Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά, θα είμαι γρήγορος και δεν θα σας κουράσω με φόρμες κτλ, έχω έρθει έτοιμος :P

Θέλω να κάνω, με σειρά προτεραιότητας, τις εξής δουλειές στο PC : browsing, Office, Youtube / Netflix, gaming. Θα ήθελα ιδανικά να έχει μια (λογική) διάρκεια ζωής, και γιατί όχι αν κι εφ'όσον θελήσω, σε κάποια φάση να πάρω και μια GPU για gaming, χαλαρά πράγματα, 1080p πάντα.

Θα αλλάζατε το οτιδήποτε σε αυτά; Οι κύριοι ενδοιασμοί μου είναι οι μνήμες (μέχρι 3200 λέει διαβάζει η mobo, το θέμα μου είναι να μη παιδευτώ και καταλήξω να παίζω σε 2133 και χρειαστεί κουνγκ φου για να το ισιώσω), το κουτί (δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλή η αεραγωγιμότητά του και αν/ή θα χρειαστεί άλλα fans, αυτό είναι το λιγότερο βέβαια) και το τροφοδοτικό (ένα Thermaltake RGB 500W που προτείνετε συνήθως σε τέτοιας κατηγορίας builds είναι αξιόπιστο / καλό?).

501800827_Screenshot2019-05-15at21_29_38.png.cb584dd0f6737325426c01b45dabd016.png75047183_Screenshot2019-05-15at21_29_14.png.e8c5e60c422040da660e096fea35af46.png

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας! 

Επεξ/σία από Κώστας1
Δημοσ.

Το κουτί είναι οκ. Μητρική προτίμησε κάποια MSI όπως η Β450 Α-pro ή την Αsrock B450M pro4. Μπορείς να γλυτώσεις λίγα λεφτά και αν πας στον crucial mx500 ssd ή και σε φθηνότερη ram, εκτός και αν θες rgb.

• Thanks 1
Δημοσ.

@tanasen01 Λογικά τις RAM θα τις κρατήσω ακριβώς για το RGB που ανέφερες, αν δεν τελευταία στιγμή θα βάλω κάποια φθηνότερη, στα 3200 που κοιτάω καλά είμαι υποθέτω...σε μητρική η αντίστοιχη της Β450 Α-Pro σε uatx για να την χωρέσει και το κουτί είναι η Β450Μ Mortar, αν είδα καλά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το συγκεκριμένο τροφοδοτικό μου έβγαλε πρόβλημα στον ανεμιστήρα και το έστειλα για αλλαγή 

Το κουτί αν και φαίνεται διάτρητο για αέρα πιστεύω τουλάχιστον ένα φαν ακόμα μπροστά - αν όχι δύο με την gpu - θα το χρειαστείς 

ssd στα ίδια λεφτα υπάρχει ο nvme mp510  αν θες να του ρίξεις μια ματιά. 

Επεξ/σία από Rhamnusia
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Κώστας1 είπε

@Rhamnusia σε ευχαριστώ πολύ! Για το Seasonic λες ε; Θα ρίξω μια ματιά και στο Τhermaltake που ανέφερα στο αρχικό ποστ αν είναι, απλά δεν είναι modular.

Ναι, αυτό που έχω στην υπογραφή

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...