Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Baator είπε

Εγώ από το Λύκειο πάντως (τα...ΠΟΛΥ παλιά χρόνια), θυμάμαι ότι για να πάρεις 10 και 12 στο τρίμηνο δεν έπρεπε απλά να μην ασχολείσαι ΤΕΛΕΙΩΣ, έπρεπε να βρίσεις και την μάνα του καθηγητή.

Εντελώς αδιάφορος και πανάσχετος να ήσουν, αν κρατούσες ένα χαμηλό προφίλ και δεν ήσουν προκλητικός, ένα 13/14 θα στο βάζανε.

Δεν έχω ιδέα πως γίνεται να πάρει κάποιος 10 ή 11 στο τρίμηνο, θεωρώ θέλει συνδυασμό πλήρους/προκλητικής αδιαφορίας με υφάκι απέναντι στον καθηγητή.

Μόνο να ΔΕΙΧΝΕΙΣ ότι δεν τον έχεις εντελώς γραμμένο, ένα 13 δεν θα στο βάλει να περάσεις την τάξη;;

Δηλαδή με καλή συμπεριφορά σου βάζει 13-14; Περίεργο ακούγεται! Μήπως υπερβάλλεις λίγο; 

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειχα μαθηματικο στο Λυκειο που το μονο μου ηθελε ηταν να εχεις γραψει τις ασκησεις στο τετραδιο σου ακομα και αντιγραφη απο το λυσαρι .. 

Εαν το εκανες ειχες 13 στο ελεγχο  και ας μην ηξερες ποσο κανει 1+1.

Επεξ/σία από k_w_t
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Ειχα μαθηματικο στο Λυκειο που το μονο μου ηθελε ηταν να εχεις γραψει τις ασκησεις στο τετραδιο σου ακομα και αντιγραφη απο το λυσαρι .. 

Σου λεγε ο άνθρωπος

"Γράψε, γράψε, κάτι θα του μείνει"

:P 

Δημοσ.
22 ώρες πριν, k_w_t είπε

Δυστηχως φιλε δεν ειναι ολοι ετσι 😕

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Giorgos1732 είπε

Δυστηχως φιλε δεν ειναι ολοι ετσι 😕

Καλά ναι, υπάρχουν και κάποιοι μυστήριοι που θέλουν να λύνεις τις ασκήσεις μόνος σου, γμσε τα... 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κ εγώ μόνο με τα μαθήματα κατεύθυνσης ασχολούμαι κ έβγαλα 17,5 στο α τετράμηνο.

Ακόμη κ ο τελευταίος βγάζει ένα 13 μ.ο,απορώ πως το κατάφερες αυτό

Επεξ/σία από Iliaskrs
Δημοσ.

προς TS.
Οταν ρωτησες στο φορουμ "τι πρεπει να κανω;" , τι ακριβως περιμενεις σαν απαντηση;
Πιστευεις οτι θα βρεθει ενας να σου πει κατι διαφορετικο απο το "να διαβασεις;" 

Πραγματικα δε καταλαβαινω τι νοημα εχουν τετοια θεματα.

Δημοσ.

τα θεματα αυτα δεν εχουν νοημα, ο οπ τρολλαρει. αυτο κανει καραμπαμ. λιγη προσπαθεια ρε παιδια σαββατο ειναι εχετε χρονο. οπως τα αλλα με τα ενοικια ειναι λιγο πιο πειστικα

Δημοσ.

Εγώ ξέρω ότι τα σχολεία έχουν γεμίσει απο περίεργους καθηγητές που θέλουν να διαβάσει κάποιος για να του βάλουν βαθμό. Ύστερα αναρωτιόμαστε γιατί φτάσαμε σε αυτή την κατάσταση 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, cumulus είπε

Εγώ ξέρω ότι τα σχολεία έχουν γεμίσει απο περίεργους καθηγητές που θέλουν να διαβάσει κάποιος για να του βάλουν βαθμό. Ύστερα αναρωτιόμαστε γιατί φτάσαμε σε αυτή την κατάσταση 

Βάλε επιπλέον στην εξίσωση τους γονείς, που πιστεύουν ότι τα παιδιά τους πρέπει αναγκαστικά να γίνουν επιστήμονες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, GoMaR είπε

προς TS.
Οταν ρωτησες στο φορουμ "τι πρεπει να κανω;" , τι ακριβως περιμενεις σαν απαντηση;
Πιστευεις οτι θα βρεθει ενας να σου πει κατι διαφορετικο απο το "να διαβασεις;" 

Πραγματικα δε καταλαβαινω τι νοημα εχουν τετοια θεματα.

Δικό μου φταίξιμο. Έθεσα την ερώτηση με λάθος τροπο. Κανονικά με την ερώτηση αυτή εννοούσα "πόσο πρέπει να γράψω στις εξετάσεις για να περάσω;" κάτι που έπρεπε να είχα διορθώσει απο την αρχή αλλά το ξέχασα. Μετανιωμένος με την αδιαφορία που έδειχνα στους περισσότερους καθηγητές όλο το χρόνο, ψάχνω να δω πως βγαίνει ο Γ.Μ.Ο ενός μαθητή και πώς στο τέλος προάγεται (μπας και καταφέρω να περάσω) ,δίχως όμως να μπορώ να βγάλω άκρη...

Επεξ/σία από Giorgos1732
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Giorgos1732 είπε

Δικό μου φταίξιμο. Έθεσα την ερώτηση με λάθος τροπο. Κανονικά με την ερώτηση αυτή εννοούσα "πόσο πρέπει να γράψω στις εξετάσεις για να περάσω;" κάτι που έπρεπε να είχα διορθώσει απο την αρχή αλλά το ξέχασα. Μετανιωμένος με την αδιαφορία που έδειχνα στους περισσότερους καθηγητές όλο το χρόνο, ψάχνω να δω πως βγαίνει ο Γ.Μ.Ο ενός μαθητή και πώς στο τέλος προάγεται (μπας και καταφέρω να περάσω) ,δίχως όμως να μπορώ να βγάλω άκρη...

Και γιατί δεν ρωτάς κάποιον καθηγητή; Λογικά ο υπεύθυνος τμήματος σου θα μπορεί να σε βοηθήσει όσον αφορά το τι βαθμούς πρέπει να γράψεις, ώστε να προαχθείς, ή έστω να σου εξηγήσει πως βγαίνει ο Μ.Ο. για κάθε μάθημα και να δεις τι χρειάζεσαι, εφόσον δεν βγάζεις άκρη με τον σύνδεσμο που ποσταρε ενα μέλος στην προηγούμενη σελίδα. 

Δημοσ.
Στις 15/5/2019 στις 7:07 ΜΜ, kr0m είπε

...να κατσεις να διαβασεις και να σωφρονιστεις ας πουμε δεν σου περασε απ'το μυαλο ε;  ακου'κει "τι πρεπει να κανω"... και τι εκανες αυτον τον "πολυ καιρο" ρε φιλε; τον κλοουν την ταξης για χαχαχοχοχο; και μετα μας φταιει η κριση και οι πολιτικοι

Τι ηλικία έχεις εσύ και τι ηλικία ο άνθρωπος που απευθύνεσαι? Την χολή σου για τους πολιτικούς και την κρίση στον άγνωστο 17χρονο βρήκες να την βγάλεις?

Δεν πάμε καλά εδώ μέσα....

Προς TS όλες τις πληροφορίες μπορεί να στις λύσει το σχολείο , πήγαινε να ρωτήσεις και θα σε βοηθήσουν .

Εδώ μπορεί να βρεις βοήθεια αλλά και ποστ σαν αυτό που έκανα quote που μόνο καλό δεν σου κάνουν.

• Like 1
Δημοσ.

σε μερικούς απλά δεν αρέσει το διάβασμα ή δεν έχει βρει κανείς τον τρόπο να τους περάσει τη γνώση. Ένας γνωστός μου έβγαλε από ΕΠΑΛ στις πανελλήνιες 8.000 μόρια και έκανε και φροντιστήριο. Πραγματικά δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί δεν πήρε γύρω στο 15. Θεωρώ πολύ εύκολο να κινείσαι σε ένα επίπεδο 13-15.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...