Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Καλησπέρα, αντιμετωπίζω θέμα με το mac μου. Κρασάρει κάθε φορά που πληκτρολογώ με ταχύτητα στην αναζήτηση, για να επισκεφθώ κάποια σελίδα. Μου εμφανίζει τον κλασσικο χρωματιστό κυκλο. Ξερετε μηπως τι ευθύνεται?
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 52 λεπτά πριν, antonisam είπε Καλησπέρα, αντιμετωπίζω θέμα με το mac μου. Κρασάρει κάθε φορά που πληκτρολογώ με ταχύτητα στην αναζήτηση, για να επισκεφθώ κάποια σελίδα. Μου εμφανίζει τον κλασσικο χρωματιστό κυκλο. Ξερετε μηπως τι ευθύνεται? Να μυρίσουμε τα νύχια μας; Δεν αναφέρεις τι mac έχεις. Πόση ram έχει. Έχει SSD ή HDD? Τι έκδοση λειτουργικού τρέχει...κλπ κλπ
CheOnWeb Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 11 hours ago, antonisam said: Καλησπέρα, αντιμετωπίζω θέμα με το mac μου. Κρασάρει κάθε φορά που πληκτρολογώ με ταχύτητα στην αναζήτηση, για να επισκεφθώ κάποια σελίδα. Μου εμφανίζει τον κλασσικο χρωματιστό κυκλο. Ξερετε μηπως τι ευθύνεται? Επίσης πες μας... Με ποιον Internet Browser? Έχεις δοκιμάσει με άλλον;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα