fourth Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Καλημέρα, υπάρχει κανένα μαγαζί από Ελλάδα να το πουλάει οικονομικά; (πριν το παραγγείλω από ebay με την σχετική καθυστέρηση) Έχω έναν ΠΟΛΥ παλιό 2,5' δίσκο από laptop και θέλω να πάρω κάποια αρχεία. Εάν η απάντηση είναι εκτός κανονισμού του insοmnia (διαφήμιση) ας μου την στείλει κάποιος με πμ. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexandros_D Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) https://www.skroutz.gr/s/9302785/Powertech-USB-A-2-0-to-IDE-SATA-CAB-U049.html Επεξ/σία 16 Μαΐου 2019 από Alexandros_D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fourth Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, Alexandros_D είπε https://www.skroutz.gr/s/9302785/Powertech-USB-A-2-0-to-IDE-SATA-CAB-U049.html Ευχαριστώ! Μάλλον δεν διάβασες τα σχόλια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexandros_D Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, fourth είπε Ευχαριστώ! Μάλλον δεν διάβασες τα σχόλια! Σε τι αναφέρεσαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fourth Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Έκρηξη του τροφοδοτικού! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexandros_D Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 5 ώρες πριν, fourth είπε Έκρηξη του τροφοδοτικού! Δεν σε καταλαβαίνω! Αν εννοείς ποιότητα, ναι είναι μάπα, αλλά θα σου κάνει πολύ φθηνά την δουλειά σου μία δύο φορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fourth Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δεν με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο. Θα πάρω τελικά απο ebay. Ευχαριστώ για το χρόνο σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα