Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γίνεται δουλειά με τις κάρτες υγείας και με αυτά που υπόσχονται; π.χ. ξέρω μια περίπτωση κάρτας που με 70€ ετησίως καλύπτει όλα τα μέλη τετραμελούς οικογένειας για εξετάσεις στο δίκτυο γιατρών της. Αλήθεια; Ψέμματα; Τί μειονεκτήματα μπορεί να προκύψουν; Έχει κανείς καμιά τέτοια κάρτα;

Δημοσ.

Πεταμενα λεφτα, αν θελεις ψαξου για κανονικη ιδιωτικη ασφαλιση υγειας, αλλα να ξερεις οτι εκει μιλαμε για 200+€ το μηνα (για 4μελη οικογενεια).

• Like 2
Δημοσ.

Όλες οι κάρτες υγείας έχουν περιορισμένο όριο Σε εξετάσεις. Δηλαδή σου λένε το μήνα 30 ευρώ εξετάσεις, και σε συγκεκριμένα νοσοκομεία-εργαστήρια που είναι συμβεβλημένοι

Από κει και πέρα πρέπει να διαβάσεις το συμβόλαιο σου.

• Like 1
Δημοσ.

πέρα από ένα ετήσιο τσεκαπ δεν νομίζω οτι προσφέρουν και τίποτα το ιδιαίτερο, η "έκπτωση μέχρι 60%" μπορεί να αφορά ένα τεστ ΠΑΠ όπου ο άνδρας δεν το χρειάζεται ή Μέτρηση Οστικής Μάζας που ένας 35αρης δεν έχει νόημα να κάνει. Εξαρτάται τί προτεραιότητες έχει η δική σου υγεία. Τί να κάνω για παράδειγμα ένα "δωρεάν οδοντιατρικό έλεγχο" και μου πει ο Οδοντίατρος οτι τα δόντια μου είναι σε άθλια κατάσταση και χρειάζονται 4ψηφια έξοδα για να διορθώσω το πρόβλημα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...