα! μου ειπανε απο την εταιρια οτι για να το γυρισω σε καρτα πρεπει να πληρωσω 20 ευρω τελη αποσυνδεσης και θα εκδοθουν και 2 τελευταιοι λογαριασμοι απο 55 ευρω ο καθενας χωρις εκπτωση!!!!! αν κανω φορητοτητα αριθμου τι μπορουν να μου κανουνε??? γιατι τα βλεπω υπερβολικα τα ποσα που μου λενε!!!!
haris@1978 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Ειναι λεει δυο λογαριασμοι οι τελευταιοι που πρεπει να πληρωσω επειδη δεν το διεκοψα ακριβως στις 2 μαιου... 1
geodrako Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 20 λεπτά πριν, haris@1978 είπε Ειναι λεει δυο λογαριασμοι οι τελευταιοι που πρεπει να πληρωσω επειδη δεν το διεκοψα ακριβως στις 2 μαιου... Δε μπορούν να σου κάνουν τίποτα νομικά. Το θεμα είναι αν θες να γυρίσεις πίσω κάποια στιγμή, ενδεχομένως να στα ζητήσουν. Ολα αυτά φυσικά αν την κάρτα σου την πας σε άλλη εταιρεία. Εντός Vodafone δε γλυτώνεις, ότι σου πουν θα το πληρωσεις..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα