Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 minutes ago, fylatos said:

Ναι επιβεβαίωσα απλά αυτά που έγραψες.

αα οκ. Τρομερό μοτέρ πάντως για τότε. Ξύριζε απο τις 3.000rpm έως τις 6.800 περίπου. Υποθέτω το 2.0 ακόμα καλύτερα.

Οδηγικά βέβαια,Alfa Romeo. Απλά απόλαυση!

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Κάθε φορά που θα μπαίνεις  θα νομίζεις ότι είναι πρώτη φορά, αμάξι που δεν θα το βαρεθείς ποτέ και θα κάθεσαι να το χαζεύεις ακόμα και ο ίδιος όσα χρόνια και αν περάσουν. 147  2002 μοντέλο έχω κοντεύω τα 300.000 χιλιόμετρα και νομίζω πως ακόμα είμαι στο στρώσιμο. Ο jts κινεί με αξιοπρέπεια αυτό το φανταστικό σασί που αν  χειριστείς σωστά το στροφόμετρο το τούρμπο δεν θα σου λείψει. 

Στα αρνητικά οικονομία καυσίμου και alfa romeo είναι παράλληλες έννοιες, σε μεικτό κύκλο είμαι γύρω στο 10 με 11  σε ταξίδι με νορμάλ ταχύτητα χωρίς πολλά ανοίγματα στο 7.5 αλλά με 1.6 120 άλογα σε σέρβις τα βασικά,  μπουζί κάθε 90.000 χιλιόμετρα, ιμάντα κάθε 50 σε κάθε δεύτερη αλλαγή αντλία νερόυ προληπτικά. Σε αυτά τα χιλιόμετρα έχω αλλάξει 2 φορές δίσκο πλατό, 350ε. Πονάει πολύ στα μπροστινά πάνω  ψαλίδια που ενώ δεν έχουν τζόγο της μέρες με κρύο και υγρασία ακούγονται αρκετά.  Δεν έχουν διαφορές τα δύο αυτοκίνητα οπότε μπορείς να ρωτήσεις και όσους έχουν 147. Υπάρχουν μαγαζιά με γνήσια ανταλλακτικά και σε καλές τιμές, ένα καλό χέρι να βρεις για τα  service και είσαι έτοιμος 

Δημοσ.

Είχα φίλο που είχε πάρει την δυλιτρη gt σε κόκκινο χρώμα .Την είχε αγοράσει καινούργια, είχε λεφτά ή οικογένεια του και αυτός. 

Την είχα οδηγήσει από Πειραιά, βγήκα προς κάλαμο, έκανα και τα στροφυλικια και γύρισα πίσω. Ήταν μεγάλη απόλαυση το αυτοκίνητο και από τις λίγες φορές που έχω ζηλέψει κάτι ξένο. Δεν είναι τυχαίο που κολλάνε κάποιοι με την Alfa, τρομερές αναρτήσεις και κράτημα το αυτοκίνητο. 

Αν είσαι από rx8 θα σου φανεί σίγουρα οικονομικό, έτσι και αλλιώς δεν έχει καμιά τραγική κατανάλωση, λίγο παραπάνω από 1600αρη μοτέρ. 

Παρτην, μην μείνεις με απωθημένα τώρα που μπορείς. Εγώ αυτό έκανα πιο νέος με τις μοτοσικλέτες και τώρα έχω κατασταλάξει. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...