jkoukos Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Μα αν είσαι συνδεδεμένος με το Asus, θα μπορείς να έχεις πρόσβαση στο Huawei για να βλέπεις ότι θέλεις σε αυτό. Καταρχήν έχει ρυθμίσει το Asus ως router και έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο;
Antonisk2003 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 οκ οκ το έφτιαξα! Βλέπει κανονικά internet το asus. Το pc αυτή τη στιγμή το έχω στο asus και έχω κανονικά πρόσβαση και στο internet αλλά και στα interfaces και των 2 ρούτερ. Ερώτηση: Για κάποιο λόγο το asus έχει απενεργοποιήσει το wifi! Είναι λογικό? Δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω....
jkoukos Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δεν γνωρίζω. Πρέπει να κοιτάξεις τις ρυθμίσεις του.
Antonisk2003 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Τις έχω κοιτάξει είναι όλες οκ! Όπως ήταν ρυθμισμένες από πριν που το λειτουργούσα! Αλλά από λαμπάκια τίποτα! Να έχει κολλήσει απλά? Ή να θέλει κάποια έξτρα ρύθμιση?
Antonisk2003 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Οκ όλα καλά! jkoukos σε υπέρ ευχαριστώ για τη βοήθεια σου! Ανέβασα και μια φωτό με τις ρυθμίσεις να ρίξεις μια ματιά αλλά και για να δει και όποιος άλλος ενδιαφέρεται!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα