Προς το περιεχόμενο

Νέες κρίσιμης σημασίας ευπάθειες στους επεξεργαστές της Intel

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ωχ...ο Τάκης Τσου, που λιώνει Overwatch με το σώβρακο, ενώ στέλνει μηνύματα στο Viber από το κλεψιμαίικο wifi, θα πρέπει να αλλάξει κοσμοθεωρία τώρα. Ναι, σίγουρα AMD - παίζεις με αυτά τα πράγματα; 😋

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 16/5/2019 στις 1:13 ΠΜ, vadou είπε

Καλά μην είσαι τόσο σίγουρος. Χτες πήρα intel-microcode update σε linux. Υποθέτω ότι ήταν γι'αυτό, οπότε φαντάζομαι αντίστοιχα updates έχουν περαστεί και στα υπόλοιπα λειτουργικά.

οχι .

στη microsoft ειναι στα στοκαρισματα για το νεο windows update.

Στις 15/5/2019 στις 11:27 ΜΜ, val1990 είπε

η κατρακυλα συνεχιζεται

τα fps στο θεο ποια ειναι τα 5 -10 fps στη καλυτερη σε σχεση με τους αντιστοιχους ryzen?

για κινητα Καλός είσαι εσυ εγώ που το έχω αγοράσει και τα έχω δοκιμάσει δίπλα δίπλα δεν είναι 10 φπς Και στο κάτω-κάτω όταν φτάσεις στην κορυφή πληρώνεις πάρα πολλά λεφτά για 2-3 φπς Οπότε τα 10 είναι πάρα πολλά στον κόσμο αυτόν

"Μόνο κάποιοι επιλεγμένοι επεξεργαστές 8ης και 9ης γενιάς Intel Core καθώς και οι 2ης γενιάς Intel Xeon Scalable έχουν προστασία στο hardware ενάντια σε τέτοιου είδους επιθέσεις"

Δηλαδή "τυχαία" μερικοί "τυχαίοι" επεξεργαστές εχουν προστασία ?   Μα είμαστε τόσο πολυ για δούλεμα ?

Στις 15/5/2019 στις 10:30 ΜΜ, Retromaniac είπε

Δεν μπορείτε να φανταστείτε σε τι low level σημείο είναι αυτά τα bug και πόσο δύσκολο ήταν να βρεθούν. Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που είναι πραγματικά τόσο εξαιρετικά ευφυείς.  Εμένα, από τις ειδήσεις αυτές, μου μένει πραγματικά ο θαυμασμός για το πώς μπόρεσαν και τα βρήκαν. Για τα ίδια τα bug, πραγματικά χεστ....

Ενω τους άλλους που ήξεραν την ευπάθεια και είχαν ήδη βάλει προστασία  μια δεκαετία πριν (σε ορισμένα μόνο μοντέλα...) δεν τους θαυμάζεις ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...