mrvaggos Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Καλησπέρα στην κοινότητα. Θέλω να αλλάξω τον hdd του λάπτοπ( Dell inspiron 3000series) και να τον αντικαταστήσω με έναν ssd. Πιο συγκεκριμένα λέω για τον samsung 860 evo 500gb. Η απορία μου είναι ως προς το μέγεθος. Θα χωρέσει στο λάπτοπ? Πρέπει να δω πρώτα ο hdd τι μέγεθος εχει και να παραγγείλω ανάλογα ή οι ssd είναι όλοι ίδιου μεγέθους. Ευχαριστώ και συγνώμη αν κάνω χαζη ερώτηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christosx13 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 3 λεπτά πριν, mrvaggos είπε Καλησπέρα στην κοινότητα. Θέλω να αλλάξω τον hdd του λάπτοπ( Dell inspiron 3000series) και να τον αντικαταστήσω με έναν ssd. Πιο συγκεκριμένα λέω για τον samsung 860 evo 500gb. Η απορία μου είναι ως προς το μέγεθος. Θα χωρέσει στο λάπτοπ? Πρέπει να δω πρώτα ο hdd τι μέγεθος εχει και να παραγγείλω ανάλογα ή οι ssd είναι όλοι ίδιου μεγέθους. Ευχαριστώ και συγνώμη αν κάνω χαζη ερώτηση. ιδιος ειναι απλα θα παρεις τον απλο σατα3 οχι τους μ2 κλπ που ειναι λεπτοι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 8 λεπτά πριν, mrvaggos είπε Καλησπέρα στην κοινότητα. Θέλω να αλλάξω τον hdd του λάπτοπ( Dell inspiron 3000series) και να τον αντικαταστήσω με έναν ssd. Πιο συγκεκριμένα λέω για τον samsung 860 evo 500gb. Η απορία μου είναι ως προς το μέγεθος. Θα χωρέσει στο λάπτοπ? Πρέπει να δω πρώτα ο hdd τι μέγεθος εχει και να παραγγείλω ανάλογα ή οι ssd είναι όλοι ίδιου μεγέθους. Ευχαριστώ και συγνώμη αν κάνω χαζη ερώτηση. Μια χαρά μπαίνει, ίδιες διαστάσεις είναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrvaggos Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Ωραία. Σας ευχαριστώ και τους 2 για τις απαντήσεις! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, mrvaggos είπε Ωραία. Σας ευχαριστώ και τους 2 για τις απαντήσεις! Ισχύει οτι σου είπαν οι προηγούμενοι. Θα κάνεις κλωνοποίηση του λειτουργικού συστήματος κ.λ.π ή εκ νέου καθαρή εγκατάσταση λειτουργικού-οδηγών-προγραμμάτων. Θα σου πρότεινα το δεύτερο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrvaggos Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 16 ώρες πριν, meletis_m είπε Ισχύει οτι σου είπαν οι προηγούμενοι. Θα κάνεις κλωνοποίηση του λειτουργικού συστήματος κ.λ.π ή εκ νέου καθαρή εγκατάσταση λειτουργικού-οδηγών-προγραμμάτων. Θα σου πρότεινα το δεύτερο. Ναι το δεύτερο θα κάνω καλύτερα. 👍 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, mrvaggos είπε Ναι το δεύτερο θα κάνω καλύτερα. 👍 Αφού θα κάνεις όλη τη φασαρία να τοποθετήσεις το Ssd , εάν γνωρίζεις να αλλάξεις και πάστα στόν επεξεργαστη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Αφου θα κανεις την φασαρια να τοποθετησεις τον ssd , και αλλαξεις και παστα ετσι γιατι μπορεις μιας και ο επεξεργαστης ως γνωστον ειναι διπλα στους δισκους γιατι κανουν καλη παρεα , αλλαξε και πυκνωτες , λαδια , μπουζι και ιμαντα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrvaggos Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 8 ώρες πριν, meletis_m είπε Αφού θα κάνεις όλη τη φασαρία να τοποθετήσεις το Ssd , εάν γνωρίζεις να αλλάξεις και πάστα στόν επεξεργαστη. Δεν το έχω σκοπό, δεν το γνωρίζω κιόλας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα