Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά πήρα ένα google pixel 2XL πριν 3 μέρες μεταχειρισμένο αλλά σε άριστη κατάσταση από καλό μέλος αλλά βλέπω ότι η μπαταρία πέφτει σχεδόν αστραπιαία . Διάβασα ότι μετά από ένα update άρχισαν πολλοί χρήστες του κινητού να παραπονιούνται για την μπαταρία ότι αρχίζει και πέφτει πιο γρήγορα . Έχει κανείς κάποιο άλλο θέμα ; Θα ανεβάσω και το βράδυ εικόνα ποσό βγάζει με ανοιχτή οθόνη από 100% μέχρι 10% . Το έχει πάθει κάποιος άλλος ; 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, TechnoState είπε

....το μέλος τι σου απάντησε ως προς αυτό? Αναγνωρίζει το πρόβλημα? Είχε το ίδιο θέμα κ στα δικά του χέρια?

Δεν τον ρώτησα να πω την αλήθεια . Πάντως εγώ είμαι 3ο χέρι που το έχω πάρει . Απλά δεν ξέρω αν είναι όντως πρόβλημα ή αν είναι από την αναβάθμιση γιατί το διάβασα σε πολλά site . Ηθελα να μάθω επιδόσεις και από άλλους χρήστες . Πχ χθες μέσα σε 40 λεπτά από 100% πήγε 92% χωρίς τραγική χρήση . Τα 25 να μίλαγα απλά τηλέφωνο και μετά να έστελνα Viber . Πριν είχα note 4 xiaomi .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

.... εντάξει, εντελώς ανόμοια πράγματα. Βαλε τα διπλά δίπλα κ σύγκρινε χωρητικότητα μπαταρίας/μέγεθος- είδος οθόνης, επεξεργαστές κλπ (όχι ότι το 2xl δεν έχει θέματα) αλλά σίγουρα η μπαταρία είναι το λιγότερο ελλειπής.... ενώ τα 4100mah του note 4 είναι παραπάνω απο αρκετά!

Εγώ πρωτίστως θα επικοινωνούσα με το μέλος απο το οποίο το αγόρασα ώστε να μάθω τι συμπεριφορά είχε (η μπαταρία) στα χέρια του. (Βέβαια το ποσο το έλιωνε κ πόσο σωστές φορτίσεις έκανε, μόνο ο ίδιος θα το ξέρει).

Επεξ/σία από TechnoState
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, TechnoState είπε

.... εντάξει, εντελώς ανόμοια πράγματα. Βαλε τα διπλά δίπλα κ σύγκρινε χωρητικότητα μπαταρίας/μέγεθος- είδος οθόνης, επεξεργαστές κλπ (όχι ότι το 2xl δεν έχει θέματα) αλλά σίγουρα η μπαταρία είναι το λιγότερο ελλειπής.... ενώ τα 4100mah του note 4 είναι παραπάνω απο αρκετά!

Εγώ πρωτίστως θα επικοινωνούσα με το μέλος απο το οποίο το αγόρασα ώστε να μάθω τι συμπεριφορά είχε (η μπαταρία) στα χέρια του. (Βέβαια το ποσο το έλιωνε κ πόσο σωστές φορτίσεις έκανε, μόνο ο ίδιος θα το ξέρει).

Ναι αυτό λέω μήπως είχα μάθει εγώ αλλιώς γενικότερα. Θα τον ρωτήσω αλλά μήπως φταίει ότι χρησιμοποιώ φορτιστή quick charge αλλά Samsung και όχι τον δικό του ; 

Δημοσ.

μην το ψάχνεις άλλαξε μπαταρία 3 χέρι είσαι, αν οι άλλοι την έσκισαν την μπαταρία δεν το ξέρεις. πάντα φόρτιση με τον δικό του φορτιστή. επίσης, άφησε την να αδειάσει τελείως και κάνε μία φόρτιση χωρίς να το σκαλίζεις το τηλέφωνο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, chios είπε

μην το ψάχνεις άλλαξε μπαταρία 3 χέρι είσαι, αν οι άλλοι την έσκισαν την μπαταρία δεν το ξέρεις. πάντα φόρτιση με τον δικό του φορτιστή. επίσης, άφησε την να αδειάσει τελείως και κάνε μία φόρτιση χωρίς να το σκαλίζεις το τηλέφωνο.

Θα αλλάξω ναι να δω αν φταίει αυτό. Σε ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά πάντως για τις συμβουλές και την απαντήση :) θα αγοράσω τον δικό του γιατί το πήρα με άλλο φορτιστή .

Επεξ/σία από GeoMix
  • Confused 1
Δημοσ.

.....αν είναι κ δίχως συσκευασία κ απόδειξη αγοράς... συμπόνια σε αυτόν που θα το κλαίει!

(Δλδ ήταν καλό deal, αν σε πλήρωσε κιόλας το μέλος)!

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, TechnoState είπε

.....αν είναι κ δίχως συσκευασία κ απόδειξη αγοράς... συμπόνια σε αυτόν που θα το κλαίει!

(Δλδ ήταν καλό deal, αν σε πλήρωσε κιόλας το μέλος)!

Όχι μόνο αυτό το θέμα είναι . Είναι σαν να βγήκε από το κουτί τώρα σε τέτοια κατάσταση είναι για αυτό μου έκανε εντύπωση δεν είναι κακομεταχειρισμενο. Απλά είναι και του 2017 η συσκευή μπορεί να μου φαίνεται εμένα. Ευχαριστώ και εσένα πάντως θα αλλάξω μπαταρία μάλλον . 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, GeoMix είπε

Όχι μόνο αυτό το θέμα είναι . Είναι σαν να βγήκε από το κουτί τώρα σε τέτοια κατάσταση είναι για αυτό μου έκανε εντύπωση δεν είναι κακομεταχειρισμενο. Απλά είναι και του 2017 η συσκευή μπορεί να μου φαίνεται εμένα. Ευχαριστώ και εσένα πάντως θα αλλάξω μπαταρία μάλλον . 

Φίλε μου άλλαξε μια μπαταρία λογικό είναι 2 χρόνια κινητό να έχει πτώση αν και με αυτά που έγραψες είναι σε φυσιολογικά πλαίσια τα πρώτα 10/15% πάντα φεύγουν ποιο γρήγορα

• Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, κουξκουκ είπε

Φίλε μου άλλαξε μια μπαταρία λογικό είναι 2 χρόνια κινητό να έχει πτώση αν και με αυτά που έγραψες είναι σε φυσιολογικά πλαίσια τα πρώτα 10/15% πάντα φεύγουν ποιο γρήγορα

Γενικά πέφτει σε όλα τα επίπεδα γρήγορα όχι μόνο τα πρώτα για αυτό το λέω , θα αλλάξω όμως ναι :) σε ευχαριστώ πολύ ! Κοπέλα είμαι 😃

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...