fylatos Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Αξίζει να αγοράσει κανείς κάποιο καλοδιατηρημένο δείγμα του παραπάνω; Το σκέφτομαι γιατί έχω βρει κάτι καλό: Θετικά: εμφάνιση και.... Εμφάνιση! Καλή οδηγική συμπεριφορά Πλήρες σε επίπεδο ευκολιών Αρνητικά: κατανάλωση Παθητική ασφάλεια Βγάζει ζημιές?!? Πολλά ερωτηματικά στο παραπάνω. Μετά από αναζήτηση έχω ακούσει από ιστορίες φρίκης μέχρι νορμάλ συντήρηση χωρίς βλάβες. Τι γνώμη έχετε; 75-3-3223.webp
adi32 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Κόκκινο ή μαύρο να πάρεις. Δες στο alfisti. Gr Υπέρ εμφάνιση, κρατήματα Κατά κατανάλωση, τέλη Από βλάβες δεν είχα το λίγο διάστημα που το είχα Όσοι το έβλεπαν καλογυαλισμένο έμεναν με το στόμα ανοικτό 1
NikosKallithea Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δεν ξερω τα οικονομικά σου αλλα και πολυ καλά να ειναι, αν θέλεις την προσωπική μου αποψη στήριγμα στα οικονομικά της εκάστοτε ελληνικής κυβέρνησης και των ασφαλειών εγω δεν θα γινόμουν ποτε και ας μου τα έδιναν και τζάμπα αυτό το αλφα 1
papoys1 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Ότι είναι ένα όμορφο αυτοκίνητο δεν υπάρχει συζήτηση. Δεν γνωρίζω τι παίζει από ζημιές αλλά ένα μεταχειρισμένο GT 2,0 όσο καλοδιατηρημένο και να είναι όλο και θα ζητάει.Από την άλλη και ζημιές να μη βγάλει είναι ένα πολυέξοδο αυτοκίνητο έτσι κι αλλιώς σε καύσιμο ασφάλεια εφορία τεκμήριο κ.λ.π. Γενικά αυτά είναι αυτοκίνητα για λάτρεις της συγκεκριμένης μάρκας.Άλλος δεν πάει ξεκάρφωτα να πάρει alfa romeo.Αν είσαι ένας από αυτούς και δεν είσαι γενικά στριμωγμένος οικονομικά πάρτο να κάνεις το κέφι σου. Αν όμως δεν είσαι λάτρης της μάρκας και απλά σου αρέσει τότε μην το πάρεις και πήγαινε σε κάτι σίγουρο.☺️ Επεξ/σία 15 Μαΐου 2019 από papoys1
fylatos Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 3 λεπτά πριν, adi32 είπε Κόκκινο ή μαύρο να πάρεις. Δες στο alfisti. Gr Υπέρ εμφάνιση, κρατήματα Κατά κατανάλωση, τέλη Από βλάβες δεν είχα το λίγο διάστημα που το είχα Όσοι το έβλεπαν καλογυαλισμένο έμεναν με το στόμα ανοικτό Σε ευχαριστώ για την απάντηση, έχω βρει μια σε εξαιρετική κατάσταση φροντισμένη ασημί με το κόκκινο δερμάτινο σαλόνι. Γενικά ξέρεις αν έχει θέματα αξιοπιστίας; Μόλις τώρα, papoys1 είπε Ότι είναι ένα όμορφο αυτοκίνητο δεν υπάρχει συζήτηση. Δεν γνωρίζω τι παίζει από ζημιές αλλά ένα μεταχειρισμένο GT 2,0 όσο καλοδιατηρημένο και να είναι όλο και θα ζητάει.Από την άλλη και ζημιές να μη βγάλει είναι ένα πολυέξοδο αυτοκίνητο έτσι κι αλλιώς σε καύσιμο ασφάλεια εφορία τεκμήριο κ.λ.π. Γενικά αυτά είναι αυτοκίνητα για λάτρεις της συγκεκριμένης μάρκας.Άλλος δεν πάει ξεκάρφωτα να πάρει alfa romeo.Αν είσαι ένα από αυτούς και δεν είσαι γενικά στριμωγμένος οικονομικά πάρτο να κάνεις το κέφι σου. Αν όμως δεν είσαι λάτρης της μάρκας και απλά σου αρέσει τότε μην το πάρεις και πήγαινε σε κάτι σίγουρο.☺️ Λάτρης της μάρκας δεν είμαι υπό την έννοια ότι δεν είχα ποτέ. Οικονομικά σε πάγια έξοδα και κατανάλωση δε με ενδιαφέρει (εδώ έπαιζε μπάλα rx8, που ναι μεν έχει χαμηλά τέλη αλλά κατά τα άλλα...) Απλά είναι ένα από τα 5-6 αυτοκίνητα που πάντα ήθελα βλέποντας τα και μπαίνοντας μέσα. Τίποτα άλλο. Αλλά αν είναι δράκος σε σέρβις κλπ δηλαδή θέλει 2-3χλ το χρόνο σε σέρβις άστο βραστο
adi32 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, fylatos είπε Σε ευχαριστώ για την απάντηση, έχω βρει μια σε εξαιρετική κατάσταση φροντισμένη ασημί με το κόκκινο δερμάτινο σαλόνι. Γενικά ξέρεις αν έχει θέματα αξιοπιστίας; Εγώ το είχα για λίγο και λόγω οικονομικών το έδωσα αλλιώς δεν Δες εδώ καλύτερα http://www.alfisti.gr/forum/showthread.php?t=28516&page=89
fylatos Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, adi32 είπε Εγώ το είχα για λίγο και λόγω οικονομικών το έδωσα αλλιώς δεν Δες εδώ καλύτερα http://www.alfisti.gr/forum/showthread.php?t=28516&page=89 Έχω διαβάσει εκτενώς, είμαι μέλος εδώ και 2-3 χρόνια, αλλά θεωρώ ότι είναι όλοι καυλωμενοι με την μάρκα και θέλω κάτι λίγο πιο αντικειμενικό. Από παλιό χρήστη καλή ώρα εσένα ή κάποιον που ξέρει χρήστη
adi32 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Κάνα χρόνο που το είχα δεν είχε βγάλει κάτι. Συνήθως οι alfisti τα προσέχουν πολύ πάντως
NikosKallithea Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, fylatos είπε Έχω διαβάσει εκτενώς, είμαι μέλος εδώ και 2-3 χρόνια, αλλά θεωρώ ότι είναι όλοι καυλωμενοι με την μάρκα και θέλω κάτι λίγο πιο αντικειμενικό. Από παλιό χρήστη καλή ώρα εσένα ή κάποιον που ξέρει χρήστη Πιστεύω οτι η αγορα αυτη δεν εχει τίποτα θετικο. Μονο αν εχεις τη καύλα, μεχρι εκει και τιποτα αλλο, ξανά σκέψου το
fylatos Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε Πιστεύω οτι η αγορα αυτη δεν εχει τίποτα θετικο. Μονο αν εχεις τη καύλα, μεχρι εκει και τιποτα αλλο, ξανά σκέψου το Να το ξανασκεφτώ αλλά θέλω αμάξι για βόλτα καθαρά και αισθητική χωρίς να με βάλει επικά μέσα (rx-8...). Τι θα προτείνατε; Αν θέλετε και σε pm.
NikosKallithea Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, fylatos είπε Να το ξανασκεφτώ αλλά θέλω αμάξι για βόλτα καθαρά και αισθητική χωρίς να με βάλει επικά μέσα (rx-8...). Τι θα προτείνατε; Αν θέλετε και σε pm. Τωρα αν αρχίζαμε τις προτάσεις θα γινόταν χαμός αλλά οκ SLK 200 μεγάλη τρέλα για μένα 1
adi32 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, NikosKallithea είπε Τωρα αν αρχίζαμε τις προτάσεις θα γινόταν χαμός αλλά οκ SLK 200 μεγάλη τρέλα για μένα Κοίτα σύμπτωση Ο τύπος που μου το αγόρασε την πούλαγε και μου έλεγε τα χειρότερα για την οδικη συμπεριφορά
NikosKallithea Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 3 λεπτά πριν, adi32 είπε Κοίτα σύμπτωση Ο τύπος που μου το αγόρασε την πούλαγε και μου έλεγε τα χειρότερα για την οδικη συμπεριφορά Μην ξεχνάς οτι ειναι πισωκινητο και εχει τελείως διαφορετική συμπεριφορά απο την αλφα 1
fylatos Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 10 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Τωρα αν αρχίζαμε τις προτάσεις θα γινόταν χαμός αλλά οκ SLK 200 μεγάλη τρέλα για μένα Δεν υπάρχει περίπτωση λόγω εξαιρετικά (!) κακής εμπειρίας με Mercedes service και κόστη ανταλλακτικών. Επίσης δε μου αρέσει αισθητικά. Αλλά γούστα είναι αυτά. Αν πάω σε 2door roadster θα πάω σε δίλιτρο mx-5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα