voltmod Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Η HP τον Ιούνιο πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα νέο notebook που απευθύνεται σε gamers και διαθέτει δύο οθόνες. Η δευτερεύουσα οθόνη 6 ιντσών και ανάλυσης 1080p βρίσκεται πάνω από το πληκτρολόγιο και χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με ένα χαρακτηριστικό real-time mirroring για να απεικονίζει –και μεγεθύνοντας παράλληλα- μέρος της κεντρικής οθόνης καθώς παίζετε παιχνίδια. Η οθόνη επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη συνομιλία με φίλους στο Discord, για την παρακολούθηση βίντεο από το YouTube ή για την απεικόνιση των πόρων του επεξεργαστή ή της κάρτας γραφικών κ.ά. Η οθόνη μοιάζει με μία μεγαλύτερη έκδοση του «Touch Bar» της Apple και ως εκ τούτου μπορείτε να ελέγχετε σχεδόν οποιαδήποτε εφαρμογή από αυτή. Πολλοί gamers χρησιμοποιούν δύο οθόνες στους υπολογιστές τους, για να είναι σε θέση να βλέπουν streams στο Twitch ενώ παράλληλα παίζουν ή για να παρακολουθούν tutorials και walkthroughs στο YouTube, και αυτό είναι κάτι που μπορεί να γίνει με τις δύο οθόνες του Omen X 2S. Η βασική οθόνη του HP Omen X 2S έχει διαγώνιο 15 ιντσών και υποστηρίζει ανάλυση 1080p επιδεικνύοντας refresh rate 144Hz, ωστόσο η γνωστή κατασκευάστρια δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να επιλέξει μίας ίδιας ανάλυσης οθόνη με refresh rate 240Hz ή μία οθόνη 4K HDR. Ο νέος φορητός υπολογιστής της HP μπορεί να εξοπλιστεί με 9ης γενιάς επεξεργαστές Intel Core, ακόμα και με τον οκταπύρηνο Intel Core i9 (για την ψύξη του επεξεργαστή, η εταιρεία χρησιμοποίησε μία ειδική λύση θερμοαγώγιμης πάστας τύπου «liquid metal» ώστε το «throttling» στον επεξεργαστή να περιορίζεται) και σε συνδυασμό με μνήμη έως και 32GB καθώς και με επεξεργαστή γραφικών τύπου Nvidia GeForce RTX 2080 Max-Q. Το νέο gaming notebook της HP είναι αρκετά λεπτό (22mm) και διαθέτει μεταλλικό σασί και θα στοιχίζει $2099,99 όταν κυκλοφορήσει τον Ιούνιο στις ΗΠΑ. The Verge Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
panagi0tisgr Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Έχουνε ξεφύγει τα σχέδια των gaming laptop, με κάποια πολύ ενδιαφέρον. Κρίμα που οι τιμές είναι ακόμα στα ύψη !
farasi Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 με το ιντερνετ μου άμα βλέπω στριμ και παίζω θα έχω 1000000ping 2 2
infamousjohn Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Χρόνια τώρα το ίδιο setup, με κινητό και λαπτοπ. Oh wait... Αυτό κάνει το ίδιο ακριβώς, μόνο που τρώει πόρους από τα γραφικά και could, θέλει παραπάνω ρεύμα και κοστίζει όσο δύο κινητά και ένα laptop; hmmm 1 1
forgotten Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) εχουν στερεψει οι ιδεες , αντι να κοιταξουν να διορθωσουν τα thermal throttle ριχνουν ανοησιες για να πασαρουν προιοντα.. gl703gm εχει εναμιση μηνα πολυς θορυβος με το ξεκινημα του επειδη το εκαναν λεπτοτερο και δνε διορθωσαν ανεμιστηρες κλπ οπως επρεπε με τον 8750h Επεξ/σία 15 Μαΐου 2019 από forgotten 1
Jophiel Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Οτι κάποιος heavy gamer θα πάρει λάπτοπ και θα τον ενδιαφέρει και η διπλή οθόνη απο πανω... 1
nero62 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Απίστευτο μηχάνημα και τιμή στην κυριολεξία ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ. Με rtx2080 τέτοια οθόνη τέτοια καινοτομία και τέτοια τεχνικά χαρακτηριστικά αν δεν μου έλεγαν κόστος θα μου ερχόταν στο μυαλό το 5χίλιαρο... πολύ καλό για αληθινό αν ισχύει αυτή η τιμή! edit: πάνω στον ενθουσιασμό μου βιάστηκα και δεν το διάβασα προσεκτικά. Θα έχει ΩΣ core i9, ΩΣ 32Gb και ΩΣ rtz2080 και διαφορετικές εκδόσεις οθονών. Οπότε τα 2000 πάνε μάλλον σε κάποιο με 8/16gb με i5 απλή οθόνη και rtx2060 να υποθέσω,.., μα είπα και εγώ... το μεγάλο το κόβω όπως είπα κάνα 5χίλιαρο? Επεξ/σία 15 Μαΐου 2019 από nero62 1
Embracer Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 5 λεπτά πριν, nero62 είπε Απίστευτο μηχάνημα και τιμή στην κυριολεξία ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ. Με rtx2080 τέτοια οθόνη τέτοια καινοτομία και τέτοια τεχνικά χαρακτηριστικά αν δεν μου έλεγαν κόστος θα μου ερχόταν στο μυαλό το 5χίλιαρο... πολύ καλό για αληθινό αν ισχύει αυτή η τιμή! Μην ψαρώνεις. Μπορεί να ακούς 2080 αλλά στις φορητές συσκευές δεν είναι ίδιας απόδοσης με αυτές των desktop.
dodikis77 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Νομίζω φίλε ότι αυτό ίσχυε μέχρι και την σειρά 9xx των NVidia. Στις σειρές 10xx και 20xx η απόδοση σε mobile και desktop είναι ίδια.
spectaculator Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Στέρεο λέμε! Από το ένα παίζει Τσιτσάνη και το άλλο Μαρινέλλα... (ξέφυγαν τελείως).
Mourloz Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 14 ώρες πριν, dodikis77 είπε Νομίζω φίλε ότι αυτό ίσχυε μέχρι και την σειρά 9xx των NVidia. Στις σειρές 10xx και 20xx η απόδοση σε mobile και desktop είναι ίδια. Δυστυχώς, είναι ακόμα κατώτερη. https://gpu.userbenchmark.com/Compare/Nvidia-GTX-980M-vs-Nvidia-GTX-980/m15596vs2576 https://gpu.userbenchmark.com/Compare/Nvidia-GTX-1080-vs-Nvidia-GTX-1080-Mobile/3603vsm165564 https://gpu.userbenchmark.com/Compare/Nvidia-RTX-2080-Mobile-Max-Q-vs-Nvidia-RTX-2080/m704710vs4026 Κάπως πήγε να κλείσει η ψαλίδα με την 10ΧΧ αλλά τα μεγάλα chips έχουν και μεγάλες ανάγκες ψύξης. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα