kr0m Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, tsofras είπε Τι ηλικία έχεις εσύ και τι ηλικία ο άνθρωπος που απευθύνεσαι? Την χολή σου για τους πολιτικούς και την κρίση στον άγνωστο 17χρονο βρήκες να την βγάλεις? Δεν πάμε καλά εδώ μέσα.... Προς TS όλες τις πληροφορίες μπορεί να στις λύσει το σχολείο , πήγαινε να ρωτήσεις και θα σε βοηθήσουν . Εδώ μπορεί να βρεις βοήθεια αλλά και ποστ σαν αυτό που έκανα quote που μόνο καλό δεν σου κάνουν. συγκεκριμενα εγω μιας και μου απευθυνθηκες, σε πληροφρω ειμαι (πολυ) πιο κοντα στην ηλικια του 17χρονου, παρα εσυ, εξου και ο τονος με τον οποιον εγραψα οσα εγραψα. αν ειχες επαφη με ατομα αυτης αλλα και μικροτερων ηλικιων, θα ηξερες πολυ καλα για τι πραγμα μιλαω. αλλα αφου δεν εχεις, δεν βρισκω λογο να συζητησω για αυτο. θα αρκεστω στο να πω οτι για να βγαζεις 12-13 στο λυκειο του σημερα, παει να πει οτι κατι κανεις ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΑΘΟΣ απο αποψη συμπεριφορας καταρχας, και υστερα ολα τα αλλα. 1
l337 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 3 λεπτά πριν, kr0m είπε θα αρκεστω στο να πω οτι για να βγαζεις 12-13 στο λυκειο του σημερα, παει να πει οτι κατι κανεις ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΑΘΟΣ απο αποψη συμπεριφορας καταρχας, και υστερα ολα τα αλλα. Λίγη ενσυναίσθηση δεν βλάπτει. 1
Mhlogiatros Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 "Σε όλα τα άλλα μαθήματα εκτός της κατεύθυνσης μου είμαι πάτος και δεν τα αγγίζω καν" Ε κάτι δε πάει καλά ; Αν δεν υπάρχουν άλλα οικογενειακά προβλήματα βέβαια υπάρχουν άλλοι αρμόδιοι .
Iliaskrs Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, kr0m είπε συγκεκριμενα εγω μιας και μου απευθυνθηκες, σε πληροφρω ειμαι (πολυ) πιο κοντα στην ηλικια του 17χρονου, παρα εσυ, εξου και ο τονος με τον οποιον εγραψα οσα εγραψα. αν ειχες επαφη με ατομα αυτης αλλα και μικροτερων ηλικιων, θα ηξερες πολυ καλα για τι πραγμα μιλαω. αλλα αφου δεν εχεις, δεν βρισκω λογο να συζητησω για αυτο. θα αρκεστω στο να πω οτι για να βγαζεις 12-13 στο λυκειο του σημερα, παει να πει οτι κατι κανεις ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΑΘΟΣ απο αποψη συμπεριφορας καταρχας, και υστερα ολα τα αλλα. Σωστός,κι εμένα ως μαθητή λυκείου αυτό με έχει σώσει.Όποιος συμπεριφέρεται σωστά,δείχνει ανάλογο σεβασμό προς τους καθηγητές και γενικά έχει ενα ελάχιστο ενδιαφέρον προς τα μαθήματα,έχει και την ανάλογη "ώθηση" από τους καθηγητές. 1
tsofras Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, kr0m είπε συγκεκριμενα εγω μιας και μου απευθυνθηκες, σε πληροφρω ειμαι (πολυ) πιο κοντα στην ηλικια του 17χρονου, παρα εσυ, εξου και ο τονος με τον οποιον εγραψα οσα εγραψα. αν ειχες επαφη με ατομα αυτης αλλα και μικροτερων ηλικιων, θα ηξερες πολυ καλα για τι πραγμα μιλαω. αλλα αφου δεν εχεις, δεν βρισκω λογο να συζητησω για αυτο. θα αρκεστω στο να πω οτι για να βγαζεις 12-13 στο λυκειο του σημερα, παει να πει οτι κατι κανεις ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΑΘΟΣ απο αποψη συμπεριφορας καταρχας, και υστερα ολα τα αλλα. Και ποιος σου έχει δώσει το δικαίωμα να μιλάς έτσι σε κάποιον άγνωστο? Ξέρεις πως είναι οι καταστάσεις στη ζωή του? Είμαστε όλοι για να γίνουμε επιστήμονες? Όταν αποκτήσεις κάποια εμπειρία από την ζωή γύρνα να ξαναδιαβάσεις το ποστ που έγραψες. Ναι δεν είμαι 17 , είμαι 36 με 2 παιδιά 5.5 και 7.5 χρονών , μαθητής του 19 μέχρι το γυμνάσιο και μετά πατωσα στο λύκειο γιατί πέρναγα άσχημες οικογενειακές καταστάσεις. Σταμάτα να μιλάς στους τρίτους λες και τους ξέρεις , η μαγική λέξη είναι η ενσυναίσθηση όπως πολύ σωστά έγραψε ο I337 1
Giorgos1732 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 9 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε "Σε όλα τα άλλα μαθήματα εκτός της κατεύθυνσης μου είμαι πάτος και δεν τα αγγίζω καν" Ε κάτι δε πάει καλά ; Αν δεν υπάρχουν άλλα οικογενειακά προβλήματα βέβαια υπάρχουν άλλοι αρμόδιοι . Το ότι ίσως να μην με ενδιαφέρουν τα υπόλοιπα μαθήματα δεν το σκέφτηκε καν έτσι; Που κολλάει αυτό που λες δεν μπορώ να καταλάβω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα