Dev1l Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Καλημέρα σε όλους, έχω ένα Samsung Galaxy Note 8 το οποίο μετα βίας βγάζει ολόκληρη ημέρα με την χρήση που του κάνω, επιπλέον είναι τεράστιο και βαρύ, όπως μιλούσα με έναν φίλο για να περιμένω τα νέα iPhones τον Σεπτέμβριο για να δω αν θα είναι μικρότερα τουλάχιστον σε μέγεθος, μου πρότεινε να μου δώσει το κινητό του σε πολύ χαμηλή τιμή, πρόκειται για το iPhone 8 64GB σε άριστη κατάσταση αλλά με προβληματίζει η μπαταρία, η υγεία της μπαταρίας είναι στο 82%, εκείνος κάνει ελάχιστη χρήση σχετικά και η μπαταρία πέφτει αρκετουτσικα. Τώρα έχω μερικές αποριες: 1. Πόσο κοστίζει η αντικατάσταση μπαταρίας από document, infoquest κ.τ.λ. για original part ? Αν παίζει ρόλο το κινητό έχει απόδειξη αγοράς και έχει αγοραστεί τον 01/2018. 2. Το κινητό από επιδόσεις πως τα πάει? 3. Εσείς τι χρήση κάνετε και πόσο σας κρατάει? Θα επανέλθω με περισσότερες ερωτήσεις και σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας! 😇
adi32 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Με τίποτα. Θα πάρεις πιο χάλια μπαταρία, οθόνη, σχεδίαση.
CheOnWeb Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 3 hours ago, Dev1l said: 1. Πόσο κοστίζει η αντικατάσταση μπαταρίας από document, infoquest κ.τ.λ. για original part ? Αν παίζει ρόλο το κινητό έχει απόδειξη αγοράς και έχει αγοραστεί τον 01/2018. 2. Το κινητό από επιδόσεις πως τα πάει? 3. Εσείς τι χρήση κάνετε και πόσο σας κρατάει? 1. 59€ 2. Σφαίρα 3. Δεν έχω 8άρι 😄
aces Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Αντικατασταση μπαταριας αλλαζεις στα 2 με 3 χρονια (συμφωνα με την apple) και ειναι αναλογα τη χρηση. Καποιοι εχουν μετα απο 2 χρονια υγεια μπαταριας 95% οποτε δεν χρειαζονται αμεσα αλλαγη. Αν εχεις υγεια απο 90% δεν χρειαζεται αμεσα. Απο επιδοσεις τα παει καλα αλλα ειναι και τη χρηση του κανει ο καθενας. Η υγεια της μπαταριας κατω απο 80% θελει αλλαγη οποτε συντομα θα πρεπει να την αλλαξεις αν τελικα το επιλεξεις. Το ποσο κραταει ειναι φλου ερωτηση (αναλογα τη χρηση για τον καθενα) αλλα μεσο ορο τη βγαζει τη μερα με νορμαλ χρηση. 59 € https://www.document.gr/service-battery-replacement Επεξ/σία 16 Μαΐου 2019 από aces
ktf Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 4 ώρες πριν, Dev1l είπε Καλημέρα σε όλους, έχω ένα Samsung Galaxy Note 8 το οποίο μετα βίας βγάζει ολόκληρη ημέρα με την χρήση που του κάνω, επιπλέον είναι τεράστιο και βαρύ, όπως μιλούσα με έναν φίλο για να περιμένω τα νέα iPhones τον Σεπτέμβριο για να δω αν θα είναι μικρότερα τουλάχιστον σε μέγεθος, μου πρότεινε να μου δώσει το κινητό του σε πολύ χαμηλή τιμή, πρόκειται για το iPhone 8 64GB σε άριστη κατάσταση αλλά με προβληματίζει η μπαταρία, η υγεία της μπαταρίας είναι στο 82%, εκείνος κάνει ελάχιστη χρήση σχετικά και η μπαταρία πέφτει αρκετουτσικα. Τώρα έχω μερικές αποριες: 1. Πόσο κοστίζει η αντικατάσταση μπαταρίας από document, infoquest κ.τ.λ. για original part ? Αν παίζει ρόλο το κινητό έχει απόδειξη αγοράς και έχει αγοραστεί τον 01/2018. 2. Το κινητό από επιδόσεις πως τα πάει? 3. Εσείς τι χρήση κάνετε και πόσο σας κρατάει? Θα επανέλθω με περισσότερες ερωτήσεις και σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας! 😇 Όλα είναι σχετικά. Πόσο το δίνει? Αν είναι κάτω από 300€ είναι όντως φθηνά (και ας θέλει αλλαγή μπαταρίας). Σε επιδόσεις δεν θα καταλάβεις διαφορά αλλά στην κάμερα θα πέσεις αρκετά. Σαν μέγεθος είναι πολύ βολικό.
Dev1l Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και σας ευχαριστώ όλους για τις απνατήσεις σας, επειδή αναφέρθηκε, με ενδιαφέρει ένα πρακτικό τηλέφωνο, μικρό σε μέγεθος, ελαφρύ, να είναι δυνατό σε multitasking, δεν το θέλω για να τραβάω καταπληκτικές φωτογραφίες σε pro mode, ταινίες δεν βλέπω, παιχνίδια δεν παίζω στο κινητό οπότε πιστεύω οτι είναι μια πολύ καλή λύση. Για 59 ευρώ μια χαρά είναι και θα προχωρίσω σε άμεση αλλαγή μόλις το πάρω στα χέρια μου, για το θέμα της τιμής είναι αρκετά χαμηλά, στα 200€. Πάμε λοιπόν στην χρήση: (όλη μέρα ανοιχτά τα: Δεδομένα, GPS, WiFi, BT συνδεδεμένο με το galaxy watch και full συγχρονισμός). Το πρωί σηκώνομαι και κλασικά τσεκάρω τον καιρό, το ημερολόγιο, ενημερώσεις από social (facebook pages, messenger, viber κ.τ.λ.) Το πρωί κατά παω στην δουλειά, οπότε το τηλέφωνο μένει στην αναμονή για περισσότερες από 3 ώρες, κατά την διάρκεια που δεν έχω κόσμο το μαγαζί μπαίνω λίγο Internet, τσεκάρω άρθρα και ενημερώσεις, κοιτάω τα email και ανάλογα προωθώ η απαντώ, θα τύχει και κανα δυο τρία τηλέφωνα, κανα SMS και τα κλασικά. Το μεσημέρι όταν σχολάω αν υπάρχει διάθεση και χρόνος βγαίνω έξω και μετά πίσω σπίτι οπότε η χρήση είναι σχεδόν μηδενική καθώς το μόνο που θα δω είναι αν έχω ειδοποιήσεις είτε αν χρειαστεί να απαντήσω σε email η τηλέφωνο. Το απόγευμα που δεν πολυ έχει δουλειά στο μαγαζί, μπαίνω στο internet, βλέπω κανα βιντεάκι χαλαρά στο youtube και οργανώνω το πρόγραμμα για την επόμενη ημέρα, το βράδυ φτάνοντας σπίτι, χαλαρώνω ακούω μουσική και το βάζω για φόρτιση μέχρι το επόμενο πρωί. Το ΣΚ το ξεσκίζω το τηλέφωνο, gps, χρήση email, τηλέφωνα, μουσική, μηνύματα και παει λέγοντας ανάλογα την μέρα, τραβάω κανα 2 φωτογραφίες κανα βιντεάκι και έτσι κλείνει και το ΣΚ. Γενικότερα όμως κοιτάω πλεον τι με βολεύει στο χέρι, στην μπαταρία και στην καθημερινότητα μου, το note το ευχαριστιέμαι κάθε μέρα, all around smartphone, σημειώσεις με το πενάκι και βοηθάει αρκετά με την οργάνωση, βίντεο που σου ρίχνει τα σαγώνια και πολλά άλλα, αλλά.... μεγάλο για την τσέπη ειδικά με την θήκη πας να κάτσεις και σε ζορίζει, η μπαταρία του είναι λίγο αδύναμη σε σημείο τώρα που είμαι σπίτι με 60% μπαταρία να το βάζω για φόρτιση, πρέπει να το κρατάς με δυο χέρια και δεν μπορείς μόνο με τον αντίχειρα σε σημείο που είναι λίγο σπαστικό έως δύσχρηστο ορισμένες φορές, σε λειτουργία performance τρώει κάτι ψιλοσκαλώματα και κάτι καθυστερίσεις χωρίς λόγο, σε κάθε update κανω επαναφορά (δουλεύω αρκετά το clouding οπότε δεν έχω θέμα με τα δεδομένα μου) για να μην προλάβει κάποιος να πει οτι το έχω αφήσει στην τύχη του και αρκετά ακόμα που δεν προλαβαίνω να γράψω τώρα. Κλείνοντας να πω οτι το Note 8 θα το έχω πλεον για δεύτερο κιντητό, δεν θα μείνει στην άκρη για κανέναν λόγο ούτε χρόνο δεν έχει κλείσει ακόμα, το οτι παίρνω το iphone σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει πως σταματάω να δουλεύω το note, απλά δεν θέλω να το έχω μέσα στην τσέπη σαν βασικό. Επεξ/σία 16 Μαΐου 2019 από Dev1l
bahamut_zero Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Αν δεν σε καλυπτει σε αυτονομια το note δεν θα σε καλυψει ουτε το iphone. Αν χρησιμοποιεις smart features του ρολογιου σου, τα ξεχνας με το ios. multitasking δεν ξερω πως το εχεις ατο μυαλο σου, αλλα σαν το note δεν θα ναι. κατα τα αλλα μαζι σου και εγω iphone εχω απο το 4 και μετα, δεν υπαρχει γυρισμος σε android αλλα αυτα ειναι γουστα.
kormos Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Στις 16/5/2019 στις 7:33 ΜΜ, bahamut_zero είπε Αν δεν σε καλυπτει σε αυτονομια το note δεν θα σε καλυψει ουτε το iphone. Αν χρησιμοποιεις smart features του ρολογιου σου, τα ξεχνας με το ios. multitasking δεν ξερω πως το εχεις ατο μυαλο σου, αλλα σαν το note δεν θα ναι. κατα τα αλλα μαζι σου και εγω iphone εχω απο το 4 και μετα, δεν υπαρχει γυρισμος σε android αλλα αυτα ειναι γουστα. Τι εννοείς για τα smart features του ρολογιού;
bahamut_zero Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, kormos είπε Τι εννοείς για τα smart features του ρολογιού; Πχ reply σε μηνυμα
kormos Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 11 ώρες πριν, bahamut_zero είπε Πχ reply σε μηνυμα Αυτό δηλαδή με Android γίνεται ενώ με iOS όχι; Γιατί όπως το αναφέρεις αυτό φαίνεται...
bahamut_zero Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 13 ώρες πριν, kormos είπε Αυτό δηλαδή με Android γίνεται ενώ με iOS όχι; Γιατί όπως το αναφέρεις αυτό φαίνεται... ναι
kormos Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, bahamut_zero είπε ναι Μου κάνει εντύπωση αυτό που λες το κατά πόσο ισχύει, έχω iPhone 7 και Samsung S9 με Smartwatch και δεν έχω βρει να συμβαίνει αυτό που αναφέρεις πάντως, αν θες δώσε κάποια ποιό βάσιμη απάντηση (με τι ρολόι αναφέρεσαι και ποιά συσκευή που μπορεί να κάνει αυτό που λες) Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα