Προς το περιεχόμενο

Νέες κρίσιμης σημασίας ευπάθειες στους επεξεργαστές της Intel

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
53 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Δεν μπορείτε να φανταστεί σε τι low level σημείο είναι αυτά τα bug και πόσο δύσκολο ήταν να βρεθούν. Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που είναι πραγματικά τόσο εξαιρετικά ευφυείς.  Εμένα, από τις ειδήσεις αυτές, μου μένει πραγματικά ο θαυμασμός για το πώς μπόρεσαν και τα βρήκαν. Για τα ίδια τα bug, πραγματικά χεστ....

Εγω σκεφτομαι αλλο πραγμα.
Αν αυτοι οι ερευνητες πληρωνονται και πόσο;;;
Αν βρεις κατι ο Ρετρομανιακ σε εχει ηρωα, αν δεν βρεις δεν εγινε και κατι.

Θελω να γινω ερευνητης!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

56 λεπτά πριν, poulaki1976 είπε

Ποιός ασχολείται με ιντελα πλέον

Χι χι χι.🤪

οποιος θελει fps στο θεο κ οχι στο πατο

• Like 2
  • Thanks 3
  • Sad 4

η κατρακυλα συνεχιζεται

1 λεπτό πριν, lawlezz είπε

τα fps στο θεο ποια ειναι τα 5 -10 fps στη καλυτερη σε σχεση με τους αντιστοιχους ryzen?

• Like 6
  • Thanks 1
  • Confused 1
  • Sad 1

7 minutes ago, lawlezz said:

Αν εσυ βρισκεις λογικες +150% τιμες απο τους αντιστοιχους Ryzen για 10fps σε 1080p, τοτε μπραβο. Ολοι οι υπολοιποι που μπορουμε να δωσουμε αυτα τα 200€ σε καρτα και να παρουμε +50fps, λεμε οτι μαλλον λες χαζομαρες.

• Like 19
  • Thanks 4

Και κλασσικά έγιναν Patch πριν καν βγει κάποια ανακοίνωση. Όχι ότι είναι κακό δηλαδή να γνωρίζουμε για κενά ασφαλείας στο σύστημα μας.

Δεν είμαι ειδικός στο περί hacking αλλά εμένα μου φαίνεται ότι απλώς του φορτώνει κώδικα σε μορφή asci και κάνει μια απλή εκτύπωση. Αν κάποιος γνωρίζει περισσότερα ας με διορθωσει. 

13 λεπτά πριν, Xxred_swordxX είπε

Και κλασσικά έγιναν Patch πριν καν βγει κάποια ανακοίνωση. Όχι ότι είναι κακό δηλαδή να γνωρίζουμε για κενά ασφαλείας στο σύστημα μας.

Τιποτα δεν εγινε patch ακομα. Περιμενουμε νεα microcodes updates απο τις εταιριες μητρικων και patch απο MS.

• Like 1

59 λεπτά πριν, Talepwros είπε

Εγω σκεφτομαι αλλο πραγμα.
Αν αυτοι οι ερευνητες πληρωνονται και πόσο;;;
Αν βρεις κατι ο Ρετρομανιακ σε εχει ηρωα, αν δεν βρεις δεν εγινε και κατι.

Θελω να γινω ερευνητης!!!!

Δεν σε κατάλαβα...

Καλο το copy paste αλλα να κανουμε και λιγη ερευνα πρωτα. Ολλανδικο πανεπιστημιο ανακαλυψε τα κενα ασφαλειας ( εξαιτιας των οποιων μια απλη ιστοσελιδα θα μπορουσε να ναι αιτια να σου παρουν κωδικους και στοιχεια λογαριασμων) και η Intel προσπαθησε να τους λαδωσει για να υποβαθμιστει η σημασια τους. 

Επισης το συγκεκριμενο προβλημα αφορα ολους τους επεξεργαστες intel που εχουν hyperthreading, ακομη και τους τελευταιας γενιας και μια απο τις προτεινομενες λυσεις ειναι η απενεργοποιηση του. Θα βγαλει κανενα update η microsoft που θα κανει τον core i7 να τρεχει σαν core i5 και θα τρεχουν πολλοι. 

• Like 5
  • Thanks 1

1 ώρα πριν, Arkin είπε

Τιποτα δεν εγινε patch ακομα. Περιμενουμε νεα microcodes updates απο τις εταιριες μητρικων και patch απο MS.

Καλά μην είσαι τόσο σίγουρος. Χτες πήρα intel-microcode update σε linux. Υποθέτω ότι ήταν γι'αυτό, οπότε φαντάζομαι αντίστοιχα updates έχουν περαστεί και στα υπόλοιπα λειτουργικά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...