zoranb Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Γίνεται δουλειά με τις κάρτες υγείας και με αυτά που υπόσχονται; π.χ. ξέρω μια περίπτωση κάρτας που με 70€ ετησίως καλύπτει όλα τα μέλη τετραμελούς οικογένειας για εξετάσεις στο δίκτυο γιατρών της. Αλήθεια; Ψέμματα; Τί μειονεκτήματα μπορεί να προκύψουν; Έχει κανείς καμιά τέτοια κάρτα;
tsioulak Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Πεταμενα λεφτα, αν θελεις ψαξου για κανονικη ιδιωτικη ασφαλιση υγειας, αλλα να ξερεις οτι εκει μιλαμε για 200+€ το μηνα (για 4μελη οικογενεια). 2
zoranb Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 29 λεπτά πριν, tsioulak είπε Πεταμενα λεφτα... Πες μου περισσότερα για να καταλάβω!
NikosKallithea Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Όλες οι κάρτες υγείας έχουν περιορισμένο όριο Σε εξετάσεις. Δηλαδή σου λένε το μήνα 30 ευρώ εξετάσεις, και σε συγκεκριμένα νοσοκομεία-εργαστήρια που είναι συμβεβλημένοι Από κει και πέρα πρέπει να διαβάσεις το συμβόλαιο σου. 1
insomnia888 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 πέρα από ένα ετήσιο τσεκαπ δεν νομίζω οτι προσφέρουν και τίποτα το ιδιαίτερο, η "έκπτωση μέχρι 60%" μπορεί να αφορά ένα τεστ ΠΑΠ όπου ο άνδρας δεν το χρειάζεται ή Μέτρηση Οστικής Μάζας που ένας 35αρης δεν έχει νόημα να κάνει. Εξαρτάται τί προτεραιότητες έχει η δική σου υγεία. Τί να κάνω για παράδειγμα ένα "δωρεάν οδοντιατρικό έλεγχο" και μου πει ο Οδοντίατρος οτι τα δόντια μου είναι σε άθλια κατάσταση και χρειάζονται 4ψηφια έξοδα για να διορθώσω το πρόβλημα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα