Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, για προσθήκη σε ένα σύστημα με Ryzen 5 2400g και αντικατάσταση της ενσωματωμένης του επεξεργαστη αξίζει?

• Like 2
  • Απαντ. 160
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 minute ago, _wise_ said:

Καλημέρα, για προσθήκη σε ένα σύστημα με Ryzen 5 2400g και αντικατάσταση της ενσωματωμένης του επεξεργαστη αξίζει?

κωλο-αξίζει!

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Και στην δική μου αξίζει αλλά μας απαυτοωσε το πλαίσιο, βγάλτε την σε προσφορά μια εβδομάδα μετά να έχει πέσει και το μαρούλι ιμαρτον δλδ

• Sad 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν έχεις 570 περίμενε για καμιά προσφορά σε ισχυρότερη  Υπάρχει και η 1660ΤΙ τωρα .  H Sapphire RX 580 Nitro+ είναι χρονισμένη στα 1411 MHz η παλιά 480 στα 1306 /2000 Mhz 

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.

Εγω την τσιμπησα γιατι καιρος ηταν να αναβαθμισω την παλια μου 7850. Εχει ακομα μια στο καταστημα του Περιστεριου αν καποιος θελει να παραλαβει ο ιδιος.

Οσον αφορα τα παιχνιδια, επειδη δεν θελω να τα κρατησω αλλα να τα πουλησω υπαρχει καποια συγκεκριμενη διαδικασια που πρεπει να κανω?

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, _wise_ είπε

ναι ρε φίλε
η 580 είναι πολλαπλάσια καλύτερη από την ενσωματωμένη του 2400g δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ τους.... 

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, _wise_ είπε

Οπως ηδη σου προταθηκε, προχωρας χωρις δισταγμο..

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, jgeorgiou είπε

οριακή προσφορά , αυτή είναι η δίκαιη τιμή για 580/8GB αφού είναι 2-3 σκαλιά ποιο κάτω από την 1660ΤΙ

Ποσο επαιζε μια τετοια (του θεματος) απο αμαζον οταν πριν 2-3 μηνες ειχαμε βροχη θεματων και αγορων απο εκει;

Εντιτ προσθηκη: Τις βρηκα, 200-220-236€ κλπ. Νομιζω οι ιδιες ηταν. Οποτε οποιος περιμενε, κερδισε.

Επεξ/σία από matrixxx
  • Like 1
Δημοσ.

Ερχονται οι νεες  RX, και λογικο να πεφτουν οι τιμες. Αλλα εφοσον μιλαμε για το πλαισιο, δεν θα την επερνα απο εκει ακομα και 10 παιχνιδια δωρο να μου καναν. 

6 λεπτά πριν, vairass είπε

i5 2500k

Χαλαρα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...